Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 66

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

par cumva ca am idei contradictorii?
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Tamy, da, asa gandesc si eu, trebuie "dublat"! Pe laparo e bun dar INSISTA sa iti faca si histero la aceeasi operatie ca doua anestezii una dupa alta e nasol.

Ia zi, cu cine ai face inseminarile? Daca nu aici, trimite-mi pe PM, te rog!

Pup fetele mele dragi,

Felix

Mergi la inceput

Felix, nu iti dau mesaj pe pm pt ca deocamdata nu stiu sa il folosesc si nu am timp sa ma uit acum. Nu m-am gandit inca la cineva. Probabil ca voi citi, tot asa, pareri despre medici pe forumuri si voi decide atunci. Imi pare rau ca nu iti sunt de folos. Incearca pe reclama ca sunt niste liste acolo cu medici ginecologi si pareri despre ei.

Mergi la inceput

hai ca pana la urma m-am uitat la pm si nu era asa greu...
ehe...

Mergi la inceput

ei, acum vad ca m-a cenzurat. Ia sa vedem daca pot sa ii pacalesc: parinti"punt"com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

priceput,

mersic

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tamaryllis, sa fim cinstite, daca cineva vrea sa-i faca rau cu chestia cu inregistratul pacientelor ...e simplu ca buna ziua .... iti explic pe privat daca e ..desi sunt convinsa ca stii
intentia mea este sa optimizam , nu sa vanam anumite greseli sau scapari ... sa vedem cu facem ca , daca am ajuns , la ora programata pei la aia sa intram ..sa-l ajutam cumva ca lucrurile sa mearga ok .. sincer nu prea stiu cum .. insa ma tot gandesc ...pt ca mie nu imi suna ok , sa stai la coada la privat ..asta se intampla in spital , la coada la bilete cfr , la circa financiara , dar nu la un cabinet privat .... ma rog , poate vor sta altfel lucrurile cand se va deschide noua clinica ...sa-i dam timp .. mai e putin , si ar cam trebui ca lucrurile sa se schimbe in bine ...sa speram

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Alina, mi-au dat lacrimile si sunt in birou cu 5 colegi; am incercat sa mi le ascund.
Doamne Doamne sa aiba grija de tine si de puiut ! Sa ai o sarcina usoara si sa creasca BB mareeee, frumos si sanatos !

Eu sun la programari dupa ora 16.00 si imi raspunde de fiecare data. Oi fi eu norocoasa...

Legat de ce s-a discutat aici de cateva zile, au mai fost astfel de "izbucniri" si in alte randuri despre organizare, programari, dar s-au estompat in timp. Aveti dreptate, dar ce sa facem ?
Eu va spun sincer ca acum nu pot sa ma duc la alt medic. Nici nu as sti incotro sa o iau. Si nu imi vine sa risc acum sa merg la un dr de aici. Acum merg la 1 luna si sper sa nu rapesc prea mult timp pretios pentru inseminari, monitorizari. Va inteleg framantarile si sunt alaturi de voi din tot sufletul!

Va pupicesc !!!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina - felicitari! sa ia o sarcina ushoara, nashtere la termen si un copil sanatos! bravo voua! se pare totushi ca relaxarea este f importanta de cele mai multe ori.

pen - stai linishtita, eu inca mai incurc fetele si uit poveshtile fiecaruia, e normal.

fetelor, cred ca toate nemultumirile noastre pleaca de la faptul ca nu am ramas pana acum. daca ramanem gravide o sa vedeti cat de ushoare o sa ni se para cele cateva ore pe care le pierdem pe la usha. eu una prefer asha decat sa pierd ani de zile cu un doctor incompetent, sau pur si simplu nu forte bine pregatit. eu una peste alta sunt multumita, e singurul doctor care mi-a dat impresia ca chiar face ceva. in 3 luni de la prima vizita am facut deja laparo si urmez deja un tratament si asta in conditiile in care nici macar nu aveam un an de incercari naturale inainte. nu pierde timpul, nici al lui dar nici al meu. cu ce ma ajutat pe mine ca inainte mergeam la cea mai mare si scumpa clinica din bucureshti, doctoritza vorbea o gramada...am vorbit ca femeie de la femeie...f frumos, f dragutz dar nu a vazut nici o problema, mi-a facut toate analizele posibile .... si? am ajuns la tutu si din prima eco a zis: hopa! avem o problema!
pe bune la ce imi foloseste ca euroclinicu' are fisha mea si mi-a facut si recomandat toate analizele? va spun eu la nimic. mai bine asha, nu am nici o fisha(deshi am una initiala cu datele esentiale) dar doctorul a vazut ce problema am si a actionat in consecinta.
in ceea ce priveste inregistrarea pacientelor, stiti ceva? din partea mea sa nu inregistreze nimic. nici nu se merita in tara asta....stiti voi la ce ma refer.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna 'neata tutunele-supirele!
Legat de ceea ce spuneti voi cu asteptatul mult peste timpul programarii pot sa va spun ca de cand merg eu pe la doctorime,nu doar jinecologi, se asteapta frate nu gluma.Mai ales la ginecologi.O singura data am fost multumita cand am fost la un nene dr cu programare,dar s-a luat in ordinea sosirii si am asteptat in jur de juma de ora.Mai aiurea este cand chiar ai o urgenta si pici de rau si esti tratat cu "no si?" pana iti vine randul.Si pot sa bag mana in foc ca despre doctorii de care zic eu,din oras de la mine evident, nici unul nu face nici macar pe jumate treaba dl dr T-calite' sau cantite'.Si nici atatea paciente n-au(nici macar de departe,poate nasteri pe banda rulanta sau ecografii BB ca au cele mai tari aparate) si nici cazuri atat de grele.N-am de ce sa-i sar in aparare.Cu dl dr T m-am vazut cu ocazia celor doua operatii si cine stie cand mai ma vad.De ce nu tineti aproape de rezidentii acestuia pentru raspunsurile la intrebarile pe care le aveti?Avantajul ar fi ca dansii cunosc toate procedurile dl dr,modul de operare...si sunt oameni deosebiti.Nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba.Chiar stiu cum este sa asteeeeeeeepti pana iti vine a...Dar si cand mai ai parte de neprofesionisti in astea mai complicheisansi numa papa bani si te chinuieIn concluzie practica este curenta cam pe la toti.Ce conteaza este sa merite.
Alina FELICITARI PT BB-ITA!Sarcina usoara si BB sanatos!Am citit rezumatul la tine pe prima pagina si stiu ca nu ti-a fost usor.Dar a venit soarele si pe strada ta si noua ne dai aripi![b]
[b]Enni FELICITARI!!!Sarcina usoara si la termen!BB sanatos(i)!Nu stiu nici eu sa-ti raspund.Magdita te-a indrumat bine.Sa inteleg ca ai facut FIV cu dl dr T?Poti sa ne spui si noua povestea reusitei,daca ai timp?Multumesc.

KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput