GRAVIBINON - Urgent!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Diana, ai vazut raspunsul lui Elly ?
"Gravibinon-ul nu mai are Autorizatie de punere pe piata in Romania de la sf.anului 2006.
Legal- nu se mai poate aduce in RO.

Firma care il aducea - Schering AG -nu a mai reinnoit autorizatia si nici nu o va mai face.

Marush- te sfatuiesc sa vorbesti direct la reprezentanta Schering AG - poate reusesc sa va ajute doamnele de acolo- sunt ff dragute.
Eu am reusit sa fac rost acum 4 luni pt o prietena.

528.59.10/11
Cere cu D-na Cristina Sovaiala/ D-na Rodica Hanganu.

De asemenea- mai incearca si la farmacia 2NA de la piata unirii (mai sus de carrefour)- nu am nr.de tel - dar il gasesti sigur pe net.
Aceasta farmacie reuseste sa mai aduca medicam.- care nu au autorizatie in Ro.
Mult succes"
dat la celalalt subiect.

Poate va ajuta , daca nu ati apucat sa cititi si acolo.
Catalina, tinem pumnii stransi-stransi !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Acum am vb cu o super tipa care intreaba in Austria si maine in Ungaria.
Am zis ca tre` perfuzabil, da ??? Sper ca am spus bine.
Sa vedem daca se da fara reteta si cum facem cu transportul.

Doamne ajuta sa fie bine si Catalina si bbii !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Daria, esti cea mai tare!!!
Da, perfuzabil trebuie! Am inteles ca ea va primi in seara asta medicamentul, insa nu stiu cat o ajuta pt. ca nu e ce a cerut doct. ei! Cel mai bine ar fi sa ii dau nr. tau de tel. Catalinei sa va intelegeti voi exact! Sau numarul respectivei tipe. Multumesc mult de tot! Catalina e mega impresionata de tot ce ati facut pt. ea, nu are cuvinte sa va multumeasca!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Am si eu 5 fiole. Le am de cand am fost eu gravi. Expira in 2009. Va mai trebuie?

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI
1 an poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Imi pare rau ca nu pot ajuta... :( Aici nu primesti nimic fara reteta (in afara aspirinei, si a altor medicamente slabe). Medicul Catalinei nu stie ca nu se mai importa acest medicament in Romania? Daca da, de ce il recomanda pe acesta?

Catalina, iti tin pumnii sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Donez si eu 2 fiole de 500 mg. Numai sa imi spuneti unde si cum.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, nu mai este nevoie de gravibinon. Bebelusii s-au dus la Dumnezeu. Multumesc eu in numele Catalinei, pt. amabilitatea voastra!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Of, de ce trebuie sa se intample asta. Eu acum am vazut si chiar am vrut sa ajut.
Nu mai am cuvinte.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Vai, ce nenorocire. Imi pare nespus de rau.Nu am cuvinte.sa isi revina din soc biata mamica

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI
1 an poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Fetelor, am si eu nevoie de Gravibinon. Doctorul mi-a recomandat si mie acest medicament si deja am intrat in cursa gasirii acestuia, pana acum fara succes. Daca ma puteti ajuta, va rog sa-mi transmiteti mesaj privat cu nr. de telefon / adresa de email la care va pot gasi. Va multumesc anticipat.

17+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput