Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
andre_ea spune:
Salutare!
Ne mai tineti minte?
Ne-am intors si noi de la mare. A fost frumos si scurt
. Drumul pana acolo a fost ok, chiar m-am mirat ce bine am rezistat. Insa dupa drumul inapoi mi-a fost tare rau. Am vomitat ieri toata ziua.
Miereamara
Selenar, imi pare rau, sa dea Doamne Doamne sa ai in curand un bb sanatos.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
12+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
cami_antonia spune:
Angellique felicitari pt baietelllllll
ma bucur ca a aparut si primul voinic printre atatea printese....dar mai avem pana aflam majoritatea sau chiar toate ce vom avea.....sa de-a Dumnezeu sa fie sanatos caci asta conteaza cel mai mult...
selenar mare incredere in Cel de sus in continuare si multa intelepciune....si putere....
cam slaba miscare azi pe la burtici....ce faceti dragelor???? va plimbati sau va bronzati???? aveti grija cu soarel;e caci e periculos....sotul meu a facut saptamana trecuta o insolatie de mai mare frumusetea....
7+
Camelia
miereamara spune:
Angelique, felicitari pt baietel!
Chris, cred ca eco se numeste Level 2 Ultrasound, cel putin pt asta m-a programat pe mine (Level 1 corespunde trim1, level 2 - trim 2 si level 3 trim 3).
Tu ce mai faci? Cum te mai simti? Eu tot nu am scapat de greturi, ultimele doua zile au fost groaznice, seara mai ales...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Alina1976 spune:
Angellique, FELCITARI!!!! Sa fie sanatos flacaul si sa va ofere numai bucurii in viata!!
Selenar, ![]()
![]()
![]()
![]()
. Fi tare!
Alina
13+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Andrea_ea, cum sa te uitam??
Bine ai revenit! Deci a fost frumos la mare zici...nu prea cald? Si eu o sa ma duc peste 2 sapt. si de abia astept!!
Imi pare rau sa aud ca ti-a fost insa rau...dar dupa un drum mai lung era de asteptat si probabil destul de cald afara.
Alina
13+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
justme25 spune:
Angellique...felicitari pt baietel
Justme
13+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
cris30 spune:
Irynuka cred ca o sa ma trimita si pe mine sa fac astfel de eco, banuiesc ca e procedura standard.Oricum trebuie sa-l intreb pe medic, nu trebuie sa-mi scape nimic.Deci se poate face in orice saptamana din trimestrul 2??
Greturi inca am poate scapam de ele pana in saptamana a-14-a.Ma scol dimineata cu stomacul in gat si imi vine sa vomit si n-am ce doar asa suc gastric, noroc ca mancarea nu o vomit.Multumesc lui Dumnezeu ca n-a fost mai rau si am putut manca. In rest ma omoara caldura asta si umezeala, inainte suportam mai bine acum mult mai greu, imi vine sa dorm toata ziua si noaptea ma foiesc in pat si visez tot felul de chestii.Dar stau cu incredere ca o sa treaca si astea.
Angellique felicitari, ai dat startul la baietei.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
11+
Doamne ai grija de bebeii nostri
miereamara spune:
Cris, mie mi s-a spus ca cel mai indicat este dupa saptamana 18, cand toate organele copilului sunt formate si pot fi observate cu atentie.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby