Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Aralia
'Na seara!
Azi n-am prea avut timp de calculator, i-am facut lu' sotu' o oala de chiftele sa crape-n el pana nu mai poate...Acu' si-a gasit sa pofteasca la chiftele, cand eu incerc sa tin cura de slabit...
Cati, ti-am vazut minunea mica si umblatoare! De acu' o sa fii si tu cu mopul mereu in brate, ce, numai io?
Ma si vedeam ca la curling, cum freaca aia gheata inaintea pietrei asa frec io podeaua inaintea Piului...
Am vazut si baiat mare de Roxxy, cum se ridica el in picioruse!
Am vazut si o "tipatoare mica" (Maria de Alina) am vazut si idila ce se infiripa intre ea si Catalin de Lixa, am vazut si intalnirea dintre Raducu si Eva, am vazut tot, ce mai!
Daca nu am mentionat pe cineva, e din cauza mirosului de chiftele care pluteste in toata casa...
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
vrednicuta!
![](pupic.gif)
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
Azi la ora 14 am zis gata...nu mai pot nici sa ma misc... nu ma mai simteam in stare sa ridic o mana macar... si m-am dus la culcare... l-am luat si pe Raul si am reusit sa dorm putin...Simteam ca ma dor oasele de la ... ca in ultima luna de sarcina
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
buna, tocmai ne-am intors si noi de la piscina... prima baie si plaja pe anul asta... pt Lucas prima din viata... am pus poze, inclusiv cu dintisorul...
ROXXI, felicitari pt ridicatul in picioare!
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Ank83 spune:
Offff...s-a postat zilele astea un mesaj cum ca se cauta gravibinon pt o mamica de gemeni prin FIV... Azi au incetat sa mai lupte copilasii ei ..Era o graviduta de la actuala mea odisee
...Nu am cuvinte
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
Aralia spune:
In sfarsit ploua!!!!
Ne tot ameninta de cateva zile...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Roxxy felicitari!![]()
Zau, ar fi cazul sa ma ingrijorez? Vad ca bebei mai mici decat Eva mea, se ridica in picioare, iar a mea nici in fund nu se ridica...
I-am vazut si pe Cata si pe Raducu, dar merg inca pe ideea ca sunt baieti si baieteii sunt mai avansati la genul asta de activitati.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Adra, nici Lucas nu se ridica in fundulet... dimpotriva, se zice ca baietii sunt mai lenesi in general... dar lasa ca le vine lor randul... o data s-a prins de marginea de la patut si s-a tras in sus, pana s-a ridicatt in picioruse, dar nu stiu daca asta se pune...
Jasmin si micutzul
![](copilas.gif)
![](bunny.gif)
sanduta spune:
salut
Noi am fost lipsa 1 saptamana. Am fost plecati la mama, abia azi ne-am intors. Intre timp stim sa ne invartim si de pe burta pe spate si stam in patru labe.
Nici urma de dinti.
Eu nu sunt prea bine, parca sunt in pragul unei depresii. Saptanaba aceasta toate mi-au mers rau, rau de tot.
Aralia spune:
quote:
Originally posted by sanduta
salut
Noi am fost lipsa 1 saptamana. Am fost plecati la mama, abia azi ne-am intors. Intre timp stim sa ne invartim si de pe burta pe spate si stam in patru labe.
Nici urma de dinti.
Eu nu sunt prea bine, parca sunt in pragul unei depresii. Saptanaba aceasta toate mi-au mers rau, rau de tot.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
![](hailabataie.gif)
![](icon_smile_tongue.gif)
Ce s-a intamplat?
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA
![](drac.gif)
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Offff...s-a postat zilele astea un mesaj cum ca se cauta gravibinon pt o mamica de gemeni prin FIV... Azi au incetat sa mai lupte copilasii ei..Era o graviduta de la actuala mea odisee
...Nu am cuvinte
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
Ank, ce pacat!!! Ce sperante si iluzii si-o fin facut ea, saracuta... ce cumplit trebuie sa fie... imi amintesc ce groaznic a fost cand Danangie a pierdut sarcina... era la noi la odisee... iar acum ea isi strange deja baietelul in brate... ii doresc si acelei fete acelasi lucru, cat de curand...
Jasmin si micutzul
![](copilas.gif)
![](bunny.gif)