www.strawberrynet.com (2)
Helou!
Fetele care-au ridicat produse de la OP 3,spuneti-mi si mie exact unde se afla?Pe net,am gasit Soseaua Pantelimon,nr 255,dar un punct de reper ceva,ca soseaua e lunga!
Si daca-mi apare ,,in prelucrare la OP 3'',pot sa ma duc maine sa-l ridic?Eu stau in Berceni si parca n-as face drumul aiurea...
Aaaa,si altceva f important:coletul e pe numele sotului meu:ma pot duce cu buletinul lui sa-l ridic sau fac alea figuri?Eventual sa iau si certificatul de casatorie!
Multumesc pt eventuale raspunsuri!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
Raspunsuri
mihailescu teodora spune:
M-am edificat:e intre Morarilor si Delfinului,pe partea cu biserica,langa un mag Policolor!
Legat de OP 3,nici eu n-am platit nimic,decit 2 lei taxa de inmagazinare si m-am dus si fara aviz!
I-am bagat uneia 5 lei in buzunar,mi-a completat aviz pe loc,semnat,ridicat coletul si pa!
Sunt extrem de incantata de produse:fond de ten si pudra Estee Lauder si rimel Lancome!
M-au agatat de clienta!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
troponiq spune:
Imi cer mii de scuze ca postez aici, dar...
Teodora, incerc disperata sa iau legatura cu tine si nu reusesc nicicum - am incercat sa iti trimit mesaj privat, dar imi spune ca nu le accepti. Am mare nevoie de sfatul tau intr-o problema legata de concediul de risc maternal, te rog din suflet da-mi add pe yahoo: id ul meu troponica "at" yahoo.com.
ligeea spune:
bine ca v-am gasit , am probleme cu ei
Am facut 2 comenzi-numai de cosmetice una in februarie si una in martie , mi-au luat banii de pe card si apoi mi-au cerut sa reconfirm nr. de card-ultimele cifre .
Am dat nspe mailuri-si ,,replay si la dresa lor de mail si toate mi s-au intors ,,failed -daemon , etc
Intre timp banii de la prima comanda mi i-au returnat pe card de la a doua nu -e vorba de cca 200 euro
Sa nu radeti de mine , dar intreb si eu-vi s-a mai intamplat asa ceva ?
Nu mi-e de bani-desi imi e si se ei , dar as vrea mult sa comand produse de la ei si nu pot
cardul e OK , e inregistrat si pe ebay , adica e ,,beton , fara probleme
Unde e greseala ?
Cristina.C spune:
quote:
Originally posted by ligeea
bine ca v-am gasit , am probleme cu ei
Am facut 2 comenzi-numai de cosmetice una in februarie si una in martie , mi-au luat banii de pe card si apoi mi-au cerut sa reconfirm nr. de card-ultimele cifre .
Am dat nspe mailuri-si ,,replay si la dresa lor de mail si toate mi s-au intors ,,failed -daemon , etc
Intre timp banii de la prima comanda mi i-au returnat pe card de la a doua nu -e vorba de cca 200 euro
Sa nu radeti de mine , dar intreb si eu-vi s-a mai intamplat asa ceva ?
Nu mi-e de bani-desi imi e si se ei , dar as vrea mult sa comand produse de la ei si nu pot
cardul e OK , e inregistrat si pe ebay , adica e ,,beton , fara probleme
Unde e greseala ?
ligeea
Ligeea,
daca ti-au luat banii de pe card dar nu ai primit comanda, prezinta-te la banca si fa un Aviz de Refuz la Plata. Banii se vor intoarce in contul tau.
Eu am facut deja cateva comenzi, toate super OK. La nici o comanda nu mi-au cerut sa reconfirm coordonatele cardului. Ce fel de card ai?
aissa spune:
Ati observat ca la parfumuri au bagat 10% shipping?? Am vrut sa comand acum ca ma bombardau cu mailuri ca le e "dor" de mine dar am renuntat. Citeam mai devreme la subiectul cu parfumuri si vad ca fetele comanda la esentedelux, cred ca le fac si eu o incercare pt ca sunt cam la aceleasi preturi cu strawberry si macar nu mai platesc 10% astia. Cica free shipping ramane (la parfumuri) doar pt USA si Australia.
madau spune:
Aissa e de mult 10% taxa de shipping la parfumuri, cred ca de pe la inceputul anului..dar ce sa facem...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
vio_dia spune:
Fetelor, stie cine de la ce suma se plateste TVA pentru cosmetice?Mie vamesul din Cta mi-a spus ca trebuie sa platesc TVA pentru colete cu valoare mai mare de 25 EUr, inclusiv taxele de transport, da' parca nu-mi vine sa cred...E prea mica suma, parca citisem pe undeva ca de la 45 Eur sau 60 Eur se plateste TVA...
Va rog, luminati-ma si pe mine, ca nu mai stiu ce sa cred
madau spune:
Eu stiam ca de la 50 de eur in sus, dar eu una n-am platit nimic niciodata, la niciunul din coletele "strawberry"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
N-am stiut de cei 10% pt ca nu am comandat anul asta nimic la ei. Acum ca mi se duce stocul am vrut sa dau o comanda dar cand am vazut ca ma taxeaza suplimentar am renuntat. Am dat o comanda de test la cei de care pomeneam, astept sa vad ce primesc. Pretul e la fel cu cel de pe strawberry asa ca daca e si calitate...incurajam comertul romanesc.
psj spune:
eu n-am avut probleme cu ei, adica o singura data mi-au pierdut un parfum si m-au intrebat daca vreau banii inapoi sau mi-l retrimit si am zis sa mi-l retrimita. Asta a fost acum vreo 3 luni.
Ligeea, tie ce ti-au zis, de ce nu iti dau banii inapoi? La mine au fost foarte receptivi. Tu scrii la orders@strawberrynet.com si ti se intoarce inapoi mailul?