Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sar'mana nicoleta! au ramas in finala 3 hoteluri:riu evrika, imperial si grand hotel s.b.

clau, hotelul victoria, ciac sta f. prost la capitolul servicii si masa. pacat de arhitectura lui .
pareri de la turisti gasesti pe www.tripadvisor.com

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am fost in Parcul Circului si ne-a scos la un moment dat o furtuna!!E super acolo,nu mai fusesem de mult,e liniste multa,curatenie,verdeata multa si muuulti nuferi pe lac!!Abia astept sa ma duc iar!Cred ca maine!Cine se baga??
Cuscra,ce frumos ca te-ai vazut cu Naty!Dar vezi ca s-a gelozit Teo!Mamaa,cat e ginerele meu barosanel pe langa Iulia!Inseamna ca asa e si pe langa Teo,fiindca Iulia e de-o talie si perimetru cap ca Teo!Ce draguta esti,Cuscra!In poza eu nu vad ca esti mare!!Am veni si noi,dar sa invete Teo sa stea in scoica,ca-i drum lung..In vara asta,in afara intalnelii,care sper sa se tina,sigur venim pe la cumnati!!Apropos,e parcul de pe calea muncii?Ca asa-mi pare.Cumnata nu sta departe de parc.
SI FACEM INTALNEALA AIA IN IULIE?ANUNTATI AICI,VA ROG,CA SA FACEM LISTUTZA!
Dragute poze,Maria!|Moamaaa,ce bine se tine pe picioare!
Moamaa,Roxana,ce constiincioasa esti!Deja poze?Trec la vizionat!Sa va fie de bine!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Roxana,frumoase poze!Frumoasa tare Amira!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

estem si noi p-aici,am venit pe la 3 de la piscina, a dat o furtuna si ploaie torentiala in pantelimon acolo, si ne-a gonit acasa!..mama zice ca aici nu a poluat deloc..
citesc si eu sa vad ce mai e nou si revin!

LA MULTI ANI, BUTUCICOOOOOOOO!!!!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am venit si noi, am fost la cumparaturi cateva ore cu Rebecca si a chiuit intruna. II place nene la cumparaturi, ceva de groaza! Aici seamana cu mine, recunosc!

Amira, super pozele! Felicitari pentru micuta crestina.

Simo, ce frumos ca s-au intalnit bebelasii!

Bubu, ai emotii pentru maine? Sa vezi ce repede trece ziua si te trezesti ca s-a terminat si botezul pentru care te-ai stresat ai agitat atata! La mine asa a fost.

Randunoiul pregateste masa si Rebe doarme putin ca a stat treaza de la 3 pana mai acum! Dar nu a fost agitata, dimpotriva , a cantat si-a gangurit nonstop! Deja vad ca a inceput sa stea mai mult treaza.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,nu e Parcul din Racadau ci e cel din centru,Titulescu!nici ginerele nu statea pana saptamana trecuta in scoica,dar acum cat e treaz numai acolo ii place!si ba da,sunt mareeeeeeee,dar asta e ,deocamdatamotive de gelozie nu sunt,deoarece Barosanelul a dormit non-stop,nici gangureala Iuliei,nici vorbareala noastra nu l-au trezit!practic,nici nu a stiu unde suntem..a adormit pe masina si cand s-a trezit tot in masina era!habar nu a avut ce s-a intamplat!ca m-am si suparat pe el,sa nu deschida deloc ochisorii!si acum ce crezi?doarme de la 4!Va asteptam cu drag

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Pup toate mamicile-randunici de 2008!! Sunt o graviduta care va naste in septembrie si pentru ca acum sunteti mamici cu experienta, am indraznit sa intru sa va cer sfaturi si o listuta cu ceea ce o viitoare mamica ar trebui sa fie pregatita pentru puiul ei, inclusiv carti despre ingrijirea bebelusilor si cu retete dupa sfarsitul perioadei de alaptare!! Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul vostru!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut poze de la botezul nurorii mele, care a fost pe cat de frumoasa, pe atat de cuminte, se pare!! foarte frumos, si lumanarea si aranjamentul cristelnitei!!
am vazut si intalneala de simo si naty, sa va fie de bine!!
si bebe de maria, ce sta el pe picioruse!! dar de ce are, bre, caciula pe cap pe caldurile astea?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

da mai...ati intuit bine! a fost super-cuminte a plans decat un pic cand a scos-o din apa! si atat! si a durat mult slujba! cealalta fetitza, desi era mai mare (8 luni) a urlat tot timpul! la imbracat aia plangea si Amira se uita la ea si radea! spre final, Amira a adormit in bratele nasei!

dar sunt suparata pt ca au iesit analizele si are infectie cu e-coli! si maine mergem la dr, sa vedem!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput