Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Ciaoooooo !!!!

Va era dor de noi????

Intru si eu in gasca "puturosilor" ... Silvia nu se ridica in fund, nu merge de-a busilea, nu sta in fund (decat putin si sprijinita) ... noi numai ne rostogolim si ne taram ...

Tin sa va multumesc pt. urari (daca eram inclusa si eu in sintagma "tuturor sarbatoritilor de astazi" ) ... ca azi e ziua numelui !!! SI doresc si eu tuturor, mari si mici, tot ceea ce ne dorim pt. noi !!!

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

La multi ani Petru si Pavel!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

uram si noi LA MULTE LUNITE si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi, mici si mari... ii pupam pe toti cu drag!!!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Salutiiiii!
Va era dor de noi?
Uram si noi la multi ani sarbatoritilor de azi, mari si mici, multa sanatate si noroc!
Felicitari pt. iepurasi! Si la noi a mai venit unul alaltaieri.
Felicitari si pt. plimbareti si pt. cei care se ridica in picioruse!

Despre noi...Luca e tot o agitatie, nu mai sta locului o clipa. Acum sta in fundulet, acum o ia de-a busilea. Daca stau cu el in pat, se ridica in picioare si se balangane.In patut nu mai zic. Il pun culcat si se ridica imediat in picioare.
De papat, papam bine, dimineata fructe, la pranz legume pasate si seara fructe cu branza calcica. Am inceput sa-i dau si fier de cateva zile.
Inca nu zice nici mama nici tata, doar cateva sunete nghe, nghi, nei, mei...

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...Imi aduc aminte si revin.
Va pup.

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Mi-am a's aminte.
Petro, ti-au rasp fetele in leg cu avionul. Eu ce sa mai zic? Si mie mi-a fost teama, dar am vazut ca nu e deloc asa cum imi inchipuiam. E chiar ok, n-ai de ce sa-ti faci griji.
La bagaje eu am avut 20 kg si bubu 10. Carutul nu a fost considerat la bagaj, l-am avut la usa avionului de fiecare data.
Ce sa-ti urez? Bafta! O sa fie bine!

edit: Am pus cateva poze noi , de aici incolo daca doriti sa vedeti

_

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Eu ma retrag la nani ca la mine a taaaare tarliu...

O seara frumoasa va doresc!

_

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
La Robert am pus un pic de sare la piureul de legume,dar de zahar si miere m-am ferit cat am putut.Spun "cat am putut" pentru ca oricum a venit o vreme cand a primit si a mancat dulce la greu.Acum suntem in limitele normalului...
Incearca niste cereale mai dulci,mai aromate pentru piureul de fructe,nu trebuie sa-i pui zahar neaparat.Eventual niste biscuiti...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

pt inceput va pup dulce mamici si bebei!

lixa mersi si tie pt raspunsul despre merele rom!

miha exista si biscuiti fara zahar pt bb?

fetelor am luat si eu azi pt prima data cartof dulce...cat trebuie sa il fierb???cam 30 min ca cel rom. e ok, sau mai mult??

voi cu ce mai amestecati iaurtul seara fetelor???eu il amestec cu cereale sau biscuite sau banana dar as vrea saq renunt la banana ca constipa si bb iar face kk f tare de 2-3 zile....cred ca si jumatatea de morcov care o pun in supa trebuie eliminata

cat timp fierbeti ficatelul?sapt asata o sa ii daau si eu pt prima data...sa incep treptat cu cate 1/4 sau unul intreg???

mersi mult ca va faceti timp si pt mine si imi raspundeti la multitudinea de intrebari care mi le pun...sper sa nu aiba dreptate sotzul meu sa ajunga bb cu par alb la facultatedin cauza meaRECUNOSC CA IMI FAC PREA MULTE GRIJI....SCUZATI-MA Dar lasa ca la bb 2 o sa fiu "experta" in mare parte datorita voua ca pediatrul e "valza" rau

o seara buna va urez!!!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Avem 7 luni!!!!!!!!!
Ii urez LA MULTI ANI puiului meu drag si tuturor sarbatoritilor de azi. Sa fiti sanatosi, puiuti micuti, si sa cresteti mari, mari!!!!!

Multumesc tuturor celor care ne-au urat la multi ani.

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume (un special pt Petro).

Noi tocmai ne-am intors de la un botez. L-am lasat pe Matei la ai mei timp de 5 ore. Poate ma credeti nebuna dar am simtit ca innebunesc fara el. I-am sunat de vreo 4-5 ore in perioada asta. Oare sunt normala la cap? Eu nu l-am lasat niciodata cu nimeni (doar cand mergeam in Carrefour il mai lasam cam o ora-doua - pana sa faca 3 luni).
Azi s-a ridicat in genunchi in patut (patutul e mai inalt si nu prea poate sa se ridice in picioare). Problema e ca dupa ce se ridica, sta asa cateva secunde si pe urma isi da drumu la manute si cade ca un bolovan . Nu va spun ce urlete urmeaza. Chiar sa stau sa-l pazesc si cand e in patut? Asta ar insemna sa nu mai fac absolut nimic. Voi cum faceti? Ca mie imi este tare mila cand cade asa (chiar daca se loveste doar de saltea).

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

fetelor, raportam si cei doi incisivi de jos... tocmai ce i-am vazut...!!!!!

Mergi la inceput

Roxxy, nu cred ca esti nebuna... eu nu pot dormi nici noaptea... chiar daca el doarme el il tot veghez... parca de-abia astept sa inceapa sa scanceasca sa pot sa-l iau langa mine. Asa ca imi dau seama ca nu te-ai prea distrat... dar e bine sa mai iesi si fara el.

Mergi la inceput

offf, si eu care credeam ca e mofturos fara motiv....

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput