Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

creem, m-am distrat tare cu gimnasta taratoare

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Andra...o placere intotdeauna sa citesc pe blogul tau

Lixa...si noi ne amuzam tare...parca e un viermisor

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by creem

Intru scurt sa va zic ca am pus un filmulet la semnatura. Sper sa scuzati cum e filmat (ca e prima mea filmare) si balena galbena aparuta in cadru

Ce scumpa e!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Lixa...frumoase poze de la intilnirea cu Maria...care e tare scumpa si f activa (din ce reiese din poze)
sa inteleg ca s-a infiripat ceva intre ei doi???adica sa stau linistita ca nu ii mai face ochi dulcei evei????

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by creem

Andra...o placere intotdeauna sa citesc pe blogul tau

Lixa...si noi ne amuzam tare...parca e un viermisor

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

si mie imi place cum scrie adra...si chiar am "certat-o" ca de cateva zile nu scrisese nimic

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Ank stiu ca tu cautai la un moment dat un carucior pe care sa il poti folosi si pentru Raul si pentru bb2. Uite ce am gasit intamplator aici. Poate te ajuta!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by nelone77
Ziceti-mi si mie : e ok sa ii pun un pic de sare la legume , eventual zahar sau miere la pireul de fructe? Pt ca fara nimic nu le agreaza decat pe cele din borcanul de la Nestle, si eu as vrea sa i le fac eu acasa...

La Robert am pus un pic de sare la piureul de legume,dar de zahar si miere m-am ferit cat am putut.Spun "cat am putut" pentru ca oricum a venit o vreme cand a primit si a mancat dulce la greu.Acum suntem in limitele normalului...
Incearca niste cereale mai dulci,mai aromate pentru piureul de fructe,nu trebuie sa-i pui zahar neaparat.Eventual niste biscuiti...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Gata, nu mai pot! Mor de somn! Antonia a fost foarte maraita azi si cred ca s-a prins ca pentru silueta e mai bine sa manance putin si des ca azi a avut vreo 6 mese, dintre care 2 de laptic si restul diversificate...numai ca la cele diversificate a macat jumatate din cat mananca ea de obicei, chiar si mai putin. A dormit si f putin azi. Sa speram ca maine va fi o zi mai buna!

Va pup pe toate si va urez o noapte buna! Somnic usor la toti bebeii!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adra, cum sa nu o vrem pe Miffy?
Cristina, nu stiu daca poti sta linistita, Maria e o independenta. Ne-a speriat pe toti! Ce-i drept, atata a povestit, ca a inceput si Cata sa sporovaiasca mai tare ca niciodata (din spusele Lixei). Si odata ajunse acasa, a inceput sa se invarta mai rau decat un titirez, parca ar fi stat pe loc in carut!
Cu inima strasa va povestesc cum a luat o farfurie de pe masa si si-a turnat in cap pastele, de au ajuns si in pampers. Baie rapida, noi am trecut direct la desert. :)) Iar in carut a facut iar surfing si intr-un final a exlorat fereastra din spate a carutului.
Lixa e exact cum o descria si Adra, indecent de tanara si draguta.
Am pus si poze!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Creem, am vazut o gimnasta in devenire! Cata fantezie in rostogoliri! :)) La noi rostogolirile au fost facute doar pt scopuri precise.
Am pus un filmulet, dar sa nu va speriati si sa dati boxele mai incet. Maria cand s-a vazut in film intai a incercat sa o intimideze pe Maria de pe ecran, apoi a inceput sa planga.

Azi a mers pe laterala canapelei destul de mult... 3-4 pasi, dar cand am vrut sa o tin eu sa mearga nu a fost deloc interesata. Mergem sau nu mergem, asta-i intrebarea mea.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput