*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (100) ***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by claujro

Salutare! Nici o comanda inca... Cand apuc intru si va citesc cu drag... Noi mai stam aici, la Breaza inca o saptamana. E racoare, aer curat...frig chiar uneori, a tot plouat si dupa ploaie e racoarea aia placuta de munte...de e nevoie de pulover chiar.

Netul de la Romtelecom merge destul de prost si mai rau ma enervez...Noaptea dupa ce culc copiii, pic si eu de oboseala si nu am timp de cotrobait...asa ca ma voi revansa la deuxiemme demarque.

Foarte bine, ptr ca in bucuresti a fost cumplit zilele astea , si oricum nu ai pierdut mare lucru, nu ai ramsa in urma cu nimic.
Asa cum spunea si Jasmin parca, nu prea e tentanta oferta, multe le-am cam luat, preturile nu ma dau peste cap, asa ca nici eu nu am nici o comanda la activ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Felicia, eu zic ca merg f bine impreuna, au aceleasi culori,nu?....sunt haioase, vesele....si perfecte pt caldura din Buc

Clau, ramai acolo, la Breaza...e mai bine si pt tine si pt copii. Dupa cum ti-am scris deja, aici miscarea e slaba rau pt moment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ziua buna! nu mai stiu cine intreba dar asta e www.laredoute.fr/vente-thermometre-frontal-beurer.aspx?productid=324138767&documentid=207608&categoryid=22935406&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">termometul pentru tampla sotul meu le tot studiaza ca al nostru Vlad nu sta sa ii mai pui termometru in fund, cel clasic nici atat, si a stusiat si intre cel de :tampla, ureche , suzeta l-a ales pe asta, chiar daca nu are cine stie ce reducere deja l-am comandat, el a studiat pretul si pe alte situri la acelasi produs si a zis "asta il luam".

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pana pe 5 august mai e timp sa reduca toata colectia veche...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

out of topic!
scuze!!!!!!!!!!!!!!
Nu mai stiu cine a postat anul trecut parca reteta de ciorbita de dovlecei,dar inca odata

MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!
Merge la fix pe vremea asta,e bestiala.Toata familia mea multumeste inca odata.Cer scuze ca nu mai tin minte numele fetei !

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Monica, zi-ne si noua reteta de ciorba...
Am dat si eu o camnda, nu prea mare ca nu sunt prea mari tentatiile. SAcu mai am niste chestii in cos, vad ca merge 45381 cu manusile alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by claujro

Pana pe 5 august mai e timp sa reduca toata colectia veche...

De ce 5 august???? o sa fiu in vacanta, pierd ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

chiar asa si eu vroiam sa intreb cat tin reducerile, cand incepe a doua faza samd, ca nu imi amintesc sa fi citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by alinam

chiar asa si eu vroiam sa intreb cat tin reducerile, cand incepe a doua faza samd, ca nu imi amintesc sa fi citit.

Reducerile tin o luna. Deuxieme incepe, cred, miercuri. Si tot asa in fiecare miercuri cate o reducere. Cel putin asa imi amintesc.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput