Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
Ralu79 spune:
Irinuca, Vicky- felicitari si recuperare usoara sa aveti fetelor!
Ce multi pepenasi!
Biri nu a intrat deloc, nici Kimmy... Oare ce sa insemne asta??
Mada- tu cum esti?
Pupicei tuturor
Ralu
37+
Miruna
vias spune:
...nu mai stiu ce sa mai fav...si pe ce parte sa ma pun....ma inteapa tare....
Mai....Kimmy ce face????????
Mada??????/...nimic..nimic???????..oricum nu scapi...in we asta tot se intampla...

Cami 37s+, cu
????????
pustai
Caprioara spune:
Didi, din ce stiu eu, da.
Narcisa, m-am gandit si eu sa-i dau lui Sun sms, dar vezi ca si Dma i-a dat si nu are raspuns. Data trecuta cand am fost in Polizu am sunat-o si nu mi-a raspuns. Nu stiu cum sa fac, ca nici nu vreau sa o deranjez... ca as putea pur si simplu sa urc si sa bat la usile de la rezerve (ca sunt cateva de o persoana in Polizu si am inteles ca in rezerva era internata). Pe de alta parte ma gandesc ca probabil Sun nici nu mai e internata, ca a trecut ceva timp, dar poate o mai fi Teodora la neonato, cum s-a intamplat si la Nati.
De aia am zis, fetele care au mai vorbit cu ea de cand a nascut, pe care le are in memoria telefonului, poate o suna si o intreaba si ce mai face si daca doreste sa o vizitez macar 5 minute. Pe mine nu cred ca ma are in memorie si sigur nu raspunde la numere necunoscute in perioada asta.
Boti, pe unde umbli? Incerci sa o suni tu si imi dai de veste daca ai reusit sa vorbesti cu ea? Sau Bujo?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 38+
AMR 2 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
mariana_1976 spune:
Felicitari Vicky!!!!!!!! Sa fiti mereu o familie fericita!!

Anaxena mi-a placut mult povestea nasterii.Aveti o Mariuca frumusica foc-foc!
Narcisa durerile alea sciatice dispar ca prin minune dupa nastere,in general...Eu am avut la toate sarcinile in trimestrul 3.
In legatura cu furia laptelui si cantitatea de lichide consumate, eu am observat o anumita legatura, desi aici ne tot indeamna in spital sa bem mult, ca si in Olanda.
Gata, am ramas doar cu sotul si cu cei doi copilasi mici acasa.Incerc sa mai citesc ceva din urma...
Mariana
37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
MissJJ spune:
Irinuca felicitari 

pt printesa mica sa creasca mare frumoasa si sanatoasa si tie refacare rapida.

Noi tot doi in unu azi am cam lenevit am dormit la pranz toti trei si acuma seara am iesit putin la o plimbare pana la tesco asta mic si in parc cu fata.
Acuma merg sa pun sa papam si revin mai pe seara. Oricum daca nu scriu sa stiti ca nu am apucat nu ca se intampla vreo ceva ca atunci sigur imi fac timp sa va anunt.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
2 Days Overdue and still no signs of baby...
vias spune:
....ce as merge si eu la o plimbare...poate am noroc maine...cine stie....
Cami 37s+, cu
????????
pustai
violeta29 spune:
IRINUCA , FELICITARI, SA-TI TRAIASCA PINTESA, REFACERE RAPIDA SI MUUULT LAPTIC!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
31+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 9 SAPTAMANI

Tecky spune:
Am venit din parc,am fost in Herastrau si am trecut pe langa terasa unde ne-am intalnit noi gravidutele din Bucuresti.Mi-am amintit ce burtici mici aveam si ce frumoasa a fost intalnirea.Unele dintre noi isi tin deja bb in brate si altele nu ( ca mine).
Didi epidurala este acelasi lucru ca si peridurala.
Caprioara poate reusim pana maine sa aflam ceva de Sun sa poti sa o vizitezi daca o mai fi in spital.
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 6 ZILE 
boticelina spune:
ce de pepenashi au sosit in ultima vreme!
Sibylle, felicitari pentru nasterea usoara, bine ai venit BB Anna Alicia!!! 

Vic, Maya Andreea a venit exact la termen, ce bebelon exemplar, asta dupa ce a si fost in moyenne toata sarcina
. Refacere rapida mamico, si cat mai mult laptic pentru pui!!!

Mikycris, felicitari pentru minunea Dilara, care a tinut neaparat sa vina cand vrea ea!!!

Irinuca, refacere rapida, mamica blondutza, sunt sigura ca iti mangai deja puiul asa cum ziceau fetele ca mangaiai burtica
Fetelor, eu cred ca si Biri a nascut dar e in spital si nu ne-a anuntat ![]()
Caprioara am sunat la Laura dar nu raspunde, e oarecum de inteles, sper sa fie totul bine insa. Nu are rost s-o cauti din salon in salon, se pare ca ei doresc sa treaca discret peste perioada asta, zic sa le respectam dorinta 
Am vazut rochita Ilincai, imi place la nebunie, chiar mai mult decat cea de botez
Eu sunt in stadiul de euglena verde, dorm si mananc toata ziulica, cred ca n-am mai facut asta de 6 luni, chiar am reusit sa ma ingras un kil
Bine, cred ca l-am pus juma-juma cu Garga dar tot e bine, dupa mine poate sa-l ia ea pe tot ![]()
Vestea cea mai buna de la noi e ca mi s-a aprobat creditul pentru masina
, as putea spune ca deja o am, bine, am de fapt o serie de sasiu si o rata de platit pentru ca bruum-bruum vine abia la sfarsitul lui august, dar se cheama ca avem masina ![]()
Monica
37+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"