Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 66

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Eeee, draguta, nu-mi e frica de stimulare prea usoara ca la mine clomifenu a fost apa de ploaie, odata am avut numa un folicul iar a doua oara am facut chisturi... Sa vedem ce zice organismul meu cand o sa-i bag gonalu... Dar asta in toamna ca daca plec acu de la serv ma dau astia afara...

Ce frumos ar fi sa fac gemeni ca si asa ma gandesc de ceva vreme la doi bebei dar, precum vezi, nu nimeresc sa fac unul...

Pupacesc fetile si io zic ca e normal sa ne intrebam una pe alta dar si mai normal ar fi sa-l intrebam pe dom doftor si dumnealui sa aibe timp si chefuleanu sa ne si raspunda! Vise taica, vise! Prin urmare vom deveni toate doftoaroaie in ale jinecolojiei....

Pupici pe burtici care vor purta bebici,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Aris, asta e intr-adevar o veste buna ! Nu ca mi-as dori tripleti, parca totusi e prea mult, insa e o veste extraordinara ca s-au obtinut tripleti prin IA. Dar revin, sunt convinsa ca nu in urma stimularii cu clomifen a ramas viitoarea mamica gravidutza !
Doamne ajuta sa reusim toate sa ne implinim visul de a da nastere unui copil sanatos !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

aris26.. corect .. pana intr-un punct ... multe din noi , ne "plangem" ca stam cu orele la coada , dupa ce am sunat , de ne-au cazut butoanele de la telefon sa prindem o programare .. spune-mi un lucru .. ti se pare corect , sa vi de la iasi vreo 10 ore cu trenul ,programata fiind , sa stai la coada vreo 3 ore , dupa care 2 min in cabinet?..sincer mie nu ,.. io sunt din bucuresti , dar ma gandesc la fetele din provincie ..e un efort mare , si ca timp si ca bani , si ca nervi .. nu mai vorbesc de servici ...si aici ajungem la mana de fier la organizare .... ...

bunnn .. partea II ... nu vreau sa-mi explice mai multe decat poate creierasul meu sa duca , departe de mine asa ceva , vreau insa sa-l vad atent la ce se intampla cu mine , sa am o fisa de pacient ,sa stie cine sunt si ce istoric am ..uitandu-se pe fisa normal ....sa-mi indice niste analize , si io docila sa le fac, nu sa citesc io ce ar cam trebui sa fac si ce nu ...sa se uite pe anumite analize pe care le am , si daca nu e de acord cu ele , sa pot sa stiu si io ....stim toate ca este o legatura intre partea endocrinologica si cea gineco ..si aici vreau sa spun ca sunt femei care ovuleaza , care obtin o sarcina si totusi sunt hipertiroidiene , si mai rau hipotiroidiene ... caz in care se face musai tratament si pe timpul sarcinii altfel copilul poate avea pb mari ...

eu cred ca in orice munca , 90% din greseli sunt din neatentie , nu din nestiinta .... so cam asta e ....

si inca ceva ... pt mine este irelevant ca are 700 paciente , e un numar , o cifra , poate sa fie 1 milion , sau 2 paciente , conteaza sa reusesti sa le multumesti , macar pe 51% din ele , chiar daca io nu fac parte , inca , din cele 51 de procente ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dragutzele mele, cam aglomerata perioada asta la mine, incerc sa va citesc pe bucatele.....
Fireyes.... trebuie sa gasim si parti bune la toate framantarile si incercarile prin care trecem, in toamna ai sa te plangi de gretzuri si de lovituri pe la ficati, mii de
Mie inca nu mi-au venit, dar semne sunt cu duiumul...asa ca te urmez
Georgi ...dragutza din cauza asta ai disparut, offf ma ingrozeste endometrioza asta, din ce in ce mai multe suntem afectate, dulce si te asigur ca iesim invingatoare din toata lupta asta.
Mii de pupici la toate

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Hei fetiliiiiiiiii ,am aparut io si ati plecat voi?

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor si pe mine ma enerveaza tutu mutu asta. dar ce pot sa fac. iata inca o IA nereusita. si vreti sa va povestesc. mi-a facut IA si dupa s-a asezat la calculator eu ii puneam intrebari si nici nu imi raspundea. nu m-a mai bagat in seama. m-am simtit ca naiba. am iesit pe usa. mi-a raspuns cu juma de gura la salut. nu stiu ce sa mai cred despre el. poate o face special sa scape de noi. noi chiar avem nevoie de incurajare. el nu ne-o da. macar cat de cat sa fie si el altfel.sper sa vada tot ce spunem noi. sper sa ne inteleaga si sa nu se supere pe noi. noi avem incredere in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

georgia_c am citit ce ai scris tu si mi-am amintit de cozile pe care le luam cand eram gravi si mergeam la el.stateam in picioare 2 ore cu greturi, ameteli, intram la el, eu incercam sa-i spun ca sangerez, ca mi-e rau si am facut tensiune mare, el mi-a raspuns ca si lui ii e rau si nu e gravid, asistenta mi-a scris ea repede reteta calsica cu pregnyl, magneziu si utrogestan si in 2 minute eram afara fara sa primesc nicio lamurire.

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele tutunarese, v-am citit azi offf-urile cu privire la Tutu... Uff... nu stii ce sa faci cand vrei sa fii tratat de cei mai buni si cei mai cautati... presupun ca trebuie sa renunti la niste lucruri: la explicatii, la incurajari, la altele. Eu am sa va povestesc cum face cumnatica mea care este o fericita si merge tot in Bucuresti (acolo locuieste) la un dr.renumit care nu are timp: il dubleaza cu o doctorita sa-i zic ucenica a dr. renumit. Doctorita e mult mai tanara, are mai mult timp si cumnata mea se duce imediat dupa ce pleaca de la primul dr renumit la aceasta doctora: ea cunoaste bine si metodele medicului fiindu-i ucenica si are si timp si rabdare si cumnata mea o suna de fiecare data si primeste ajutor/incurajari, explicatii pe care medicul renumit nu a reusit sa i le spuna. Mi s-a parut minunat cum a gasit ea rezolvarea, ma gandeam poate stiti si voi sau sa cautati "ucenice" ar fi o solutie.
La mine la Iasi, dr. meu - la care intre timp am renuntat - desi cel mai renumit pe infertilitate, se comporta cam cum spuneti voi de tutu insa... cu o mica deosebire: isi nota in calculator intr-o baza de date de fiecare data inf. pacientei in cauza: vizita nr.x, gasit asta la pacienta care a mai fost atunci si atunci si etc, stiti voi, tot istoricul il are pe calculator. Poate-i sugerati lui tutu ca vad ca tot sunteti puse pe fapte mari. In plus, in sala de asteptare are un dosar in care tine toate reusitele pacientelor trecute: varsta sotilor, problemele identificate, tratamente aplicate si la final tratamentul prin care a reusit sa obtina sarcina. Cel mai minunat este ca la cazurile mai vechi, din 2004-2005 si mai vechi are atasate si poze cu familiile, cu copii... pe mine acest dosar mult m-a impresionat si l-am studiat de multe ori in sala de asteptare. Si te incurajeaza sa citesti acolo rezultate, sa gasesti acolo cazuri similare cu al tau... in fine. Pana la urma tot am renuntat dupa 1 an jumate la el fara rezultat.
Acum doctorita mea tot asa m-a notat in calculator si am primit o mapa de la ea in care sa adun toate investigatiile si retele primite. La ea mai fusesem odata in urma cu 2 ani si m-a gasit repede in calculator si am inceput din punctul lasat din nou investigatiile.
Uff... sper sa nu fi fost prea mult off topic. Ma iertati

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mai fetelor, eu stiu de ce va plangeti voi si normal ca va inteleg, doar si eu trec prin aceeashi situatie de fiecare data. incercam si eu sa gasesc partea buna a lucrurilor si sa imi explic cum si ce gandeshte, doar se stie ca este mai ushor de acceptat ceea ce intelegem.
de ce credeti ca sunt atat de diferitele parerile despre acest doctor?daca dai o cautare dupa numele lui o sa gseshti tot felul de pareri, de la cele mai groaznice la cele mai frumoase.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

va pup fetelor!!!Si eu va citesc de azi dimineata. Si va dau dreptate la toate. Dar cum putem rezolva aceasta situatie?Ma gandeam sa-i facem o scrisoare in care sa scriem toate aceste neplaceri si sa o semnam toate, poate o sa se gandeasca sa rezolve cumva situatia. Daca ii spunem una cate una la consult si nu ne ia in seama sau nu ne raspunde, nu rezolvam, dar daca semnam mai multe poate reusim. Ce ziceti? Ar fi o idee?va pupaspiranta la

Mergi la inceput