Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Salutare!
V-a fost dor de noi?
Mai intai vestea vestilor: AZI S-A RIDICAT PT PRIMA ORA IN PICIOARE.
Felicitari
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Ank
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
si
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
Poze Raulito
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
creem spune:
quote:
Originally posted by Aralia
'Na seara!
Azi n-am prea avut timp de calculator, i-am facut lu' sotu' o oala de chiftele sa crape-n el pana nu mai poate...Acu' si-a gasit sa pofteasca la chiftele, cand eu incerc sa tin cura de slabit...
Cati, ti-am vazut minunea mica si umblatoare! De acu' o sa fii si tu cu mopul mereu in brate, ce, numai io?
Ma si vedeam ca la curling, cum freaca aia gheata inaintea pietrei asa frec io podeaua inaintea Piului...
Am vazut si baiat mare de Roxxy, cum se ridica el in picioruse!
Am vazut si o "tipatoare mica" (Maria de Alina) am vazut si idila ce se infiripa intre ea si Catalin de Lixa, am vazut si intalnirea dintre Raducu si Eva, am vazut tot, ce mai!
Daca nu am mentionat pe cineva, e din cauza mirosului de chiftele care pluteste in toata casa...
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
Fiuuuuu..a ajuns mirosu pana aici
![](pofticios.gif)
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
![](bunny.gif)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
creem spune:
Roxxy..e tare dragut si voinic baiatul tau! Sa pui si filmulet!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Ank83 spune:
Si noi am facut chiftele... ...dar daca mai intra sotul de 2 ori in bucatarie... nu mai sunt
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
Aralia spune:
quote:
Originally posted by vdrag
Pup toate mamicile de bulgarasi si globulete de nov-dec 2007!! Sunt o graviduta care va naste in septembrie si pentru ca acum sunteti mamici cu experienta, am indraznit sa intru sa va cer sfaturi si o listuta cu ceea ce o viitoare mamica ar trebui sa fie pregatita pentru puiul ei, inclusiv carti despre ingrijirea bebelusilor si cu retete pentru preparea de hrana dupa sfarsitul perioadei de alaptare!! Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul vostru!!29+
Bine ai aparut pe aici!
![](icon_smile.gif)
In primul rand iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos, destept si norocos!
In al doilea rand, citeste topicul asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117459 inainte sa nasti, nu prea tarziu cum am facut eu!
Pentru listute de lucruri necesare sunt multe topicuri pe forumul DC, trebuie doar sa ai rabdare sa cauti!
Daca imi dai o adresa de email, iti trimit ce am strans eu despre diversificare, cresterea bebelusilor etc. Nu sunt multe pentru ca atunci cand am o dilema intreb fetele
![](icon_smile_big.gif)
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
![](drac.gif)
creem spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Si noi am facut chiftele......dar daca mai intra sotul de 2 ori in bucatarie... nu mai sunt
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
Mie mi-e gatit sotul inseara astas...paste delicioase! Ca eu am avut treaba s-o alint si s-o culc pe Sofi...tare maraita a fost si azi, si nici papa...offf, dintii astia nu mai ies odata
![](help.gif)
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
![](bunny.gif)
Poze Maria Sofia
Ank83 spune:
Noi dormim tare rau de la caldura asta ... Nu doarme in patut ca da sa se intoarca mereu si nu are loc...si l-am culcat in patul mare ...e blindat cu perini pe jos
...ca doarme singur... si il pun intr-un loc si il gasesc tot carcit sau te miri in ce pozitie si in loc diametral opus
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
creem spune:
Si noua ne e asa de cald! stam cu toate usile si geamurile deschise...cu toate ca e curent, macar e aer respirabil Ziua stam cu AC.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Ank83 spune:
Creem la noi au iesit si dintisorii de sus.E neasteptat de cuminte...Dar vad ca se mai inghesuie altii 2 .Cand a fost suparat rau i-am dat si 2,5 ml nurofen pe langa dentinox.
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by creem
Si noua ne e asa de cald! stam cu toate usile si geamurile deschise...cu toate ca e curent, macar e aer respirabilZiua stam cu AC.
La mine e mama proaspat operata de amigadalita si flegmon...si abea ma lasa sa deschid geamul
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
Si plus de asta ma da gata oboseala...trebuie sa i dadadcesc si pe Raul si pe ea.De mancat mananca amnadoi cam la fel....
![](icon_smile_dead.gif)
Ank
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
si
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
Poze Raulito