Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Acum am vazut si eu ce de Andrei avem...si mai urmeaza .

Tinem pumnii fetelor cu DPN depasit, sa vina pepenasii repede si usor!

Lui Andrei incepe sa-i treaca icterul, astept sa mai treaca un pic zapuseala asta si sa iesim afara...cred ca luni, dupa ce imi scoate si mie firele. E tare cuminte pana acum, doar mananca si doarme. A inceput sa faca si el ceva falcute .

Varsta sarcinii era de fapt 37 sapt. implinite, deci DPN-ul a fost cel stabilit ecografic in primele saptamani. Eu m-am bucurat tare mult ca am reusit sa tin sarcina atat, chiar daca e mai micut. Oricum, il compar cu Iulia care a avut 3700 g, o grasana fata de el .

Intreba cineva despre fire: cusaturile din interior sunt cu fire resorbabile, dar la exterior am cerut normale, care trebuie scoase. Asta pt. ca data trecuta organismul le-a respins si mi s-a desfacut putin epiziotomia.

Contractiile dureroase de dupa nastere: sunt ca niste dureri de menstruatie, unele slabe, altele f. puternice. Apar pt. ca se curata uterul de lohii. Cand nu le suport pun un diclofenac. Cand suge bebe se stimuleaza si uterul si apar asemenea dureri. Uneori e suficient sa planga (atunci doare si uterul, incep si sanii sa curga...e legatura nemaivazuta dintre mama si copil ).

Diana, Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetili,

Vaz ca avem deja vesti despre 3 pepenashi pe ziua de azi !

Mikycris, Vicky, Irinuca
sa va traiasca bb-ii
Dilara Gabriela, Maya Andreeea, Amalia Gabriela
si sa va aduca numai bucurii!!!
Felicitari mamicilor, refacere rapida si muuult laptic pentru bebei!!!!

Ei, deci mai echilibram balanta la fete .
Ruxandra, ai de treaba azi la poezici, nu gluma !

Anka, zici ca schimbi numele? Cu cel pe care l-ai visat sau cu altul ?

Cristina nu-mi dau seama daca s-a mai lasat sau nu burtica... Oricum a fost mai lasata la sarcina asta decat la Matei.

Fetele care mi-ati mai laudat burtica si hainutele Ilincai, va multumesc pentru aprecieri si va .

Mada, frumoase foc noile achizitii. Si lui Matei ii plac adidasii cu luminite .

Camy, ia-o mama mai incet, nu te panica. O sa vezi ca le vei termina la timp . Ce prostii vorbesti acolo ca nu mai vrei alt copil??? Cu Timeea cum ramane??? Vrei bataita? Zoe, fii barbata si gandeste pozitiv!

Dana, bafta la examen!!!

Kimmy, bagam agitatele?

Marina, LA MUUULTI ANI pentru sotz si petrecere frumoasa!

Dia, merci frumos de aprecieri .

Dana, imi pare rau ca nu mai alaptezi... Daca totusi mai ai lapte, mai incearca, please... Daca nu si nu, eu pot sa-ti spun ca am luat niste pastilutze cand s-a intarcat Matei, pentru ca imi mai curgea ceva din sani daca ii strangeam. Mi-a dat doctorul gineco retzeta ca a zis ca nu mi s-a oprit lactatia, insa din pacate nu imi aduc aminte cum le zice.

Diana, ma bucur ca va trece icterul. Lasa ca se face flacaul tau voinic, ai sa vezi! Bine ca e cuminte.

Io azi am fost cu treburi, spalat, cumparaturi, am papat, v-am citit pe voi si acum as vrea sa iesim in parc.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 38+

AMR 2 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am uitat sa va spun, maine iar merg la control la POLIZU. Daca vorbiti cu Sun careva, intrebati-o daca mai e acolo si daca pot trece pe la ea.

Dma, nu ti-a raspuns la mesaj?
Sper sa auzim vesti bune despre micutza Teodora.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 38+

AMR 2 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...vin de la un somnic ....azi am reusit sa dorm la pranz, nu gluma...recuperare de azi-noapte...cand faceam ture prin casa de caldura...vad ca acum e mai racoare....sper sa ma auda DD si pana nasc eu...tot asa sa fie vremea...
...mama cata curatenie am facut...m-am pricopsit , nu alta....bineanteles ca nimic din ce-am vrut eu...asta este...oricum nu pot...ma gandeam la Mada care face curat toata ziua si la Caprioara care la fel, cu piciu ei alearga toata ziua...fetele ''jos palaria''...va admir..si regret ca eu nu pot fi ca voi...trebuie sa recunosc ca nu pot...dupa ce nasc, sper sa-mi revin la normal...

Va pup pe toate, stiu ca o sa treaca perioada asta, eu regret doar ca nu pot fi linistita, ca pe toate trebuie sa le fac la inghesuiala, repede-repede...si pierd esentialul...as vrea ca viata mea sa nu mai fie asa agitata...imi doresc cea mai linistita si cea mai banala viata...am avut destul parte de agitatie...

...acum...vom vedea ce-o sa mai fie...ceva-ceva o fi...si se zice ca dupa ploaie mai vine si soarele nu.....ei...cred ca e cazul sa apara si la mine...nu la propriu......ci la figurat..

[Pup] toate fetele, acum merg sa fac o ciorbita...si au inceput niste intepaturi ....auch!!!

Fetelor...eu am zis ca o sa nasteti in we....ei...se adevereste ............
........................

Irinuca, felicitari pt micuta Amalia Gabriela, sa va dea DD multa sanatate si fericire.Refacere rapida!!!

Cami 37s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Caprioara sa ai bafta multa maine la control si ar fi bine sa o vizitezi si pe SUN daca o mai fi in spital.De vreo sapt nu mai avem nici o veste de la ea.
Eu as vrea sa ies cu sotul in parc dar cred ca o sa inceapa ploaia si cred ca vom merge intr-un mall.
Va pup si mai asteptam si alti pepenasi.

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

IRINA FELICITARI MAMICO, BINE AI VENIT AMALIA...
VIN FETITZELE YUPIII, HAIDETI SA AJNGEM BAIETII DIN URMA

PR SUN SI TEO, tare mi-as dori sa vina acasa si sa fie bine amandoua..
CAMY, eu zic ca iti va trece starea asta dupa ce il vei tine pe bebe in brate, si mie mi-a fost greu in sarcina asta, dar imi mai doresc inca 2 copii, sa fiu eu sanatoasa....nu am curaj sa spun altfel pt ca am pierdut 2 sarcini si stiu cum e sa tii doresti si sa fii disperata...asa ca eu sper ca zici doar asa la suparare

PUPICI ma intorc la toceala...

34 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cat sunt de emotionata!!!!

FELICITARI!!!!!!!!!!!Micky, Sybille, Flo si Vicky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bravo fetelor!!!!Sa fiti sanatoase, sa aveti mjult laptic, rabdare si bb sanatos!!!!!

Citesc din urma si revin!!!!!!!

PS-Alina Maria, asa zici, bb o mananca pe mami?????
Capri, ma uit imediat la costumul popular ca-s curioasa de mooooorrrr[

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (34+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Felicitari Irinucaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!Sa fiti sanatoase, sa veniti repede acasa, sa aveti laptic mult!!!!!Bravo!!!!!Si sa te refaci repedeeeeeee!!!!!!

Cris, aici dr spun ca varsta corecta a copilului e aia care se stabileste prima data, cica acolo e dpn-ul cel mai apropiat de realitate.Dupa aia, cica copii evolueaza diferit si nu poti sa iti dai seama corect care este dpn-ul...Cu cat e sarcina mai mica, cu atat e mai usor de aproximat...Cica...Lasa ca se intoarce el.Nu ma supar pe Mr Leite ca stiu ca o nastere e o prioritate fata de un control de rutina, da nah...macar as fii vrut sa-i ascult inimioara daca oricum pana la 40 sapt nu mai avem nici o eco...In fine

Sybille, m-ai facut cuirioasa curioasa, de abia astept sa citesc!!!

Nati, cand se potoleste urlatorul, astept povestea nasterii...Dupa ce a aparut bb te-au lasat durerile de sciatic??Ca tocmai m-au apucat pe mine si imi vine sa ma urc pe pereti...Hhehehe...

Vicky, ce surpriza!!!Astept pozici...Astept si de la Sybille, si de la Micky si de la Flo si de la Irinuca

Marina, la multi ani pentru sotziorul tau!!!

Capri, tu ziceai de maine de Polizu??Poate ii trimiti un sms la Sun sa o intrebi sau ceva.Vreau si eu sa stiu de ele ce si cum

AMR 6

Mergi la inceput

Diana Mirela de ce ti-am spus oare Alina Maria, nu stii???Scuze...

Ankule, care e noul nume la care te-ai gandit??

Camy, relax cu curatenia.Stiu prin ce treci dar nu te stresa acum cu asta, bine??

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, deci pan a la urma ce nume ramane?

Am cumparat si eu azi rucsacel de-ala Nivea, de la SaraBlue, cu 78 Ron, si tot de acolo mi-am luat si trusa pt epidurala, Braun - 122 Ron.

Didi 37+

Mergi la inceput