Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 66

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Pup si eu fetele azi!!!!Discutii aprinse vad ca sunt aici, revolta.Va citesc pe ascuns, sa nu ma vada sefii si ma gandeam sa tiparesc ce s-a scris aici si ma duc sa i le dau lui tutu ca lectura pt concediu. Sau i le trimit prin posta, e mai sigur, nu vede cine le-a trimis. Eu tot n-o sa mai trec pe la el vre-o trei luni, o sa incercam natural si daca nu se prinde o sa-i mai fac o vizita. Cred ca va fi mai sigur prin posta. Sunt si eu de acord sa isi ia niste ajutoare, ioana, bogdan sau dr daniela lebit. Dar atata timp cat nu putem discuta acesat problema cu el, ne necajim de pomana. Si mie mi-ar fi placut sa mai scrie pe forum sau sa raspunda la intrebari.Si eu am o groaza de intrebari si nu stiu ce sa fac, as face niste analize, dozari hormonale am auzit ca se fac, dar unde, nu stiu si altele... Deocamdata am sa merg pe mana lui, a zis sa continuam cu monitorizari si ca vine bb. Asa sper si eu.Deocamdata vine concediul, sambata plecam la bulgari si ne intoarcem pe 19iul, nu am mai avut de mult asa concediu, poate patesc ce a patit alina74.Apropo de asta FELICITARI!!!!! Alina74 si Enmi sa va dea DD sarcini usoare si sanatoase si duse la termen si apoi bb-i sanatosi.va pup!!!! te toateaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Crisarh, iti doresc vacanta placuta si sa ne dai vesti bune! Relaxare si fufu la greu!

Eeee, si mi-a trecut prin minte ideea asta cu datu forumului ca lectura de vacanta lui Tutu... Da mai buna e ideea ta cu trimisu prin posta, asa nu stie de la cine vine scrisorica! Macar de-ar avea vreun rezultat...

Pupacesc bulgaroaica!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

heiiiiiiiii fetiliiiii, m-ati inebunit, nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, aveti libarnitza "fa n'auzi" m-au legat astia aici
va aprob postarile dar eu cel putin alta solutie nu am , incerc sa-l accept asa cum e, e singurul care imi propune solutii viabile. So pana descopar altceva/altcineva, sunt prea disperata ca sa o iau de la capat, sper ca DD ma va ajuta prin mister T.
Va pupacesc de va sar ochii

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magdita draga, pana la urma tot ovarul stang a lucrat. oare se poate ca cel drept sa nu lucreze nicioadata? oricum pana la urma nu conteaza care lucreaza atata timp cat o sa iasa bebe....dar se pare ca mai am de asteptat un pic

feli, eu momentam nu fac nimic, astept sa treaca si saptamana viitoare sa vedem rodul monitorizarii iar pana atunci mai am o saptamana de pus utrogestan. cam atat. tie cand ar trebui sa-ti vina rushii?

mai fetelor, eu zic ca si daca o sa citeasca Tutu tot ce s-a discutat aici in ultimele zile, tot nu se va schimba deloc. Acesta cred ca este modul lui de lucru de la inceput. E greu sa venim noi sa-l schimbam acum. M-as bucura sa se intample ceva bun dupa ce va citi toate aceste pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Salutare fetelor!

Eu asa l-am cunoscut pe Tutunaru: zapacit. Daca nu ar fi asa nu ar fi el.
De exemplu: la 8:30 am iesit din operatie si la ora 10 ma suna ca unde sunt sa imi fac fisa de internare...Nici nu stia pe cine operase.
Eu am ras, pentru ca asa e el. Si nici nu astept altceva. El e singurul doctor ce mi-a mai dat o speranta anul trecut. Totusi, anul trecut mi-a facut o vizita in salon! Mare lucru!
Din pacate, anul asta nu ma mai poate ajuta. A facut tot posibilul dar se pare ca sunt varza.

Una peste alta, ieri mi-am scos firele si m-a chemat sa imi faca histeroscopie la CM-ul urmator. Cica e posibil ca nici FIV sa nu pot face.
Pe langa toate astea, mi s-a desfacut si taietura din buric. Ma duc inapoi sa ma coase.

Ca atare, eu la Tutunaru apelez cand toti ceilalti zic ca nu se mai poate face nimic. In rest, incerc sa gasesc ceva potrivit nevoilor mele. La mine, dupa Tutunaru mai este doar Dumnezeu.

O zi faina va dorsc!

Mergi la inceput

Mada, nici eu n-am de gand sa-l schimb acum dar incep sa-mi pun intrebari daca tratamentul lui nu da roade...Si as vrea sa vad mai multe reusite...Poate voi fi chiar eu reusita si sa sparg tiparele astea ale inseminarilor...

Lali, mie ar trebui sa-mi vina in jur de 12 iulie, de n-ar mai veni... Sa stii ca si eu lucrez mai mult cu stangul, dreptul e mai lenes desi la laparo erau amandoua OK. Asa o fi facut organismul nostru sa lucreze...

Mi-ar place sa citeasca ce scriem noi pe aici si sa ne ia si pe noi in considerare ca doar dupa spinarea noastra traieste... Daca ne suparam toate si mergem prin strachinataturi o sa ramana un doctor ca oricare altul, urmaritor de sarcini... Si parca intraram si noi in Comunitatea Europeana si gaseste una mai nebuna sa-l reclame la cine stie ce foruri...

Pupici pe burtici care vor purta bebici!

Felix

Mergi la inceput

Aduta, nu vorbi asa! De ce crezi ca nu te poate ajuta si altcineva, poate in strainatate... Eu nu vreau sa cred ca esti un caz asa disperat.. De ce nu ti-a facut histero odata cu laparo? Erai la ciclu?
Sa nu-mi zici ca nu erai ca iar imi sare tandara pe el!

Chestia asta cu buricu e a treia pe care o aud in decurs de o luna... Incepe sa ma dispere rau de tot!!! Asta nu se intampla asa frecvent acu cativa ani!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Eu inclin sa cred ca nu termina el operatiile, adica nu mai coase el, ci lasa pe ceilalti. Asa am un feeling. Si ma mai gandesc ca poate nici nu mia face el operatiile, poate ii urmareste doar pe rezidenti. Iar la final, daca rezidentii nu sunt meticulosi se mai intampla sa nu se lege operatia. La mine, la buric si in stanga s-a lipit frumos, dar in dreapta, unde s-a desfacut, am o coaja mare, dincolo nu mai am coaja, probabil ca o sa pice la mare.Fetelot, sper ca pot sa fac baie in mare dupa laparo, deci au trecut cam o luna. pup pe toateaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

felix, si mie tot pe 12 iulie trebuie sa imi vina..ce frumos ar fi sa venim amandoua cu vesti bune...

eu cand o sa ma duc la urmatoarea monitorizare, am sa fac cum mi-a spus georgia si o sa-i zic sa ma programeze de fata cu mine si sa imi faca programarea astfel incat sa pot face impreuna laparo si histero. sper sa fie si de acord. om vedea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Feli...Doamne ajuta sa reusesti , sa spargi putin zidul asta dintre noi si Tutu, avem nevoie de o reusita. daca gasiti voi alt dr super tare viu si eu ca ma tiu scai de voi , doar am zis ca tre s-o punem de-o gaseala la iosup toate, da absolut toate.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput