Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)
Raspunsuri - Pagina 7
andy_galro spune:
Neata dragelor! Ma alaturi si eu la o cafeluta cu voi!!
Anca si Eva felicitari pentru schimbarea semnaturilor si la mai mare pana la 40 de saptamani!!
De contractii nu stiu sa va spun ca nu am inca asa ceva....sper ca nici sa nu am prea curand
Va pup si va doresc o zi minunata!!
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
freshanana spune:
buna dim burticutze
eu de 3 zile tot citesc la capitole, credeam ca nu mai termin ...
bitza eu tot 20 kg am in plus fata de initial, am ajuns la 86 kg (maximul personal ) si toata lumea imi spune ca nu se vede unde am pus aceste kile. singurul inconvenient de la ele e ca mi-e f cald si obosesc f rapid
si am si provocarea de a nu ma ingrasa mai mult pt ca nu vreau sa il depasesc pe sotz care are 90 kg
nushulica credeai ca am ratat reducerile de la redoute :-)) am intrat sa vad ce au si m-au cam dezamagit preturile.nu am intrat pe 25 cd au inceput ca nu eram in oras si pbabil ce era mai ieftin s-a epuizat. tot am gasit ceva
babytza eu o cun pe dr bolintineanu ca intrebai de ea. mi se pare f bun profesionist, dar cam tacuta la eco.
concediu placut fetelor care au plecat sau vor pleca in curand
nuj cum stati voi cu pofta de mancare dar eu de cd am pierdut-o nu o mai gasesc. mai mult beau litri de sana, lapte, suc de rosii, inghetata si salate. ce ma fac ?? vitaminele nu ajuta la foame. dupa ce iau elevit mi-e rau toata ziua asa ca am renuntat.
mi-am luat si eu perna de dormit cu bilutze si apoi de alaptat. e mare si a costat 97 ron. pur si simplu intr-un mag de bbi am vazut-o, m-am indragostit de ea si am luat-o. e super pt dormit.
aveti idee in trim 3 ce analize se repeta ? ca mie mi-a zis dr ca voi repeta in s 35 niste analize si nuj ce analize, sper sa nu fie si secretii ca am oroare de asa analize.
denisa tu de unde faci cparaturile ? eu nu sunt multumita de ceea ce exista in cta pt copii, dar asta e dc suntem oras de provincie.
super ideea cu cadoul de la bb pt primul nascut. nuj cine a a postat dar multumesc mult, o sa tin cont de asta.
o zi buna.
30+
AMR 68 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
freshanana spune:
cam liniste pe forum
pbabil sunteti la ierburi verzi sau faceti nanitza
eu sunt singura si taaare vrednica
raportez spalat suport caditza si masa infasat si tarc
ramas ce e mai greu : patutz si carutz
s-au facut frumoase, ca noi, asa cum erau si la primul bb
30+
AMR 68 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
kllemi spune:
buna fetelor, ma mai tine-ti minte, am mai aparut si eu pe aici dupa vre-o doua sapt. una am fost in concediu, (a fost super)si alta am lesinat de caldsi nu am mai avut chef sa mai dau drumu' la calc, ca mai degaja si asta o gramada caldura
Am si eu o intrebare la voi, care stiti sau a-ti auzit ceva cat se da la o nastere si cui, nu am nici cea mai mica idee, sapt am fost iara la eco, totul este bine, dar nu am auzit si eu nimic pe acolo, voi stiti ceva........va rog sa imi spune-ti si mie
BANU????......tu stai cumva pe socului am vazut la un moment dat ca ai zis ca ai fost la un control la HIPOCRAT, eu stau chiar linga
21+ mami super fericita de
freshanana spune:
kllemi eu din cate stiu preturile se afla de la cabinetul drlui. de obicei intrebi asistenta ca ea e instruita de dr si stie ce sa zica
daca nu...intrebi mamicile care au nascut de curand cu dr sau cele care urmeaza sa nasca peste 2-3 saptamani ca ele stiu
eu raportez terminat spalat tot : si carutz si patutz
mamica epuizata
va pup si ma bag la dus si in pat si revin (poate) mai pe seara
30+
AMR 68 zile
puiutz
pui
bitza2008 spune:
Anca, Eva felicitari pt schimbarea semnaturii si la mai mare!!!
Anca, eu cu Braunul ma fac pe picioare, la "mneai" cu crema Veet(ultima data m-a facut sotul) la subrat cu lama si pt mustata am niste benzi speciale, ca un fel de glasspapir....Am un intreg arsenal pt epilat ca eu am o piele asa sensibila!
Freshanana, eu am 79-80kg pt mine e enorm, eu n-am avut nici macar 60kg in viata mea pana la sarcina!Dar...chiar nu-mi fac nici o problema...ma simt bine in pielea mea, ma bucur ca n-am vergeturi...ma deranjeaza ca am un inceput de celulita dar...le rezolv eu pe toate dupa.
30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!
dyanira spune:
Buna dragele mele!!!Nu am mai intrat demult dar nici nu cred ca mi-a simtit cineva lipsa.Eu am fost super ocupata cu bacul si nu am avut timp de 1 sapt nici sa respir.A fost f obositoare pentru mine sapt asta.
Irina si mie mi se umfla f tare picioarele mai ales sapt asta de la efort aveam seara niste picioare de simteam ca imi crapa pielea si eu mananc si fara sare si tot ma umflu
Sper ca sunt numai vesti bune de la gravidutzele care au fost la eco ca nu am mai citit din urma decat capitolul asta!
Aseara am avut si eu dureri de burtica , cred ca erau contractii si dureri de spate dar dupa ce m-am odihnit au mai trecut.
Sa stiti ca si BOBO meu e agitat mai ales seara , sper sa fie cuminte dupa ce se naste!!!
Diana
29+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
dyanira spune:
Trebuia sa schimb si eu semnatura de marti dar am rectificat acum ...
Am schimbat prefixu , cred ca e ultimul prefix schimbat asa ma gandesc eu.
Diana
30+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
angelynna82 spune:
Felicitari Anca, Eva si Dyanira pentru schimbarea semnaturii
Noua de cateva zile nu ni s-au mai umflat picioarele sper sa nu se mai umfle asa de rau.
Pupici multi si o zi buna in continuare.
25+
Bebe
Eco
Nocom spune:
salutare si de la mine
puiul meu doarme asa ca pot citi si scrie cate ceva....
ma bucur ca toata lumea e bine. Nici eu nu stiu cand intarirea de burtica e contractie, desi cica am experienta....dar daca nu sunt dureroase si nu dureaza mult sau nu se repeta des, nu cred ca trebuie sa ne alarmam.
300 esti o dulce si iti multumesc.
weekend plcut si racoros tuturor!!!!!
Ne auzim luni cu forte proaspete!!
27+
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi