GRAVIBINON - Urgent!!!
Avem nevoie de 15 fiole de Gravibinon pt. Catalina, viitoare mamica de gemenasi!!! Catalina este internata in spital cu hemoragie si dureri, deci e nevoie URGENT de aceste fiole! Multumim anticipat celor care ne pot ajuta!
Mamicile de noiembrie-decembrie 2008
19+
Raspunsuri
roxanaz spune:
Marush
Trimis la - 27/06/2008 : 10:00:01
--------------------------------------------------------------------------------
Catlina2307 graviduta cu gemenasi,ne roaga foarte mult daca putem sa o ajutam cu GRAVIBINON (15 fiole) si ATOSIBAN (TRACTOCILE)!
Este o situatue disperata , ea fiind in spital de o saptamana cu hemoragie puternic si contractii, toate aceste ducand usor la scurtarea colului si imposibilitatea de a se efectua cerclajul in conditiile de mai sus!
Haideti sa o ajutam chiar daca nu aveti toate fiolele, poate reusim sa le strangem in timp util!
Asteptam mesajele voaste!
valeria72
Trimis la: - 27/06/2008 : 10:24:28
--------------------------------------------------------------------------------
Buna .... eu din pacate nu am dar am cautat pe net si uite ce am gasit sper sa o ajute pa Catalina
http://www.anunturipeinternet.ro/medicale/anunturi-vanzari-medicale/vand-gravibinon-4691.html
http://www.micapublicitate.net/anunt-vand-gravibinon-75788.html
http://anunturi.price.ro/anunt_vand_gravibinon_9541.htm
zisaCami spune:
Eu o pot ajuta doar cu o fiola. Am procurat anul trecut, cu 13 euro/bucata, de la acest nr. de tel: 0744884526. Incercati, poate va poate ajuta!
7+ 
Inimioarele mele
luca2008 spune:
Buna, am o rugaminte mare, pentru o prietena insarcinata care este in spital de o saptamana cu contractii foarte mari, si hemoragie puternica. Riscul sa piarda sarcina este foarte mare.Are nevoie URGENTA de 15 fiole de GRAVIBINON (e de negasit in farmacii)si TRACTOCILE (s.a. ATOSIBAN).Daca cineva o poate ajuta ...! Toate cele bune!
Doamne ajuta!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Eu o pot ajuta doar cu o fiola. Am procurat anul trecut, cu 13 euro/bucata, de la acest nr. de tel: 0744884526. Incercati, poate va poate ajuta!7+
Inimioarele mele
imi poti da nr tau pe PM,sa putem intra in posesia fiolei?

am sunat la nr acesta de tel si mi-a spus ca nu se mai fabrica deloc...,nici in Germ de unde il procurau ei...
Mamica stralucitoare
22+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
zisaCami spune:
Ti-am trimis nr. de tel. pe PM. Incerc sa fac rost cat mai repede de un alt nr. de tel. de la cineva care a procurat de undeva din Republica Moldova, cu 150 lei noi/fiola.
7+ 
Inimioarele mele
dandusa spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Ti-am trimis nr. de tel. pe PM. Incerc sa fac rost cat mai repede de un alt nr. de tel. de la cineva care a procurat de undeva din Republica Moldova, cu 150 lei noi/fiola.7+
Inimioarele mele
ar fi super,multumesc

Mamica stralucitoare
22+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
szivarvany spune:
Din Ungaria nu se poate ? Stiti cum se numeste oare un corespondent la acest medicament ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Alé spune:
O alternativa ar fi Progesteron retard care contine una dintre cele doua substante din Gravibinon. Am cautat un pic pe net si nici ala vad ca nu se gaseste, dar poate, poate...
Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |
diana21 spune:
Vreau sa-i multumesc si aici Lauretei pt. cele doua fiole de Gravibinon pe care i le-a dat Catalinei!
Mamagiuliei, Catalina zicea ca al doilea medicament (care este si fff scump) se gaseste in Austria! In cazul asta, cred ca se gaseste si in Ungaria. Ai de unde sa-l procuri repede? Daca da, te pun in leg. cu Catalina sa stabiliti detaliile legate de plata!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
19+
diana21 spune:
Catalina a primit toate fiolele de Gravibinon si va multumeste din suflet. M-a rugat sa scriu in numele ei ca sunteti extraoridnare...a impresionat-o foarte mult tot ce ati facut!!! Una dintre fete i-a dat o fiola, desi era si ea pe acest tratament, a fost un gest extraordinar din partea ei!!!
Ramane de rezolvat doar cel de-al doilea medicament, cel din Austria sau Ungaria, am inteles ca ii aduce cineva in seara asta, insa nu perfuzabil, ci fiole. Ei ii trebuie pt. perfuzie...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
19+