Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Roxali & danielle

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Marunziko bine ca-i place in apa,a mea mai nou plange la baie,nu prea vrea sa stea,nu stiu ce are,ca nu era asa.Zgarie si Miru,dar nu lasa urme...cateodata parca pisca cu degetelele asa mici

Mergi la inceput

Eu nu pot deschide lista cu nr de telefoane de pe mail-ul comun :(( Poate sa mi-o trimita si mie cineva defasurat pe PM, ori cumva sa o pot deschide?! Multumesc anticipat !

Fug la nani ca si ieri am adormit dupa 2am, iar azi Puppi a adormit pe la 8.30pm si sigur dimineata danseaza cu noaptea-n cap.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36

Marunziko bine ca-i place in apa,a mea mai nou plange la baie,nu prea vrea sa stea,nu stiu ce are,ca nu era asa.Zgarie si Miru,dar nu lasa urme...cateodata parca pisca cu degetelele asa mici

A mea n-a plnas niciodata la baie, doar cand o scot din cada, dar ii dam cate o ratusca-n mana si cand se imprietenesc bine, o scoatem si uita :)) Poate-i doar o faza, dai jucarioare sa-i distraga atentia ori sa o stimuleze sa se balaceasca. Poate vin mamicile cu experienta cu alte trucuri mai bune.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Marunzika ti-am dat PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

si fac acu' capitol nou, ca aseara imi picase net-ul, de acea am disparut ca magaru'n ceatza.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitolul 163

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Am fost sa platesc RDS-ul si era o coadaaaaa. Eu nu inteleg de ce nu trimit facturile acasa, le-as plati prin OP si as rezolva beleaua. Intrebare pentru cine are RDS: primiti facturile?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

da, eu primesc factura acasa.

emma

Mergi la inceput