Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Miereamara, sa traiesti, sa infloresti, sa fii fericita, sa ramai mereu la fel de frumoasa si iubita ca acum, sa ai un copil care sa iti semene! Si sunt curioasa de rochia pentru nunta din California!
M-am gindit aseara la tine, am fost la un chef si am povestit cu doua prietene despre amniocenteza. Ele au avut la ambii copii, deci de cite doua ori fiecare. Eu nu am varsta la care amniocenteza e recomandata (34 ani, si cind nasc inca nu fac 35, dar ce mi-e 34, ce mi-e 36), prietenele mele (olandeze amindoua) o facusera pentru ca aveau 36 respectiv 37 ani si 40 respectiv 41 ani la vremea in care erau insarcinate. Asa cu povesteau ele nu suna prea stresant, trebuie sa spun ca sunt niste tipe faine si relaxate (which I am not, adica relaxata in orice caz nu) si e important sa fii supercalma si relaxata in timpul procedurii, care la ele durat 2 minute si nu durut deloc. Nu cred ca eu o sa o fac(eventual daca rezultatele la testul dublu imi recomanda asta), sunt o fricoasa si imi e enorm de teama de stress, insa ele povesteau ca si cum nu ar fi fost big deal, in cazul lor a fost ok si au prunci frumosi si sanatosi, ceea ce iti doresc si tie.

Am vazut ca vorbiti despre nume... eu am ales numele Francesca pentru fetita si tatal ei numele Ioana. Francesca e un nume de care eu m-am indragostit din anul 1 de studiu de italiana, si de atunci mi-am spus ca daca voi avea o fetita va avea numele acesta. Ioana e numele ales de tati (olandez!!!) in amintirea mamei lui tati, Ma, o doamna deosebita si un om cu un caracter extraordinar, care din pacate nu a mai trait sa isi vada nepotica Francesca. Ma se numea Johanna, nume demodat si greoi in ochii nostri, insa Paul s-a indragostit de varianta romaneasca si asa am avut numele complet pentru gaza: Francesca Ioana.
Pentru al doilea copil eu am ceva nume de fetite, nici un nume de baietel. Daca va fi baiat probabil ii vom pune al doilea nume numele tatalui meu care de anul trecut ne priveste de sus, de undeva unde sper ca ii e bine.

In Olanda sunt ambele nume, Francesca si Ioana, exotice si lumea reactioneaza foarte frumos la ele, suna feminin si deosebit, mi s-a spus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Offff... Selenar, draga de tine, imi pare atat de rau

Te imbratisez mult!

Dark Bendis

12+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Iris, multumesc mult! despre amniocenteza ce sa zic, inca nu sunt hotarata sa o fac 100%, mai ales ca ecografia cu pliul nucal a fost perfecta, inca nu stiu rezultatele la bitest. Si am 30 de ani! Doctorul meu, care are peste 25 de ani de practica mi-a spus ca as fi primul caz din cariera lui care ar face amnio voluntar si fara alte teste negative in prealabil. El mi-a spus clar :NU! Ce sa zic, astazi imi zic ca o fac, maine ma razgandesc, poimaine iar o fac si tot asa...Cert este ca inainte de amnio am programata eco morfofetala si in functie de aia o sa iau decizia finala (si probabil in functie de starea mea de spirit din acea zi). Imi este foarte frica pt bebe, mie de interventia in sine nu imi este, dar dc s-ar intampla ceva cu bebe din vina mea, as muri...

O sa pun fotografiile de la nunta pe flickr. Noi plecam miercuri, bineinteles ca sunt super stresata de zbor, am o teama ingrozitoare de avioane. Zborul este destul de lung, vreo sase ore si avem o escala in Los Angeles. Sper sa ma mai lase greturile pana atunci.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Irynuka in ce saptamana trebuie facuta eco morfofetala, nu stiu cum se numeste aici????
Inca o data iti urez la multi multi ani si drum bun in vacanta, ai grija de tine si de bebe!!!

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
11+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ella buna......noi toate aici calculam saptamanile dupa UM.....caci asta e etalonul din cate stim fiecare.....ca medicul spune apoi cate de dezvoltat bebele....si da alte date le vom discuta si le vom trece ulterior.....pe masura ce le primim.....deci ma bucur ca UM este 7 mai caci l;a mine a fost 8 mai......si deci esti in 7+ saptamani.....adica in saptamana a 8-a in curs.....

Michelle81 am incercat si cu miere....si cu ceai de tei....nu stiu ce sa ma mai fac....azi ma impartasesc si poate ma ajuta Dumnezeu sa-mi ia tusea....caci ma trezeste noaptea de nu mai pot dormi....in timpul zilei nu am nici o problema dar noaptea e jale....

eu nu voi face aminocenteza si alte teste....caci mi se par inutile....si daca aflam ceva ce???? caci bebele oricum nu il mai dam afara sau ceva....asa ca sa ne rugam la Dumnezeu sa fie bine....intreg si sanatos....si asta este....

va pup pe toate...
7+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Selenar imi pare tare rau sa aud ca ai pierdut bb-ul Stii ca el nu avea cum sa ramana in burtika daca nu era sanatos; nu dispera, asteapta-ti copilasul in continuare! Stie ca-l astepti cu iubire, nu te refuza

Ela si tiana bine ati venit fetelor!! Sarcina usoara sa aveti si sa creasca bebelushii intr-un an cat altii in 7!!

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Buna mamici!!!N-am mai intrat de multisor.Am fost bolnavioara si am ajuns la spital, vomam incontinuu si cu diaree grava.Mi-am facut analizele si n-avem niciun microb, probabil indigestie (e vina mea ca mananc cate 1 kg de rosii pe zi). Si inca ceva:la eco 3D se intrezareste un baieteeeeel!!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Miereamara !!!!!
Iubita_Tiana welcome!!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

selenar chiar ma uitam zilele trecute pe listuta si vazandu-te chiar ma gandeam ce mai faci..Imi pare rau,dar ai incredere ca intr-o zi vei avea un bb sanatos si frumos ca voi.

POZE
my baby
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

SELENAR draga de tine, Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste aceasta incercare si sa-ti asculte ruga in continuare. Doamne ajuta!
11+Doamne ajuta

Mergi la inceput