Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moldoveanca, iti inteleg tristetea. Dar sunt sigura ca bunica ta ar vrea de acolo de sus sa te vada zambind stranepotului ei. Stie ca ai vrea sa fii aici sa iti iei la revedere si nu poti. Hai, capul sus! Dzeu sa o odihneasca in pace!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Carpatina, intalnirea de 10 ani a fost a sotului, a mea e la anul. De ce?

Mariana, . O asa vecina mi-as dori si eu, dar in Germanica .

Ana, am vazut micul nazdravan, e tare scump cum sta el serios cand e preocupat de ceva.

Moldoveanca, condoleante.

Rox, m-a delectat cu pozele, tare frumoase.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Am fost in seara asta la un restaurant cu specific nemtesc, pe langa Dorobanti, Die Deutsche Kneipe il cheama. Am stat pe terasa, am baut 2 halbe mari de bere nefiltrata si m-am delectat cu niste papa buuuun si un desert f gustos, a fost super. Stefan cuminte, a stat in carut pana am mancat si dupa aia l-am lasat sa faca niste ture pe acolo. Chiar mi-a placut, cu siguranta o sa mai mergem. Nu e de fite, e exact pe specific: simplu, mese si banci de lemn, meniul tipic, berea la fel , servirea ireprosabila.

Mergi la inceput

Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Carpatina bre zau ca nu-mi vine s-o las....dar hai....dar matale trisezi....hmmmmm....si io m-as duce dar ma tin salele astea.
Roxana, chiar este un stil de innot, imi scapa acum exact denumirea dar te asigur ca e diferit de cea a pozitiei cu aceeasi nume....Sanatate lui Andrei.
Anaist La multi ani fericiti si sanatosi.
Moldoveanco condoleante si fii tare.

sanatate bebeilor
Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Neataaaa. Nu stiu ce am ca nu prea mai pot dormi in ultima vreme.

Dantje, cred ca inteleg acum la ce te referi tu. Numai ca eu la inotat caineste ma refeream la a da disperat din maini si picioare si pana la urma te tine apa.

Sim, ma bucur ca ati avut asa o seara buna. Mare noroc cu Stefan care sta in carut. Andrei nici gand sa stea. Daca l-as lasa liber pe sub masa ar fi cum ar fi, insa nu prea poti sa il lasi asa prin restaurante.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Ramasesem datoare numai cu pozele de la serbare cu micuta Furnicutza .

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Yaia

quote:
Originally posted by ramonaiani
De fapt sunt cateva mamici pe forum pe care le-as dori...

...vecine, nu?

vecine, vecine . Nu de alta, da' ma bate gandul unui fratior pt Eliza si parca trebuiau si ingrediente masculine la reteta [:P] [:)))]

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Buna fetele,eu sunt tare amarata,Buni a mea s-a dus saraca si mi se rupe sufletul de durere.As vrea tare mult sa ma duc la inmormantare dar e plea complicat cu Vladut dupa mine.Va pup

Condoleante . Stiu ca e greu cu copilul - dar crede-ma, nici daca ai putea sa pleci, n-ar trebui sa te duci. Intai pt ca aici e o caldura ingrozitoare si apoi pt ca o inmormantare nu e un loc unde sa duci un prichindel asa mic. Parerea mea e ca cei care s-au dus ne vor veghea de-acolo de sus ...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Da Ramonaiani,ai dreptate si mama m-a rugat mult sa nu ma duc asa ca m-am mai linistit.Am vazut-o innainte sa plec si l-a vazut si pe Vladut si era tare mandra de el.Cica ieri innainte sa moara a vb non stop cu bunicu.El e mort de 15 ani dar s-au iubit tare mult.Buni ii scria scrisori de multe ori dar nu stiu unde le ascundea.Imi pare rau daca va intristez si pe voi.

teo

Mergi la inceput