Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 66
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
georgia_c spune:
m'neata cucuietele ...
felix , bunaaaaa cafa ... dar o s-o las mai moale ca nu face bine la endometrioza
lali, nu am facut histero , caci se face in anumite zile ale cm , asa ca sfatul meu este sa vorbesti inainte cu dr t ... pt ca esti din bucuresti , io te sfatuiesc sa te duci la cabinet , sa vorbesti cu dinsul pt programare , io asa am facut , si a fost mai din scurt ... aaa.. si nu-ti scapa , nu am anuntat ca ma operez
ubi , ce mai faci ... ?
alina1974 felicitari din toata inima , sa fiti sanatosi , si tu si bb , si sa ne tragi dupa tine
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ubirica spune:
Georgia, fac bine, va urmaresc tot timpul, astept sa treaca perioada asta de inceput cu stari de rau, sa aflu si rezultatul analizelor, ca sa pot rasufla usurata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Netzaaaa fetili
Feli...mersic de cafelutza
Azi pot sa fiu si eu putin supi? , tre sa vina uratii si am o stare
.... da promit ca imi revin.
Alina...FELICITARI inca o data.
Pooop pe toate lumili
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
magdita spune:
Alina, felicitari din tot sufletul !!!!!!! Mi-au dat lacrimile citind postarea ta, mai ales pentru ca iti stiu povestea si te cunosc personal ! Sa ai o sarcina usoara si la termen, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi si fericiti!
Nu imi vine sa creddd !!!
Avem o noua gravidutza !!! Yupiiiiiiiiiiii !!!
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Georgia, bine ai grait draguta! Vreu si io fisa de pacienta, nu sa repetez ca papagalu de fiecare data poezica. Daca uit ceva, daca spun ceva aiurea ca de, nu cunosc temenii medicali? Era o fatuca mai demult care intreba de unde cumpara uterOgestan (cu O)...Iar practica lui Protopopescu mi se pare OK atat pt el cat si pt paciente...O cafeluta mica, pt tine o fac mai slabuta si fara zagar, si pentru Madita la fel...
Rocsy, da, si eu am patit-o, se punea la calculator si mie mi se parea ca il incomodez, ma simteam pur si simplu in plus acolo si imi doream eu sa o intind cat mai repede... Oare ce citeste doctorila pe internet? Ca pe site-ul lui nu mai raspunde la intrebari de freo 2 ani buni...
Lali si eu, se va pune problema FIV-ului, ma duc la unguri! Iar daca nu imi reusesc urmatoarele doua inseminari cu stimulare gonal, iar ma bate gandul de unguri.
Sim, de caord cu tine dar daca tre sa te duci din doua in doua zile la monito nu mai ai cele 16 ore pe luna ca inca nu esti gravi... Si oricum eu fac 4 ore de acasa pana la el la cabinet plus 4 ore inapoi...Inmulteste cu 4 cam atatea monito se fac, si sa vezi ce nasol mi se pare mie...
Ramona, pe mine, daca asr fi sa fac FIV cu el, m-ar cam speria cele 20 de proceduri spuse de Tutu, chiar si in gluma....
Coco, bravo fetita, sa ne spui de ochisori curand!
Mada, sper sa nu mai vina nenorocitii! Un pupic de la mine ca sa te simti un pic mai bine!
Mcrissa, trebuia sa il intrebi: da de sangerat sangerati si d-vs?
Anadomnica, daca ucenicii sai, Ioana si Bogdan, care sunt niste oameni de nota 10, i-ar prelua MACAR partea de monitorizari, eu cred ar ca avea mai mult timp...Dar de organizare in adevaratul sens al cuvantului, tot are nevoie...
Arisica, mai vb noi peste catva timp cand incepi sa te cam saturi de nebagat in seama, vorbe in varful buzelor si lipsa reusitelor...
Crisarh, ideea ta cu petitia e buna dar io una as lista ultimele pagini ale forumului si i le-as da...
Ubi, ma bucur ca mai treci pe la noi! Vreau si eu sa-mi fie greataaaa! Vomit zambind, promit!
Va pupacesc pe toate, fara exceptiuni!
Iar m-am inins ca o zi de post...
Felix
tamaryllis spune:
Fetelor, va simt ca pe adevarate prietene!
Alina, felicitari: mi-au dat lacrimile de dimineata asa...
Lali, poate ne nimerim impreuna la laparo, caci daca nu reusesc luna asta o sa fac si eu operatia. Din ce am mai citit eu am inteles ca histero nu se face in perioada menstrei, pe cand laparo da, pt ca se vad mai bine leziunile de endo. Tutu cum procedeaza oare?Ca am constatat, tot citind ce ati scris, ca nu prea face 2 in 1.
Acum sunt la monitorizari- luna 3.L-am intrebat pe tutu daca poate sa imi faca programare pentru laparo inca de acum, sa pregatesc si eu terenul la serviciu, pt ca nu pot lipsi oricand si mi-a spus ca operatia nu e chiar asa, o joaca, o taietura la genunchi si ca asta ar fi ultimul lucru la care trebuie sa ma gandesc. In concluzie, nu a vrut sa imi faca programare.
Nu va mai spun ca ma tem fff tare de anestezie; mi-e teama sa nu cumva sa nu isi faca efectul bine si sa apara complicatii....
Georgia, tu ai "apucat" sa "vb" cu anestezistul? Adica ma gandesc daca ii pot spune temerile mele.........
Nici mie nu imi plac multe la tutu, dar din cate se pare, inca nu am renuntat la el. Si nu o sa o fac in curand, pt ca daca nu reusesc in 1-2 luni, vreau sa ma opereze el, nu altul. Dupa aceea, mi-am propus sa merg la altcineva pt inseminari. Nu imi plac f tare conditiile in care se fac inseminarile astea la tutu. In fine, nu vreau sa descurajez, asa ca o sa tac in legatura cu subiectul asta. Poate totusi, pana acolo, o sa se rezolve problema.
Mai cred ca tutu nu face fise pt ca ar trebui sa scrie data consultatiei pe fiecare fisa si atunci e simplu de verificat cate consultatii a avut si pt cate plateste impozit. Dar deja cred ca enervez niste persoane si nu mai comentez.
Oricum, asa cum e el, nu o sa renunt nici pe perioada sarcinii, macar in primele luni, ci o sa il "dublez" cu un altul, mai putin ocupat.Vedeti ca sunt optimista si am convingerea ca intr-o zi, cat de curand,
o sa fiu
Cand sunt fata cabinetului, in sala de asteptare, imi vine sa il bat. Acum se enervase ca vine lumea neprogramata, iar el cum nu are notate programarile, (asa cred eu), nu poate sa refuze pe nimeni. Probabil considera asta o lipsa de respect la adresa lui....dar noi?
Va pup!
rocsy2007 spune:
credeti ca daca i-am da paginile astea lui tutu l-ar interesa? eu nu prea cred. cred ca abia asteapta sa scape de unele dintre noi. cred ca daca vede cineva paginile scrise de noi o sa cam aiba retineri sa mai mearga la el. nu trebuie sa fim chiat asa rele ....e totusdi un medic bun.
tamaryllis spune:
ai dreptate, Roxy, e un medic bun, ca doar inca mergem la el, cu toate nemultumirile noastre.
GArGAritza27 spune:
Buna dimineata, sunt noua pe aici insa va citesct de cev timp...
FELICITARI ALINA ma bucur enorm si sper sa ajungem cat de curand toate sa ne bucuram asa ca tine, sa fim si noi
, sper sa ai o sarcina f f f f usoara si un bebe fffffffffff sanatos.
Citind mesajele voastre am vazut pe undeva ceva despre clinica noua a dr Tutunaru??!! Vreau si eu o programare la el, am sunat ieri toata ziua la nr de programari, (am si nr lui de tel dar nu mi-am permis sa sun),si nu mi-a raspuns nimeni. Stie cineva ce se intampla? Sa mai sun tot la acel numar? Va rog din suflet sa ma ajutati pt ca daca tot trebuie sa fac FIV vreau sa o fac cu cel mai bun.
Va multumesc si va pupices pe toate
"Speranta moare ultima"
magdita spune:
quote:
Originally posted by Ennni
Buna fetelor,
Sunt noua pe aici insa sper sa-mi raspunda si mie cineva. Sunt la primul fiv, azi e ziua 14 de la embriotransfer si mi-am facut testul de sarcina care a iesit POZITIV. Va dati seama ce bucurie. Problema e insa ca am toate simptomele unei hiperstmulari ovariene, am fost la consultatie si dr. mi-a spus ca am ovarul marit si mi-a dat Medrol 16 mg. E careva dintre voi care a patit la fel? Va rog mult sa-mi raspundeti daca stiti careva ceva despre acest subiect. Mersi.
Ennni
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](floare.gif)
Cu siguranta se va intampla minunea
![](gravida.gif)
Doamne ajuta tuturor
![](rugaciune.gif)
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze