Bucurii de sept-oct 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ramonica, uf, ce rau imi pare, ce "noroc" ai avut si tu... Ai patit ca Alina... Mult succes pentru data viitoare, sper sa prinzi un examinator mai indulgent. Felicitari pentru sala.
Daniela, din cate am citit eu ati prins un concediu super! Ma bucur ca Raducu a fost cumintel in marea parte a drumului; inteleg ca nu v-a facut mofturi la masa, asta e bine. Cat despre demipensiune stiu si eu ca au varianta aceea de bufet suedez care e foarte faina, cu papici bune; nu am fost dar mi s-a povestit O sa merg sa vad si pozele, revin cu impresii.
Mephala, de acord cu tine, nu i-as da nici eu carnita zilnic, mai ales daca face mofturi; ori as incerca diferite papici in care as ascunde carnita, cumva...
Lexi, apropos, cand am timp o sa-ti trimit un PM cu idei culinare, dar sa ma adun nitel, m-a batut soarele in cap
A, eu nu m-am gandit nici o secunda ca esti cu capsa mereu pusa pe Maria, ci doar ca ai momentele tale, in care esti la capatul puterilor si te paraseste rabdarea; stai linistita In plus, vreau sa-ti spun (si eu ca fetele) bucura-te ca Maria e sanatoasa, ca sa nu mai repet si eu ca e perioada eruptiilor dentare, etc...
Itzy, nu conteaza ca te-ai intins cat o zi de post respect parerea ta, o apreciez si subscriu in totalitate. In ceea ce priveste TV-ul Narcisa nu sta mai deloc, are cateva momente de teleshoping de care profit eu la maxim si atat; nici la calculator nu sta, de fapt o intereseaza mouse-ul si tastatura, atat. Avem si avantajul ca stam la curte si iesim mult afara.
Eu azi nu am facut mai nimic, doar am mers in piata, ca vreau sa-mi fac niste ardei umpluti; in rest, stat degeaba, cat se poate...

Alexandrina 27+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Dragele mele, am facut capitol nou pt ca ne pregatim de plimbare si nush cand mai apuc sa intru. Va dorim un weekend placut dar un pic mai racoros .
Astazi am lasat-o plangand pe Ruxa dar m-a sunat educatoarea sa-mi spuna ca s-a linistit in max 5min. Sa vedem daca mai vrea sa mearga de luni...

133

Mergi la inceput