FIV 184
Raspunsuri - Pagina 8
Moniland spune:
Adenuti, eu zic ca da. L-am intrebat pe dr. mai demult si mi-a zis: va dati seama ca asa sunt facute sa se absoarba chiar daca sunt scurgeri. Acum fiecare face cum crede ca e mai bine pt ea. Sunt cu pumnii stransi.
Ioanatugs spune:
Catalina2307, 2bobocei sunt coplesita de ce a-ti patit si va doresc multa putere de a putea merge mai departe!
Stuart, Nusy, Cristinici, Moniland va multumesc pentru urari!
Eu am crezut ca va fi cineva azi la Giulesti sa-mi spuna si mie ce se intampla cu puiutii mei, insa se pare ca toti au avut liber azi. Telefonul dr. Dascalescu a fost toata ziua inchis, iar fetele de la FIV nu au raspuns deloc la tel. Am emotii mari pentru maine dimineata.
cu drag Ioana
adenuti spune:
ioana-bafta ,sa dea DD puiuti tai sa fie toti grasi si sa se lipeasca de tine si sa stea noua luni .

cristal1995 spune:
2bobocei: imi pare tare rau....
catalina: stiu ca esti o luptatoare, iubita! Nu am cuvinte, nu-mi pot imagina prin ce treci. Te sun zilele astea sa mai stam de vorba...
Exact ce ma gandeam: mai bine imi iese testul ala nenorocit 0 decat sa trec prin ce treceti voi, fetelor... Nu cred ca exista durere mai mare. Ma rog la Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe, indiferent care va fi calea pe care o veti alege.
iana_mari, adelnuti, ioana: mai avem sperante la voi. Sper ca totul sa fie bine!
Aly-"Inca mai sper..."
zouzounaki spune:
catalina,2 bobocei mi s-a rupt sufletul :((((((((((( cit de rau imi pare:(((((((((((((((..nu stiu ce pot spune nu am cuvinte...imi pare atit de rau:(((((((((((((
digeka spune:
Catalina, 2bobocei - nu am cuvinte, stiu ce inseamna aceasta durere si cuvintele chiar sunt de prisos.
Multa putere va doresc.
Gabita - ![]()
digeka spune:
Andicu - felicitari mami de bebe Filip, dela e flacau in toata firea! Sa-ti creasca sanatosel si frumusel in continuare
Ioana - hai cu vestile
Rami - felicitari pt inimioara
Amzulica - cu Domnul inainte pina la bun sfarsit si bebe sanatos in brate
DORIS_71 spune:
Ioana te asteptam cu vesti bune.

Fetelor haide-ti cu testele alea pozitive mai repede ca nu mai am rabdare. Vreau sa vad doar II.

toate FIV-oasele.