Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 66

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Felix, nu, nu eram la ciclu.
Deocamdata nu pot sa nu disper:
- ambele trompe dilatate - sactosalpinx, bilateral (am aflat ca e nasol)
- numeroase aderente ale ovarelor la peritoneul fundului de sac Douglas
- leziuni de endometrioza la nivelul peritoneului fundului de sac Douglas
- verificarea permeabilitatii tubare: pozitiva pe stanga, negativa pe dreapta

In plus, de la mine, ramas de anul trecut:
- fibrom uterin de pana in 2 cm
- uterul nu are elasticitate din cauza traumelor (asta e cauza pt care Tutu zice ca s-ar putea sa nu prinda FIV)

Oare cu ce am gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aduta, chiar ca e complicat... Imi pare nespus de rau! Stii, cateodata ma gandesc ca noi nu ramanem gravi dintr-un motiv anume: copilul nostru este nascut deja sau va fi nascut de o alta femeie...

Sactosalpinxul este cu lichid (hidrosalpinx)? Daca da, nu ti-a ligaturat trompitele ca sa nu mai faci inca o laparo pentru asta? Si daca nu erai la ciclu de ce nu ti-a facut si histero? Off cate intrebari am eu, sunt convinsa ca tu ai mult mai multe!

Felix

Mergi la inceput

Mada, mi-ar place sa ne vedem toate borti la Iosup! Sa il invadam!!!

Lali, deci avem aceeasi data de rusi! Iti promit ca de data asta nu vor mai avea curaj sa ne viziteze! Punem paznici buni la usa!

Pupacesc fetele dragutele!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetele mele dragi si revolutionare , cumva sunt de acord cu voi, insa :

- trebuie cu toate sa acceptam ca dr.T este un doctor mai ne-conventional (cati doctori v-au mai trimis pe voi la homeopat, de exemplu?). Daca cititi raspunsurile de pe site-ul lui, veti intelege in mare parte cum gandeste, zic eu, de ce nu "da" analize si nu tine cont de investigatii facute de altii.

- mai trebuie sa ne gandim ca avem si noi o parte de vina - doar si noi suntem dintre cele care consideram ca putem merge la dr.T fara macar a da un telefon sa intrebam cand sa venim... si atunci normal ca este maaaare algomeratie.

- clar ii trebuie o secretara care sa-i puna putin ordine in lucruri - uite ce frumos este la dr. Iosup

Fruntea sus si aveti incredere in dr. nostru, ca merita, veti vedea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

ia gata ca m-am suparat. ce tot il criticam aici pe tutu mutu. eu zic ca e un medic bun. eu am incredere in el. ma enerveaza cateodata dar uit. sunt convinsa ca tot ce face nu face din rautate ci pt ca e foarte obosit. ganditiva si voi cat de mult asteptati concediul. el credeti ca mai poate de dimineata pana seara? si nu a refuzat pe nimeni niciodata. si nu putem spune ca e pt bani ca doar stiti ca la monitorizari ia 150 de lei. mie ultima data mi-a facut 12 ecografii . ia faceti socoteala. cine iti mai face ecografie la banii astia? cine mai monitorizeaza ca tutu zi de zi? cati in tara asta? hai mai fetelor ca suntem rele. daca nu am dreptate sa ma contraziceti.

Mergi la inceput

Pei da mai Rocsy, daca ar fi mai organizat n-ar trebui sa apara oboseala, io asa zic. Mentin si eu faza cu SECRETARA. Critica noastra sper sa fie constructiva! Iar fetele care trec pe-aci doar cu ochisorii sa nu-l creada vreun fel de semizeu ca nu e...

Deci Crisarh, procedeaza la scrisorica poate-l organizam indirect!

Pupici pe burtici!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Magdita, merci la randul meu, pentru cuvintele frumoase
Alina1974, felicitari, ma bucur f mult pt tine, iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos!
Enmia (daca am scris corect) felicitari pt FIV, sarcina usoaraa si tie!
Machus, sarcina usoara in continuare!
Cu T. va aprob, intr-adevar se asteapta mult, are f multe paciente,are si un program f incarcat, ba are operatii, ba nasteri, ba program la cebinet, ba inseminari...
Si eu stau cate 1-2 ore la coada la el la cabinet. Acum chiar mi-e mai greu, cu copil mic, trebuie sa gasesc bunic/a disponibil/a sa stea cu fetita pana revin e, cu mine n-o pot lua, ca e inca mica...
Tot noi, pacientele tragem de el, cu diverse probleme... si intr-adevar, cica nu refuza paciente care ajung la el..
Acum, zic si eu, ca eu ii sunt f recunoascatoare ca m-a primit atunci in sapt 13 de sarcina, ca nu m-a refuzat, si ca a acceptat sa ma preia el. La altcineva, pur si simplu nu aveam la cine, toti imi recomandau avortul... Nu stiu, daca as fi intrerupt sarcina, poate ramaneam repede iar gravida, poate mai greu, poate deloc, nu stiu....insa nu puteam, nu ma lasa sufletul sa renunt la bebe din burtica...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 19+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Legat de histero + laparo la pachet...as fi vrut sa fac si eu,dar am fost groaznic de stresata cand am vorbit cu dansul pentru programare laparo.Mai apoi ne-am interesat la fata locului, nu la dansul personal si am aflat ca nu se pot face impreuna acolo, in blocul operator...Nu aveau histeroscop acolo.Si mai tin minte ca in salon cu mine era o fata care a facut histeroscopie cu dr.M seful sectiei gineco2.Avea polip.A venit rezidenta acestuia in salon si i-a facut anestezie locala.Si a plecat acasa in aceeasi zi.Si nu cred ca a fost dusa jos,unde suntem noi operate de obicei.Poate aflati concret cum e treaba la Elias cu 2 in 1.Oricum,salile unde au loc operatiile nu sunt alese de dr.Nu stiu cum ii programeaza,ca eu prima oara am dus caseta sa filmeze laparo(ei mi-au sugerat daca vreau),dar mi s-a spus ca numa un bloc op dispune de inregistrare si ca vom vedea la fata locului unde voi fi operata.Din pacate am nimerit sala unde nu puteau sa inregistreze.
Ulterior am vorbit cu dl dr(a doua operatie) si i-am spus ca de uterul meu eu nu stiu nimic si ca imi pare rau ca n-am facut si histero si mi-a spus sa stau linistita ca e in regula,pentru ca l-a verificat cu substanta de contrast sau cum ii spune(parca am neuronul in vacanta ).De operat sigur opereaza dansul.Nu vad ce s-a putut schimba din nov pana acum.Mi-a spus exact ce a facut si cat a putut face tinand cont de aderentele mele.In plus stiu ca este vorba de "mai multe maini" la laparo.Si eu sunt foarte multumita de cum m-a operat.O sa-i rog de sanatate toata viata si dansului si dl-lui dr Bogdan.Putea sa ma trimita de fiecare data la plimbare,ca nu-i sunt pacienta sau ca are prea multe.Motive sa nu ma ajute se gaseau garla.Nu am fost multumita de anestezista de acum.Nu vorbesc de dna dr.Marinescu,dansa este o scumpa.Poate din cauza ca "nu ne-am vazut inainte"...nu sh(nici nu aveam cum), nu vreau sa judec oameni pe care nu-i cunosc.Chiar si asa am cautat-o ulterior si DD nu m-a lasat sa o gasescca n-a meritat la mine.
Si stiu de la fetele de aici,ca suntem vazuteSi se stie si de nemultumirea ca nu este prea vorbaret.Eu la multe intrebari imi gasesc raspunsul pe situl dansului,cand mai raspundea altor fete.Si mai a scris pe unul eva,dati search cu numele dansului si veti gasi fff multe articole scrise de dansul.
Oricum,au mai fost discutii de gen inainte aici.Iar cine crede ca vreun dr este Dumnezeu...Ar fi plina lumea de Dumnezei specializati pe diferite profesii.Fiecare trebuie sa aleaga varianta care este mai buna pentru ea.Stiu ca sunt putine,dar e aiurea sa lovim in caii de bataie si aia care nu fac nimic sau distrug vieti sunt bine merci si n-au nici o rosie aruncata in plina moaca.Forumul ne ajuta multa.Asa intram una cu alta in legatura si vedem unde,cand,cum,ce...si mie mi-ar place sa merg la dr si sa-mi spuna faci asa si iei asta.Mai ma puneam eu pe drumuri pt o laparo sau un diagnostic corect?Mai stateam eu pe net sa vad cu ce se mananca aia?Mai sunt unele aspecte de zis,dar vorba lunga...Daca noi contam pe el sa ne ajute in situatii de urgenta,grave,ajunse la ultimul pic de suportare sau de speranta,cred si el ar trebui sa conteze pe noi pentru lucrurile mai marunte(enervante/frustrante da,dar nu vitale).Si noua trebuie sa ne suporte (si nu o data,celputin la mine )altii toanele/iesirile,mai mult sau mai putin justificate.

Ada_b tot respectul pentru tine!Esti o persoana foarte curajoasa si puternica!Iti doresc multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute sa va vedeti visul cu ochii:sa fiti parintii unui BB la fel de puternic si de curajos cat mai curand!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Monica, vrei sa te trec pe prima pagina, la gravidutze si la mamici norocoase? Uita-te tu pe prima pagina si in urmatorul mesaj da-mi datele necesare, ca sa stiu ce sa scriu.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

va spun sigur ca merge sa faceti si laparo si histero in aceeasi operatie ...caci io in ziua de analize l-am intrebat personal pe dr t daca poate sa-mi faca 2 in 1 .. si mi-a zis da ... numai ca , am cerut mai multe detalii de la ioana , care e o papusica , pe bune , si mi-a explicat cu ciclu cume treaba , caci io tot o intrebam , na ma dusesem cu lectiile facute ....so , cand faceti programarea neaparat spuneti-i dr t , si intrebati intre ce zile de cm se poate face ... io stiu ca z10 maxim 14

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput