Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by ramonaiani

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Eeeeee,dap!Asa mai da!Parca vad ,draga Mariana,ca termina tati repejor contractul din Germanica sa va reintoarceti in Romanica,sau mai bine pleaca Sim in concediu la Garmish si se face ca ramane pe-acolo,dupa Elizuca ta!
Frumosi foc!
Dar n-am inteles-o pe-aia cu Mandarinutza:,,colegi''(de scoala,parc,generatie)

Ei, nici n-ai idee cat mi-as dori eu o vecina asa ca Sim De fapt sunt cateva mamici pe forum pe care le-as dori...
Daa, aia cu colegi suna asa: Mandarinutza vine la noi vesela ca a scapat de prichindel, i l-a lasat lui tati. Si in spatele ei, vine cu fata in brate un fost coleg de clasa din liceu. Nu mi-a venit sa cred cat de mica e lumea...
De Anul Nou, Valentina_22 m-a recunoscut intr-un filmuletz: a fost vecina mea de bloc pe vremea copilariei.
Inca ceva ... vezi ca ti-am trimis un PM

papanasha Eliza (06.09.07)

!
Si eu am avut niste revelatii pe forumul asta!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Si acum filmuletzele cu prichindei:
Eliza si Stefan

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ptiu, ptiu ce copii frumosi am vazut! Sim, Mariana

Rox, ce vesti bune! Bine ca e Andei in regula!

Carpatina, bag seama ca doar de studiu nu-ti arde tie azi. Bafta pentru luni.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am scris ditamai mesaj si am pierdut tot. Eliza si Stefan cei scumpi! Trebuie dat Stefan de model, poate vorbeste si Andrei.

Ziceam ca Andrei e bine, 37.2. Nici un scaun. Ma indoiesc ca este ceva viral. Sper ca s-a terminat. Numai sa nu dea in constipatie acum.

Noi ne pregatisem sa plecam in parc si ne-am intors la fix, ca uite ce potop ne prindea. Tati si Alex sunt fericiti: mare, plaja, terase. Tati nu a scapat fara sa o duca si in parcul de distractii. Cred ca ideea de weekend 2 cate 2 a fost super. Tati in schimb iese cam obosit din treaba asta, cica nu l-a lasat sa doarma si nici sa stea linistit vreun pic.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Rox, la noi inca nu ploua, dar bubuie intr-un hal de nedescris. Zici ca vine potopul.

Am mai incarcat si eu niste poze cu www.flickr.com/photos/16792873@N07/2618729258/" target="_blank">nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vai ce frumusel e Vlad! Si chiar nazdravan. Ce facea el pe la usa aia? Scarile nu il intereseaza? Voiam sa te intreb in legatura cu jucariile: pe masina se urca singur? jucaria cu bile pe sine ii place? Am vazut si ex zulufata cea frumoasa foc, misunand in bile. pe toti, inclusiv pe mami cea slaba.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Adimercedes, nick-ul meu e din seria de care ai pomenit. Prima nepoata m-a botezat asa si acum e numele de alint in familie, dar numai ai mei imi zic asa, sotul niciodata. Si nici ai mei nu-mi zic atunci cand sunt rea.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Rox, pe masina incearca sa se urce singur dar nu-i prea iese. Inschimb, dupa ce-l pun, isi ridica imediat picioarele pe ea sivocifereaza sa-l imping. Scarile sunt cosmarul meu. Numai acolo ar sta. Se ridica pe balustrada si incearca sa le urce. Cand ma intorc o sa iau o portita de la Ikea. Am vazut si acolo si in praktiker. Si da, jucaria aia ii place. O rastoarna pe toate fetele ca sa miste bilele.

Mergi la inceput

Maruntescu, ma bucur sa aud ca si Puppi papa quark. Bravo!

Adimercedes, mersi de sfatul cu apa. O sa incerc si asta, desi el bea inainte suc de fructe din biberon si chiar cu placere! Probabil cand ajungem la calduri, in concediu, o sa-i dau suc diluat cu apa de sete. Aici cred ca-si ia necesarul de lichide din lapte si cei 10 ml de apa dupa masa de pranz!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Oricum duamna,am planuit cu cumatra sa te prindem la inghesuiala in august cind vii!Vedem noi cu ce te ademenim!

Poate cu celebrii carnati de la Maria?

Poze

Mergi la inceput