Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Roxxy, nu cred ca esti nebuna... eu nu pot dormi nici noaptea... chiar daca el doarme el il tot veghez... parca de-abia astept sa inceapa sa scanceasca sa pot sa-l iau langa mine. Asa ca imi dau seama ca nu te-ai prea distrat... dar e bine sa mai iesi si fara el.

Tu, nu e bine ca stai si te uiti la el cand doarme...bebeii simt si se trezesc! Asa, daca mai arunci un ochi e una, dar nu sta pe capul lui..
Tu nu ai chestia asta? Eu daca se uita cineva fix la mine imi dau seama, si daca dorm ma trezesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

quote:
Originally posted by dany26
pt inceput va pup dulce mamici si bebei!
fetelor am luat si eu azi pt prima data cartof dulce...cat trebuie sa il fierb???cam 30 min ca cel rom. e ok, sau mai mult??

voi cu ce mai amestecati iaurtul seara fetelor???eu il amestec cu cereale sau biscuite sau banana dar as vrea saq renunt la banana ca constipa si bb iar face kk f tare de 2-3 zile....cred ca si jumatatea de morcov care o pun in supa trebuie eliminata

cat timp fierbeti ficatelul?sapt asata o sa ii daau si eu pt prima data...sa incep treptat cu cate 1/4 sau unul intreg???

mersi mult ca va faceti timp si pt mine si imi raspundeti la multitudinea de intrebari care mi le pun...sper sa nu aiba dreptate sotzul meu sa ajunga bb cu par alb la facultatedin cauza meaRECUNOSC CA IMI FAC PREA MULTE GRIJI....SCUZATI-MA Dar lasa ca la bb 2 o sa fiu "experta" in mare parte datorita voua ca pediatrul e "valza" rau

o seara buna va urez!!!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Eu am fiert cartoful dulce ca pe morcov iar ficatelul vreo 20 min. I-am dat din prima unul intreg pasat bine si a mancat cu mare pofta.

Banana nu constipa ci regleaza tranzitul intestinal daca e data constant. Alexia papa in fiecare zi macar jumatate de banana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Eu am scris mesajele de mai sus cu userul comun...ma logasem cu el sa ii pun si Elenei de Pussi si am uitat sa ma deloghez..

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Felicitari!!!!!!!!!!!!

quote:

fetelor, raportam si cei doi incisivi de jos... tocmai ce i-am vazut...!!!!!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Stiu ca e bine sa mai iesim si fara el, dar nu prea putem. Si eu si sotul meu il vrem non-stop langa noi. Adevarul e ca nici nu prea avem cu cine sa-l lasam. Ai lui stau langa Pitesti, ai mei lucreaza.
Ca sa vezi ce dusa sunt, am hotarat ca in iulie sa nu merg la nunta unor prieteni f f buni de-ai nostri. Ei fac nunta in Turnu Magurele, iar eu ar trebui sa-l las pe baiat la ai mei de sambata dupa-amiaza pana duminica dupa-amiaza. Initial am zis ca merg, insa cu cat ma gandeam mai mult simteam ca ma sufoc cand imi dadeam seama ca ar trebui sa stau o zi fara puiul meu. Asa ca am decis sa-l trimit doar pe sotul meu (nici el nu a fost incantat de idee, dar trebuie sa mearga). Stiu ca nu e f bine ce fac, dar sunt dependenta de puiul meu .

quote:

Roxxy, nu cred ca esti nebuna... eu nu pot dormi nici noaptea... chiar daca el doarme el il tot veghez... parca de-abia astept sa inceapa sa scanceasca sa pot sa-l iau langa mine. Asa ca imi dau seama ca nu te-ai prea distrat... dar e bine sa mai iesi si fara el.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Eu am fiert cartoful dulce timp de 30 de minute la steamer.
Si eu ii dau banana aproape zilnic (cam jumatate de banana) si face kk de 3-4 ori pe zi (destul de moale). facea kk f tare cand ii dadeam cereale care contineau orez, asa ca le-am inlocuit doar cu cele care nu au deloc orez.

quote:
Originally posted by Nov-Dec2007

quote:
Originally posted by dany26
pt inceput va pup dulce mamici si bebei!
fetelor am luat si eu azi pt prima data cartof dulce...cat trebuie sa il fierb???cam 30 min ca cel rom. e ok, sau mai mult??

voi cu ce mai amestecati iaurtul seara fetelor???eu il amestec cu cereale sau biscuite sau banana dar as vrea saq renunt la banana ca constipa si bb iar face kk f tare de 2-3 zile....cred ca si jumatatea de morcov care o pun in supa trebuie eliminata

cat timp fierbeti ficatelul?sapt asata o sa ii daau si eu pt prima data...sa incep treptat cu cate 1/4 sau unul intreg???

mersi mult ca va faceti timp si pt mine si imi raspundeti la multitudinea de intrebari care mi le pun...sper sa nu aiba dreptate sotzul meu sa ajunga bb cu par alb la facultatedin cauza meaRECUNOSC CA IMI FAC PREA MULTE GRIJI....SCUZATI-MA Dar lasa ca la bb 2 o sa fiu "experta" in mare parte datorita voua ca pediatrul e "valza" rau

o seara buna va urez!!!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Eu am fiert cartoful dulce ca pe morcov iar ficatelul vreo 20 min. I-am dat din prima unul intreg pasat bine si a mancat cu mare pofta.

Banana nu constipa ci regleaza tranzitul intestinal daca e data constant. Alexia papa in fiecare zi macar jumatate de banana.

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Roxxy..te inteleg perfect. Acum doua saptamani a avut nunta nasica de bitez a fetei. Am chemat-o pe mama sa stea cu ea. Am plecat dupa ce am adormit-o adica pe la 10.30, iar la 1.30 eram inapoi. Si din 5 in 5 minute ma uitam la telefon sa nu cumva sa sune mama si eu sa nu aud.

MAi..fata mea a ragusit azi dupa amiaza..nu stiu de ce, daca si maine e la fel ma duc cu ea la dr. Offf..iar la dr., ce nu imi place...

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Spuneti-mi si mie daca porumbul contine gluten. As vrea sa-i dau mamaliguta lui Matei, dar eu nu i-am dat nimic cu gluten pana acum. As vrea sa-i introduc glutenul dupa 8 luni sau chiar mai tarziu. Orezul contine gluten? Ma refer la orezul cu care gatim noi. Stiu ca as putea cauta pe net, dar prefer sa-mi spuneti voi .

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Va uitati la meci???

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Daca a facut prea multe vocalize, nu e cazul sa te ingrijorezi ca a ragusit.
Cum mai sta cu papa?

Si eu am stat cu ochii pe telefon toata petrecerea . Eu cred ca asta inseamna sa fii mama adevarata.

quote:
Originally posted by creem

Roxxy..te inteleg perfect. Acum doua saptamani a avut nunta nasica de bitez a fetei. Am chemat-o pe mama sa stea cu ea. Am plecat dupa ce am adormit-o adica pe la 10.30, iar la 1.30 eram inapoi. Si din 5 in 5 minute ma uitam la telefon sa nu cumva sa sune mama si eu sa nu aud.

MAi..fata mea a ragusit azi dupa amiaza..nu stiu de ce, daca si maine e la fel ma duc cu ea la dr. Offf..iar la dr., ce nu imi place...

Poze Maria Sofia

Sunt baiat mare

Mergi la inceput