Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)
Raspunsuri - Pagina 6
300 spune:
quote:
Originally posted by andy.p
300 cand mergi la dr sa intrbi sa vezi ce zice,dar eu zic ca no-spa luat si preventiv nu-ti face nimic.Oricum pe masura ca inaintam cu sarcina vom simti tot mai des burtica intarita,uterul se pregateste de marea lui misiune.Important e sa nu fie dureroase,sau sa ramana burtica tare cand stai relaxata.si sper sa fii k.Cand intri in concediu?
Anca multumesc.Felicitari ptr schimbarea semanturii.Mai ai asa putin!
bitza pe la inceputul lui iulie merg si eu la control.Deocamdata de fiecare data cand am fost mi-a spus acelasi lucru:la nevoie,adica cand se intareste burtica,no-spa.Acum sa vedem ce zice cand ne intalnim.Ce antibiotice ti-a dat ptr infectie?ai facut antibiograma?
28+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Multumesc :) In concediu ... cu cat mai tarziu, cu atat mai bine. Sper...
25+
300 spune:
quote:
Originally posted by _irina_
Uf, devin paranoica cu contractiile astea. Se poate sa am si sa nu imi dau seama? Seara burtica mea e mai tare si mai mare, dar continuu, nu pot sa spun ca se strange sau se intareste brusc...
Cu kilogramele cred ca doctorul meu e mai indulgent, pana acum am luat cam 8kg, dar el s-a uitat si in ultima luna am luat 2 kg, cica e ok.
Oricum am niste butuci de picioareee... Am luat ceai pentru gravidute si sper sa rezolv problema picioarelor in week-end-ul asta.
Anca eu zic sa profiti cat mai poti sa te epilezi.
27+ - Andreea
Eu cred ca e normal sa ai burta mai moale dimineata si mai tare seara, si am vazut ca multe fete pateau la fel si aici pe forum. O sa iti dai seama cand ai contractii, pentru ca se simt intr-adevar. Vezi ce spunea si anca mai devreme.
Sa mananci mai putin sarat daca ti s-au umflat articulatiile.
25+
bitza2008 spune:
Irina, relax!!Mie mi s-a spus ca de astea BH poti sa ai fara sa simti.Iar pe astea nasoale, dureroase nu ai cum sa nu le simti!Eu una m-am bazat tare pe instinct...cand am simtit ca e ceva in neregula am sunat la urgenta, ca de asta dau o gramada de bani la asigurare, nu?
30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!
andy.p spune:
Irina stai linistita,e normal sa fie burtica mai incordata seara ca dimineata.Spre seara esti un pic si balonata probabil,asa ca ...Contractiile stii sigur cand la ai.
28+bbelina
_irina_ spune:
Multumesc, fetelor.
Sunt si eu un pic stresata ca doctorul mi-a zis acum o luna cand am fost la control ca sa am grija cu colul. Dar acum a zis ca totul e ok.
Cu picioarele eu am demult probleme, am probleme cu circulatia, am facut si tromboflebita la stangul si pentru mine e un fel de stare de normalitate.
27+ - Andreea
anca81 spune:
Irina, si eu resimt contractiile seara mai mult decat dimineata. De fapt de la mijlocul zilei incolo incepe nebunia. Referitor la epilat, inca n-am renuntat la Braun, tot cu el ma fac, insa ma chinui ingrozitor la inghinal pentru ca nu ma vad bine (mai ales in partea stanga) si fiind foarte cald, mi se umezeste pielea. Dar am reusit, mi-am pus un ventilator sa bata pe mine, mission accomplished
Bitza, daca iti iese analiza bine si termini tratamentul ai liber la , nu cred ca trebuie sa mai intrebi medicul.
Eva ce mai faci draga mea? Si de Ilia mi-e dor, sper ca e totul in regula, n-a mai intrat pe forum tare de mult.
Luni am eco, de abia astept sa vad ce mai face micuta mea scumpa!
Azi merg la mama la masa, se anunta numai legume: ciorbitza de pastai, dovlecel pane, vinete
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
EvaF spune:
Neatza pe la pranz, fetelor!
Ce atmosfera de vacanta, pleaca lumea la mare! Vreau si eu!!! Probabil ca vom merge si noi weekendul urmator sau peste doua saptamani, dar asa, trei zile :)))
Vacanta frumoasa fetelor care sunt plecate!
Noi azi am schimbat semnatura. Avem 28 saptamani (si 30 dupa masuratori eco)
Am vazut ca vorbeati de contractii B-H, eu nu cred ca am asa ceva, nu simt ca mi se intareste burtica. Am avut de cateva ori aceasta senzatie, dar cred ca de la oboseala.
Anca, te inteleg cu epilatul. Greu, greu, nu mai vad nimic de burtoi. Dar nu ma las! Perseverez!
Poooop!
28+ LUCA
AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
_irina_ spune:
eu o sa imi fac un sistem de oglinzi sa vad mai bine cand ma epilez.
Eu ma duc la cumparaturi. Shopaholica o face mama pe motata.
27+ - Andreea
andy.p spune:
Anca pofta buna!Ce de bunatati
Eva felicitari si la mai mare!
Eu de abia ma mai epilez pe picioare,in zonele sensibile mi-e o groooooaza!!!!
28+bbelina
EvaF spune:
Noi aseara am iesit sa mancam in Herastrau cu niste cunostinte din Franta. Am vazut o fetita de 5 luni, de-a dreptul delicioasa! O frumusete de copil, o lungana finutza, cu niste ochi mari si curiosi si...cel mai important, foarte calma, nu a plans deloc, desi a stat cu noi pana aproape de 1 dimineata. Asa copil...mai rar. Sotul meu a zis ca asa vrea si el unul la fel. Am intrebat-o pe mamica (o brazilianca care vb franceza cu un accent delicios:))) cum era in pantec, si micuta Gabriella era agitata rau in burtica, misca nonstop si greu sa fie masurata la eco pentru ca nu statea locului. M-a linistit, si Luca este la fel de agitat dar sunt sanse ca dupa nastere sa fie si el un bebe linistit. Bine, fetita se trezeste din trei in trei ore la papa, dar asta e ok, macar nu plange mereu! Asa tare imi doresc sa il tin si eu in brate, dupa minunea pe care am vazut-o aseara.
Asa ca am discutat cu mamicile de la masa de nastre, alaptat, bebei, etc, si toata noaptea am visat ca ...alaptam. Si era asa placut cu puiul la piept. M-am trezit cu sanii umflati si o senzatie de mancarime. O fi autosugestie?
28+ LUCA
AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)