*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (100) ***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetele care stau in Drumul Taberei- stiti de magazinul din piata Moghioros cu lucruri de la Kiabi? Sunt super, ieri i-am luat Ilincai pantaloni scurti cu 6 lei Cred ca a reprofilez, decat sa astept coletele care vin/nu vin.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Felicia, unde este magazinul exact? Si eu sunt din Drumul Taberei, stau langa fosta Tricodava.
Eu stiu de un magazin in piata, exact inainte de a intra in zona cu tarabe cu haine de tot felul, chiar pe colt. Nu stiu daca acela este sau altul. Si nu au numai haine de copii. Nu stiu daca confund, poate ne dai mai multe detalii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Salutare gasca!Tare mi-era dor de subiectul asta .Am venit de la mare si azi noapte am stat pana la ora 3 sa scotocesc pe site,ca si asa am pierdut startul.

Cred ca m-am dilit,ca n-am pus nimic in cos,parca nu ma atrage nimic de pe site,sau ce ma atrage am luat deja.Ma enerveaza ca sunt multe produse de anul trecut.Pai ce naiba,nu mai pun si ei nimic nou?

Si parca nici reducerile nu sunt chiar asa....cum ma asteptam.

N-am apucat sa citesc nimic din urma,vad ca ati scris o gramada in cele 2 saptamani cat am lipsit din zona.

In concluzie am venit cu mare elan sa ma infig in LR si sa umplu cos dupa cos...si uite ca n-am comandat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Salutare gasca!Tare mi-era dor de subiectul asta .Am venit de la mare si azi noapte am stat pana la ora 3 sa scotocesc pe site,ca si asa am pierdut startul.

Cred ca m-am dilit,ca n-am pus nimic in cos,parca nu ma atrage nimic de pe site,sau ce ma atrage am luat deja.Ma enerveaza ca sunt multe produse de anul trecut.Pai ce naiba,nu mai pun si ei nimic nou?

Si parca nici reducerile nu sunt chiar asa....cum ma asteptam.

N-am apucat sa citesc nimic din urma,vad ca ati scris o gramada in cele 2 saptamani cat am lipsit din zona.

In concluzie am venit cu mare elan sa ma infig in LR si sa umplu cos dupa cos...si uite ca n-am comandat nimic.

Bine ai venit!Chiar ma intrebam pe unde bantui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Salutare! Nici o comanda inca... Cand apuc intru si va citesc cu drag... Noi mai stam aici, la Breaza inca o saptamana. E racoare, aer curat...frig chiar uneori, a tot plouat si dupa ploaie e racoarea aia placuta de munte...de e nevoie de pulover chiar.

Netul de la Romtelecom merge destul de prost si mai rau ma enervez...Noaptea dupa ce culc copiii, pic si eu de oboseala si nu am timp de cotrobait...asa ca ma voi revansa la deuxiemme demarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

As vrea sa imi iau pantalonii astia http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5024080&SizeCode=00048&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=60&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

I-a luat cineva? As vrea sa iau 48, dupa ce nasc o sa raman inca destul de mare
Nu vad daca sunt cumva elastici. Variantele pe stoc sunt 48 (care imi face probleme, cand ma uit in cos zice ca epuise ) alta mas ar fi 44, dar cred ca e mare diferenta ... sper sa am vreo 90 kg dupa ce nasc

Aveti vreun sfat?

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by iriss27
Nu vad daca sunt cumva elastici.
Aveti vreun sfat?

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Nu-s elastici ca zice pur coton lave (adica bumbac 100% prespalat-adaptarea mea la lave)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Fetele, eu astept la deuxiemme demarque....nu mai gasesc nimic! Nici femme, nici homme, nici maison, nici nimic!
Ori nu imi plac, ori sunt epuizate, ori le am....si nu sunt noutati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by cristina_dm

Felicia, unde este magazinul exact? Si eu sunt din Drumul Taberei, stau langa fosta Tricodava.
Eu stiu de un magazin in piata, exact inainte de a intra in zona cu tarabe cu haine de tot felul, chiar pe colt. Nu stiu daca acela este sau altul. Si nu au numai haine de copii. Nu stiu daca confund, poate ne dai mai multe detalii!

se numeste General Textil. E langa tonetele cu oua. Si da, au haine ptr toti, nu numa ptr copii.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Multumesc Felicia!

Mergi la inceput