Bucurii de sept-oct 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Cristina, multumim pentru cafeluta!
Ramo
Lilina, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Tab, bine ai venit la noi!

Sandra, felicitari Ruxei pentru comportamentul la gradi.
Festina, sa va fie de bine concediul.
Itzy, imi pare rau pentru faza cu extrasul de cont.
Adina, spor la cautat motor!
Beatrix, multumim pentru urari!
Lexi, nici Narcisa nu se uita la desene, singura chestie care o mai tenteaza este canalul de teleshoping (preferatul ei este Fun steper, cand aude muzica se pregateste si ea si incepe gimnastica odata cu alea de la TV ). Nu mai sta suparata si nu te mai gandi la ce fac alti copii, nu te ajuta comparatiile

Alexandrina 27+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

quote:
Originally posted by beatrix

Chiar vroiam sa o intreb si pe Monique,o suiti si pe Cosminutza cu voi pe motor?
Sunt curioasa de reactii!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

NUUUUUUUUU....erau doar niste poze. Nici macar eu nu m-am plimbat cu moto...din simplu motiv ca nu imi place sa fiu doar pasager si deci nu ma atrage.

Adina, tati mi-a spus ca ar fi o mamica de bucurii motociclista, dar nu dibuiam cine este. Tu esti inseamna. Scri cumva si pe forumurile cu moto

Lilina, Dumnezeu sa-l odihneasca. Cum a trecut deja un an, ca si la tata 4.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

tabbine ai venit . Te asteptam cu povesti si poze multe cu printesa ta.

lexi nu mai fi suparata.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mey Lexi...parerea mea este ca tu gresesti ff tare ca faci comparatie...fiecare copil este unic si diferit in felul lui...asa cum si noi adultii suntem f diferiti ...Asta cu somnul sunt convinsa ca se va regla...e perioada maselelor, a eruptiilor dentare in general....Dar la restul nu te inteleg...zau...Esti suparata ca nu sta la desene animate? Eu nici macar nu o incurajez sa se uite la tv...ca nu vreau...si asa se uita la reclame cum prinde ocazia. O sa vina varsta de 3-4-5 ani cand nu o sa-i mai dezlipim de TV, asa de captati vor fi...

Ce voiam sa zic este ca e normal sa nu aiba rabdare la varsta asta,fiindca sunt mici, poate e un copil curios, dornic sa descopere mereu cate ceva, poate este hiperactiva si va avea nevoie mai tarziu sa o dai la un sport sau sa practice o activitate care sa o tina preocupata...Noi incercam atata sa le vorbim si sa ne intelegem cu ei precum niste adulti dar nu au nici 2 ani ...Unii sunt precoci fata de altii e adevarat (Reby - Lakioana de ex), dar media e alta...
Bucura-te ca e sanatoasa asa cum spunea Cristina , si incerca sa te bucuri de nazdravaniile pe care le face acum ca nu ne mai intalnim cu ele.

Tu cred ca ai tendinta sa te ingrijorezi prea repede si prea din orice. Ar tb sa fii un pic mai optimista si sa vezi lucrurile mai pozitiv cum bine spunea Cristina. Atitudinea asta usor iritata si nervoasa fata de ea o simte, o percepe cu siguranta. Conteaza f mult si atitudinea parintilor...Si spun asta, pt ca eu te-am apreciat mereu cat esti de puternica, perseverenta si ambitioasa...Ce ai realizat tu, sa lucrezi la Parl. Europ. e mare lucru, sunt convinsa, ca lucr. in domeniu si stiu...asta ar tb sa iti dea mai multa incredere in tine si optimism. E drept ca poate va este greu acolo singuri fara ajutorul parintilor si tu poate esti coplesita uneori dupa serviciu...si toate treburile casnice, de drumul intre Germ. si Luxemb. ...daaarrrr....ai o familie frumoasa, un sot care te iubeste si o minunatie de fetita...chiar nu ai de ce sa fii deprimata/sau sa te demoralizezi asa usor... din nimicuri. Maria este un copil perfect normal, vesel, sprinten, agil, inteligent....Ce vrei sa fie icoana de pus in perete? Toti sunt nazdravani in felul lor...mai mult sau mai putin....
M-am intins cat o zi de post...dar nu mi-o lua in nume de rau...am scris asta pt ca te apreciez f. mult si nu imi pierdeam timpul sa iti scriu atata.

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Va multumesc mult tuturor pentru raspunsuri si incurajari! Aveti dreptate, trebuie sa privesc situatia altfel, s-o iau pe Maria asa cum e. Dupa ce m-am plans atata de ea probabil va imaginati ca sunt mereu cu capsa pusa pe ea, nervoasa si neintelegatoare. Dar sa stiti ca nu e asa. Seara vin acasa intr-o fuga pentru ca mi se face dor de ea si mor de dragul ei de fiecare data pentru ca imediat ce aude cheia in broasca vine intr-o fuga, tropaind cu piciorusele alea mici si golase pe linoleu, cu manutele intinse si strigand "maaaammmiiii". Si bineinteles ca in orele pe care le petrecem seara impreuna ne iubim cat cuprinde, ne jucam, ascultam muzica, etc. Dar are si zile cand nu-i intri in voie cu nimic si normal ca atunci ma oboseste groaznic, eu fiind deja gata obosita. Sunt 2 momente in zi de care mi-e teama pur si simplu: masa de legume si carnita, pe care o mananca ffff incet (uneori dureaza si o ora jumate) si la care face o gramada de mofturi, uneori o vomita, etc si seara la culcare plus noaptea. Aseara cand am culcat-o am facut-o cu inima-n gat de emotii, incercam sa ma pregatesc psihic pentru o noapte cumplita cu treziri dese, pentru ca asa au fost ultimele zile. Stiam ca in cazul asta nu voi pune geana pe geana desi picam de oboseala. Mi-a facut insa frumoasa surpriza de a nu se trezi decat o singura data in noaptea asta si, cel mai important, a dormit din nou toata noaptea in patutul ei si nici lapte nu a cerut. In ultimele zile nu mai adormea decat daca o luam la noi in pat, de aceea hotarasem sa ne chinuim cateva nopti dar sa o dezvatam de obiceiul asta. Acum sa vedem cum va fi noaptea asta.
Itzy, in primul rand multumesc pentru cuvintele frumoase. Nu vreau sa se uite la desene, desi TV-ul nu e atat de nociv ca si computerul iar pe Maria nu o pot desprinde de youtube (ca sa nu mai spun ca zilele trecute am surprins-o jucandu-se WOW online). Dar as vrea sa-i gasesc o preocupare, activitate, etc, care s-o tina ocupata macar 15 minute legate, cat sa pot face un dus sau sta pe fara ca ea sa se uite in meu. Scuze ca va prezint un astfel de tablou dar ma simt extrem de jenata si stanjenita cand vine peste mine. Iar daca inchid usa urla pana raguseste si mi se face mila de ea. La mine mai e cum mai e dar sotul meu se simte si mai nasol cand vine peste el
Pe de alta parte insa sunt perfect constienta de faptul ca imi simte mult lipsa in timpul zilei si de aceea cand sunt acasa se tine scai de mine. In week-end, dimineata, cand se trezeste si ma vede in pat i se lumineaza toata fata si zice pe un ton de te topesti "maaaaammmmiiii!"
Asa ca, desi mai mult ma plang de ea, o iubesc infinit de mult!
Hai ca m-am intins si eu ca o pomana tiganeasca, scuze!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lexi, spui ca masa de pranz (carnitza cu legume) e un chin, mananca greu si vomita uneori. Poate nu-i place combinatia, e musai sa-i dai carnitza zilnic? Sau fara carne nu se poate? Parerea mea: va chinuiti amandoua....fa-i fetei ce-i place si serveste-o.

Punctul 2: vine peste tine la baie...ei si? de ce te simti stanjenita?
eu stau toata ziua cu baietii mei acasa si amandoi stau cu mine la baie cand au chef. De nenumarate ori am stat pe wc cu Teo in brate, ori cu Iustin (cand a fost mic, ca acum imi cere sa ies din baie cand foloseste el wc-ul) si n-am vazut o problema in asta. N-are sens sa chinui copilul (spui ca daca o lasi la usa tipa pana raguseste...nici asa!!!)

E cazul sa fii mai dura cu tine insati si sa-ti schimbi putin atitudinea fata de copil.
o sa nu mi-o iei in nume de rau, nu asta a fost intentia mea.

Ramo, sa vii cu vesti bune, bafta!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Si noi am avut o perioada lunga lunga in care ma duceam la wc cu Vladut, dar nu i-am interzis niciodata si acum nu mai e deloc interesat.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Buna fetelor

Asa cum am promis revin cu cateva pozici din concediu incepand de www.flickr.com/photos/11529826@N02/2633244585/in/set-72157601473359378/" target="_blank">aici
Multumesc pentru primirea calduroasa si pentru urari

Despre drum ... a fost mai greu decat drumul de anul trecut in Croatia desi am mers tot noaptea. Anul trecut Raducu a dormit tot drumul adica 10 ore. Drumul pana in Grecia desi estimat la 10 ore a fost de 12-13 in realitate si doar cu doua opriri nu f lungi. Faptul ca am avut de trecut 3 vame cu cate 2 opriri, 6 autostrazi cu cate doua opriri la intrare pentru tichet si la iesire pentru plata ... toate astea l-au facut pe Raducu sa se trezeasca definitiv la ora 4 noaptea. In schimb a stat neasteptat de cuminte in scaunul de masina pana pe la ora 10 dimineata. Drumul de la Salonic pana pe bratul Kassandra unde am fost cazati, adica ultima parte a drumului de vreo 80-90 de km a fost f grea in schimb ... se mergea bara la bara aproape, f cald afara si Raducu care era deja obosit era cam marait. La intoarcere in schimb am venit ziua si pot sa spun ca a fost mult mai bine. Am plecat pe la ora 2 de acolo ... Raducu a dormit somnul de dupamasa in masina si apoi pana la 10-11 noaptea a fost f vesel, ne-am jucat, am cantat, ne uitam pe geam, faceam cucu-bau, ne-am mai si oprit sa faca putina miscare iar in rest el a stat f cuminte in scaunul de masina. Am ajuns noaptea acasa si l-am transportat direct in patut unde a dormit in continuare.
Cu mancarea .... am avut demipensiune ... dimineata Raducu manca micul dejun obisnuit ca acasa adica cereale cu lapte si iaurt si apoi pana terminam noi masa mai manca si el o felie de cascaval sau ou sau un crenvusti de acolo. La pranz manca borcanel cu legume si carnita si un borcanel mic de fructe. La ora 5 manca masa de fructe adica borcanele (doua ca nu-i mai ajunge unul) sau fructe proaspete (pepene, piersici, banane, ...) si la ora 7-8 cand mergeam noi la masa de seara mai manca ce avea chef de acolo, de obicei ciuperci preferatele lui si peste, fructe ... avea scaun de masa si ii puneam si lui in farfurie bucatele din diverse chestii ce se gaseau acolo la bufet. Seara ieseam la plimbare si cat stateam la terase mai cerea budinca sau orez cu lapte de la borcanas iar la culcare o sticluta de lapte (max 200ml el nu prea bea lapte gol). Dupa cum vedeti el e fan borcanase, le mananca cu foarte mare placere si pentru mine e f simplu asa. Eu cumpar borcanasele din Ungaria la un pret pe jumatate cat in RO.

Ramona bafta la examen astazi si daca mai vrei detalii putem discuta pe mess ... agentia a fost serioasa adica am avut exact ceea ce ni s-a spus in camera, a fost f curat, se schimbau prosoapele zilnic si se facea curat si la doua zile schimbau asternuturile. Masa bufet suedez foarte diversificata si gustoasa. N-am avut nici o problema, ne-au cazat imediat cum am ajuns acolo pe la ora 11 desi scria ca abia de la ora 14 se fac intrarile.

Vaaaaaai cat am scris .... cred ca n-am mai scris niciodata asa un mesaj lung pe DC

Va pupam si va dorim o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

salutare,

va multumesc mult pentru sustinere , dar din pacate NU sunt soferita La sala am facut 25, dar la condus am avut ghinion sa am cel mai nasol examinator din Oradea, care atat te plimba pana faci greseli. Cred ca am condus 15-20min, m-a pus sa fac parcari si m-a plimbat tot pe stradute mici (pe care erau parcate "n"masini)cu cedeaza, stop sau prioritate de dreapta, iar la un stop a zis ca degeaba m-am asigurat, ca el nu "crede" ca m-am oprit din moment ce am plecat cu a doua de pe loc. Asta e mai incerc, din pacate de la 1 iulie, nu mai poti baga dosarul decat dupa 16 zile de la examinare si apoi mai dureaza pana te progreameaza inca vreo luna, deci mai am multttt de asteptat.
festina multumesc de info! Sunt foarte frumoase pozele, Raducu e un dulce,ati tuns si perisorul acela buclat, dar tot un frumusel e, iar tu arati foarte bine, esti slabaaaaaa! E bine ca Raducului ii plac borcanasele, a mea nu mai vrea, de fapt nu a prea fost niciodata fan, dar sper sa ne descurcam cumva. La restaurante se poate servi o supa, ceva?
lexi vad ca ai primit multe sfaturi bune si frumoase! Eu in schimb is stresata ca sta Patry prea mult la desene si mai ales in fata calculatorului, poate ai observat ca dupa ce ajung de la serviciu nu mai postez, tocmai pt a nu sta la calculator; cum ma vede vine si imi cere sa-i pun "ptii daa, mama!"(adica sa-i pun piticii din alaba ca zapada, chiar daca s-a plictisit de ei si nu ii mai vrea, asta mai mult insemnand sa-i pun desene). Tot timpul ii distarg atentia cu ceva, mergem si ne jucam, dar in scurt timp iar ma ia de mana si ma aduce la calculator :"ptii da, mama"
Si Patry intra in baie atat peste mine, cat si peste taica-sau si nu cred ca e o problema asta. Cu cat vede acum mai mult, nu o sa-ti ceara cine stie ce explicatii cand va fi mare. Bine, oricum nu vom scapa de niste intrebari la care vom ramane mute, dar e bine sa se obisnuiasca cu voi si dezbracati. Cand m-a vazut Patry prima data la dus a fost foarte curioasa si se uita insitent si mirata, acum nici nu o mai intereseaza, deci nu te stresa din orice,incearca sa treci peste, sunt lucruri firesti din viata noastra.

Va pupic dulce, un weekend frumos, eu fug la mogaldeata mea.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lexi...nici eu nu am nicio jena cu ea dupa mine la toilette/baie. Sotul insa nu i-a permis niciodata si chiar daca mai maraie ca un catelus la usa ii explicam ce face tati acolo si intelege.
Vreau sa-ti spun sa ai grija ca si eu cand eram mica faceam figuri la masa, si la fel mai vomitam...pana mi-am dat ficatul peste cap si am facut hepatita...nu insista daca nu-i place...

Festina fooarte frumoase pozele, v-ati simtit f bine din cate se vede, Raducu este un scump si un maaare mancacios ...Ana nu a mancat niciodata borcanele si asta e o pb cand plecam undeva...ca tb sa am mancare gatita.

Ramo nu-i nimic...data viitoare va fi cu noroc

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput