*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (100) ***
Raspunsuri - Pagina 15
Jasmine spune:
ba nu ne plictisesti ca si eu am facut anul trecut ciorbita aia,a fost foarte buna dar nu mai am reteta.
cristinacsa spune:
Monica a fost o draguta si mi-a trimis reteta.
V-o scriu si voua
Un dovlecel mare se curata de coaja ,se da pe razatoarea mare sau se taie cubulete mic isi se lasa 1/2 ora cu sare.Se caleste in ulei jumatate de ceapa taiata marunt,se pune o lingura de boia dulce(eu pun un cubulet de esente de ardei de la Knorr) si 2 linguri de faina.Adauga apoi dupa ce am amestec dovlecelul si zeama pe care o lasa,amestec bine sa nu faca cocoloase,apoi adaug apa cat sa acopere dovlecelul.Pun jumatate de ardei gras si o rosie taiata marunt si las la fiert.Cand dovlecelul este fiert adaug un pahar mare de lapte batut si mai las putin sa fiarba.La sfarsit pun 2 linguri de smantana si o legatura de marar.
Bratu Monica spune:
Nu va suparati fetele pe mine,!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am crezut ca nu va intereseaza ciorbita redoutista ca nu-mi era greu s-o scriu aici!
Vad ca a postat-o cristina deci Pofta Buna!
Noua ne place mult!
Monikka
nushulica spune:
salutare fetele!!!!
iata m-am invrednicit si eu si am dat prima comanda la reduceri un cos de 20 produse mai mult pt bebe ca pt mine ce bagasem in cos zilele trecute s-a epuizat asa ca m-am multumit cu ce-am mai gasit ...oricum slab tare la reducerile astea dar vorba claudiei pana in august au timp sa reduca toate produsele din colectia de vara asa ca mai putem da comenzi
doamne ajuta sa ajunga coletele toate acum!!!
24+ DAVID
miki68 spune:
Cod nou 27820 trusa de machiaj si inca o poza
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
quote:
Originally posted by miki68
cristina d.
ahhh de ce n-ai dat codul acum 15 min?? ca am dat comanda fara cod ca nu gaseam niciunul
24+ DAVID
miki68 spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by miki68
cristina d.
ahhh de ce n-ai dat codul acum 15 min?? ca am dat comanda fara cod ca nu gaseam niciunul
24+ DAVID
Nu ma bateeeee! Acu' l-am gasit si eeeeu!
cristina d.
claujro spune:
Pana pe 5 august (aprox) tin reducerile. Dati o cautare cu soldes en France si va apar datele.
Am ramas singura cu copiii, iar...pana vineri .... of...ce mai vacanta! Dar imi scot parleala , pe 18 iulie plec in Spain.
croco21 spune:
Clau, unde pleci in SPania? Vreau si eu sa plec in septembrie la Madrid, Sevilia, Cordoba, Cadiz si nu prea stiu in ce ordine ar fi cel mai indicat sa le parcurg si cate zile sa stau in fiecare - as vrea sa stau vreo 8-9 zile in total. Scuze de offtopic, o sa deschid un subiect pe tema asta la vacante - calatorii, dar daca tot ai pomenit de Spania, am pus si aici o intrebare. Pana acum am vizitat doar Barcelona. Anul trecut am deschis un subiect despre Italia si am primit sfaturi f. utile pe forum.
http://andrei.seek-on.com/ro/