Negatia sarcinii
Raspunsuri - Pagina 2
Marox spune:
Exact, Petaluda, femeile in aceasta situatie sint convinse ca nu pot fi insarcinate, totul e in mintea lor; daca se poate spune asa, capul hotaraste sa nu se transforme organismul.
Chiar si din exemplele voastre reiese acest lucru-in aceasta situatie s-au gasit femei aproape de menopauza sau care pina atunci nu au putut avea copii.
Viviana, pe mine nu ma deranjeaza extinderea discutiei. Insa tare mi-e teama ca se va ajunge inevitabil la cearta "anti avort/ pro avort" in cazul Florinei.
bebemik17 spune:
SUNT DISPERATA! cred ca am ramas insarcinata si am doar 17 ani! si am avut doar 3 contacte sexuale.prima data am folosit prezervativ si apoi nu. eu cred ca si acum sunt virgina pt k m-a durut foarte tare de fiecare data si de aceea am renuntat si la prezervativ daca tot sunt virgina.dar am inteles ca poti ramane insarcinata si virgina.prietenul meu are 25 de ani si mi-a zis si el ca inca sunt virgina.nu am sangerat si inca ma doare de fiecare data si de aceea tot timpu renunta la idee de a mai face dragoste pt ca sa nu ma raneasca pe mine.si ne opream....nu inteleg cu am ramas insarcinata atunci? a trecut 1 sapt. de cand cred eu ca am ramas...nu mi-am luat inca test de sarcina dar presupun pt ca am toate celelalte semne ale unei sarcini...va rog ajutatima ca sunt in pragul disperarii si nu vreau copil la varsta asta
bird70 spune:
La 17 ani ar trebui sa stii ca poti ramane gravida chiar daca esti virgina . Nu inteleg cum poti sa te apuci sa faci sex fara sa ai cele mai elementare cunostinte despre viata sexuala . De prietenul de 25 de ani nici nu mai pomenesc .
numeioana spune:
Lasand la o parte uimirea ca la 17 ani nu se stie ca poti ramane gravida si daca esti virgina si chiar daca el se opreste la timp, nu pot sa te sfatuiesc decat sa incerci sa te linistesti si sa mergi la un control. Nu neaparat esti gravida, si daca nu esti ar fi bine sa iti fie invatare de mine si poate le sfatuiesti si pe alte prietene/colege sa aiba grija in privinta asta.
Daca nu ti-a intarziat ciclul de unde ai toate semnele unei sarcini? Si despre ce semne vorbesti? Testul de sarcina este sigur daca se face dupa ce iti intarzie ciclul. Totusi te sfatuiesc sa mergi la ginecolog si sa-ti prescrie si niste metode contraceptive. Ai grija de tine!! Si tine-ne la curent! Sper sa ne dai vestea ca nu s-a intamplat!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
elyanne spune:
Un pic pe langa subiect... Acu' o sapt. am visat ca nascusem gemene si nu stiusem ca sunt gravida pana le-am nascut ... asa ca ma cam speriati cu subiectu asta Am fost zilele trecute la doctor la un control de rutina si n-a zis nimic despre asta
Bine, nu-i de ras despre ce e vorba aici... io ma rad de coincidenta intre ce am visat si subiectul de acum...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ralualexandrei spune:
Eliano esti zuza rau,nu-ti mai ajung Elena,Andrei si Mihai?!
Acum referitor la subiect,tind sa cred ca exista asemenea situatii,am fost si eu intr-una asemanatoare insa nu similara,cert este ca am fost subiect de bancuri si tinta de mistouri pe tema asta.
Robert are 12 ani ,am tinut cu greu sarcina si cu tratament,apoi nu s-a mai intamplat nimic vreme indelungata,dupa lungi si dulci eforturi a aparut dupa 7 ani Maria,si apoi gata aveam ce visasem,am renuntat o perioada la anticonceptionale pt ca ma ingrasasem rau,voiam sa le schimb cu altele si am zis ca nu-i bai daca nu ma protejez cu prezervativ,oricum nu-mi placea sa o fac cu prezervativul,ce nu se intamplase in ani intregi de eforturi pt a concepe al doilea copil,nu se putea intampla in trei luni,eiii s-a intamplat ,eram insarcinata,aveam simptome,stiam ce sunt alea,insa NICI PRIN CAP NU MI-A TRECUT ca astept un copil.Asta pana in sapt a 9 a,cand intr-o seara un gand nebun m-a strafulgerat,ehee si gandul ala e acum Edy.
Poate si perioada plina de stres si de necazuri a facut sa pun totul pe seama oboselii si a supararilor,nu stiu ,cert este ca toti au ras de mine,au spus ca m-am comportat ca o domnisoara de 13 ani care nu stie ce e aia sarcina,cum se poate eu mama a doi copii ,femeie in toata firea,eii iata ca se poate
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
_Ralu_ spune:
ei, daca citeam subiectul asta pana saptamana trecuta, cred ca faceam noapte alba...
am crezut ca sunt si eu victima unei astfel de situatii.
eu nu-mi mai doresc inca un copil sub nicio forma. deci s-ar fi chemat tragedie...
eu aveam ciclu neregulat...ba intarziat, ba de doua ori intr-o luna...imi ieseau teste negative pe banda...DAAAAAAR, simteam ceva miscari in burta...mey, dar exact-exact ca miscarile de bb...dar de bb mare, nu de 4 luni-miscari de inceput, miscari mai serioase care erau in tot abdomenul, adica ar fi trb sa fie uterul f sus(varsta f mare a sarcinii)....vaaaaaai, prin ce am putut trece...am fost convinsa ca-s gravida! si deja daca era sa fie, sarcina era avansata, deci nu se mai putea face nimic....
si am fost la dr...am facut ecografie inravaginala...si nu e nimic acolo...
inca mai simt cand si cand cate ceva...dar daca nu e, nu e!
(iar ma iau gandurile )
aaa, de mentionat ca simt aceste miscari de peste un an...nu continuu....cand si cand....dar, desi stiu ca n-are cum, de fiecare data mi se ridica parul in cap cat de asemanatoare pot fi cu miscarile unui bebe...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Chestia interesanta este ca dupa ce i s-a descoperit sarcina, in citeva ore i-a aparut si burta si toate simptomele de sarcina! |
Asta nu o pot crede... o fi avut burtiera sau ceva sa o stranga tare pana cand a fst ea pregatita sa anunte public ca e gravida... sa nu imi spui ca faptul ca a aflat ca e gravi a facut-o sa ii creasca burta in cateva ore cat nu i-a crescut in cateva luni... Ileana Cosanzeana sau nu, prea e fabulatie!
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Asta nu o pot crede... o fi avut burtiera sau ceva sa o stranga tare pana cand a fst ea pregatita sa anunte public ca e gravida... sa nu imi spui ca faptul ca a aflat ca e gravi a facut-o sa ii creasca burta in cateva ore cat nu i-a crescut in cateva luni... Ileana Cosanzeana sau nu, prea e fabulatie! _ Victoria Isabella http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02 |
Probabil e vorba despre constientizarea situatiei in care te afli. Si corpul pur si simplu se subjuga psihicului.
E ca in situatia in care, sa zicem, te arzi la mana. Dar tu esti in plina actiune de a salva pe cineva din foc...deci nu constientizezi arsura, ai altele la care te gandesti. Cand totul se termina si ti se spune ca te-ai ars, incepe sa te doara ...
Pare intr-adevar, incredibil insa...te pui cu psihicul?Multe poate face, necunoscute noua inca.
corinadana spune:
Fratilor dar sanii mariti si durerosi, arsurile, miscarile copilului ca vezi burta cum misca; chiar asa sa nu simti nimic??? eu una nu pot sa cred. Si asta toate cele 9 luni, nu vorbesc doar de inceputul sarcinii.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca