Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
underqueen spune:
da, e foarte hotarat sa plece la plimbare...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
underqueen spune:
am emisiune?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
vdrag, cu carti te pot ajuta eu, daca imi dai o adresa de mail.
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Frate, ce ploua afara!!
Fetelor, care stie cum se numeste ultima melodie a lui Crazy Loop??
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
Roxana,offf-si eu am trecut prin asa ceva cu Sam,am fost terminata cateva zile!am repetat analiza la alt laborator,si a venit rezultat negativ!de ce nu repeti si tu?poate e o gresala,un bebe asa mic e cam ciudat sa aibe infectie cu ecoli!cum i-au luat proba de urina?steril?ca lui Sam prima oara i-au luat-o intr-o sticluta,si normal ca nu era sterila !si normal,ca a venit rezultatul ala!eu zic sa mai mergi si la alt laborator si doar daca si de acolo vine rez poz sa incepi un tratament,ca se iau antibiotice!
Oana,nu stiu!La noi a plouat cu galeata,dupa ce m-am despartit de Naty,e clar astazi a fost racoare in Bv
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Gata, l-am gasit!
Mersi, Simo, am cautat pe google
Va pup, noapte buna!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mihutza11 spune:
Multumesc fetele de raspunsuri!
Felicitari Teo pt rezultate! bv Mimo!
ma duc sa mai citesc... iar am fost lenesutza cu forumul!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
VioletaH spune:
Azi am tinut pentru prima data o evidenta exacta cu ce face Sean: prin urmare a avut nu mai putin de 15 gustari, ca altfel nu le pot numi. Adica de 15 ori a mancat, san sau biberon cu lapte muls. Cel mai mult dimineata, la trezire ca i-am dat un bibe cu lapte proaspat muls si a papat 150 ml. Apoi...ba a supt cate 3-5 minute, ba a papat cate 50-70 ml din biberon lapte muls..in total de 15 ori, in intervalul 9 am - 11 pm. Cel mai mult a stat la san acum seara inainte sa adoarma, adica a supt 30 minute. Si am schimbat nu mai putin de 11 diapere din care 6 au fost cu caca. De asemenea, a dormit de 3 ori cate o ora.
Sa va mai zic ce am facut? Am cantarit diaperele cu pishu si caca. Le-am pus pe fiecare in pungute si le-am cantarit cu cantarul de bucatarie. Dupa ce am scazut greutatea diaperelor (20g / diaper) a rezultat o productie de 700g material mirositor. In concluzie...cam atat mananca pe zi. Alta metoda de a afla ce cantitate de lapte papa de la san nu am gasit...
Ei, ce ziceti de raportul meu?
Vio, mamic fericit
![](mamica.gif)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
gecko spune:
vio...super tare studiul facut de tine. si multam...ca eu una deja incepeam sa ma ingrijorez...ca si la voi...eu nu pot spune la cat timp mananca bursucul...mananca atunci cand i se nazare, dimineata si seara mai mult...in timpul zilei cate 2 guri...10 guri...dupa cum e pofta. la fel cam 5-6 scutece cacacioase pe zi minim si dormit...dupa cum da cel de sus...uneori reprize de juma' de ora - max o ora...altadata imi trage un somn de 3 ore de ma plictisesc si stau langa patut asteptand sa se trezeasca. asa ca stau cu impresia ca e ceva in aerul asta de peste mari si tari...ca Multam Doamne...de mancat mananca...de cacacit o face...lapte in tzatze este fara stimulente, ceaiuri si altele...ce bine daca ar fi si un buton on/off pentru copiii...ca atunci chiar ca nu m-ar durea nimic.
PS 'neata stol...luati cafeul
CristinaGoji spune:
Neatza.
Vio - eu zic ca mananca mai mult Sean, totusi. Pentru ca o parte de laptic ar trebui sa se asimileze si sa nu fie eliminat in intregime in pampers.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria