Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 66
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
i94lar spune:
FELICITARI Alina! Ma bucura tare mult reusita ta, mai ales ca aveam tare multa nevoie de vesti bune. Iti doresc un puiut frumos si sanatos, si sa fie sarcina cat mai usoara.
Cred ca bucuria ta este enorma, imi inchipui cum as fi eu, si incerc abia de doi ani. Fuguta la medic acum, sa-ti spuna ce tratament de sustinere sa faci ca sa-i fie bine lui bebe inca din primele zile!
Nu gasesc nici o pictograma frumoasa pt tine asa ca
Ramona
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
i94lar spune:
Abia am citit ce ati scris azi, eu intru de obicei seara, asa ca sunt oarecum in contratimp.
Referitor la medici, si in mod special la Tutu sunt intru totul de acord cu voi. Cred ca de vina este si sitemul medical romanesc, care supraincarca medicii extraordinar de mult. Si dorinta lui Tutu de a ajuta cat mai multa lume.
Sa va spun si de ieri cand am fost la inseminare. Era "vorbaret", ca de obicei. Dupa procedura in sine mi-a zis sa mai stau 5 minute in scaun si s-a dus la calculator, a citit mailuri etc, cum mai zicea cineva pe aici, fara sa auda ce il intrebam. Pana la urma a vorbit la telefon si s-a dus sa-si plateasca mesterii, lasandu-ma acolo in pozitia stiti voi care ;) Ma pufnea rasul cand ma gandeam la situatie...dar ce nu facem pt bebe. Am privit latura buna, ca cel putin nu m-a scos in 5 min pe hol, ca eu stiam ca trebuie totusi sa stai 15-20 de minute.
APROPO DE PROGRAMARI. Cand s-a intors l-am intrebat de clinica si cum se fac programarile, daca se va astepta mult. Mi-a zis ca nu, ce programari, cand e perioada optima, faci, ca el face si 20 pe zi daca e cazul.
Si eu cred ca vrea sa faca multe si este absolut daruit, dar nu stiu cat va rezista in ritmul asta si cat de bine va reusi sa le faca pe toate.
Daca aveti vreo initiativa in acest sens, eu va sustin. Ma ofer chiar sa ii dezvolt un software pt cabinet, cum vrea el. Dar eu nu cred ca o sa-l schimbam, asa e el...
Tare as vrea sa fiu eu cea care sparge tiparul la inseminarile cu Clomifen
Ramona
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Alina.....Doamne ce bucurie FELICITARI DIN TOT SUFLETUL
nu reuseam sa termin mesajul de citit, am stat cu sufletul la gura, am simtit ceva de la inceputul mesajului.....ce ma bucur
Dumnezeu e mare si nu ne uita, chiar daca dupa atatea ani de asteptate, te felicita si sotul
, yupiiiiiii ma bucur parca as fi ramas eu sa stiii, te pup dulce iubita sa ai grija de tine sa mergi fugutza la dr sa-ti dea tratament de susutinere nu are rost sa risti tocmai acum.
, sa ne dai vesti, nu ne uita
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
Ennni spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe aici insa sper sa-mi raspunda si mie cineva. Sunt la primul fiv, azi e ziua 14 de la embriotransfer si mi-am facut testul de sarcina care a iesit POZITIV. Va dati seama ce bucurie. Problema e insa ca am toate simptomele unei hiperstmulari ovariene, am fost la consultatie si dr. mi-a spus ca am ovarul marit si mi-a dat Medrol 16 mg. E careva dintre voi care a patit la fel? Va rog mult sa-mi raspundeti daca stiti careva ceva despre acest subiect. Mersi.
COCO2255 spune:
Buna seara.
Am fost la Tutu ,am stat cam 2 ore la coada ca de obicei,a avut si o nastere de 30 minute,oare cum reuseste?
Am pe OS = 20,2 ; 19,7,fufu maine seara si vineri iar la control.
Testul de ovulatie iti spune cand ai ovulat sau cand se sparge???
felix76 spune:
Alinuta, felicitari din tot sufletul! Ma bucur enorm pentru voi!!!!!
N-am cuvinte, stau ca proasta in fata calculatorului si rad cu gura pana la urechi!
Felix
ubirica spune:
Alinuta,... super tare!!!
Felicitari, ce poveste impresionanta, Doamne ce realizare!!!
Fetele, nu trebuie sa va pierdeti speranta!!
rocsy2007 spune:
felicitari alinaaaaaaaaaaa. ma bucur enorm. sa fi sanatoasa si tu si puiutul si sa ai grija sa ne molipsesti pe toate.