FIV 184
Raspunsuri - Pagina 2
adenuti spune:
evy- speranta moare ultima .asteapta pina la test .
s-a mai intimplat sa vina si sa fie testul pozitiv .
dariaioanaxx spune:
Evy - nu te lua dupa pete maro; am mai spus de cineva care a afcut cu Dracea fiv, a avut pete maro din ziua a 12 a - mai exact sambata, luni a facut testul si a fost pozitiv - 110 val. , apoi joi - 707 valoarea; mai ai de ce sa speri inca !
Verga - mersi de rasp.; tel il iau de aici de pe prima pagina da ?si as vrea sa aflu mai multe amanunte.......adica ma programeaza ca la o clinica privata ? sau va trebui sa astept pe la usi ?ca asa ma inteles ca este la Giuly..pup si scuze de intreb.
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Evy28 spune:
multumesc inca o data .
am plans , insa acum m-am mai linistit .nu e bine sa plang incontinuu . vom vedea ce va fi .
ma gandeam totusi sa merg maine dimineata la un test, tinand cont ca la 18.30 am avion si plec in grecia 10 zile .
trebuia sa fie vacanta noastra cu bebe insa...se pare ca nu .
oare la Medlife ma primesc maine ? sau la bios parca? si o sa am rezultatul pana plec ?
Cocolyso spune:
Evy la Medlife daca spui ca e urgenta, iti dau rezultatul intr-o ora.
Mergi cu incredere!!!!!
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
dariaioanaxx spune:
Evy - la medlife te poti duce azi ca sa ai rez. azi; daca te duci maine ai rez. luni; iti spun sigur asta; eu am facut vinerea ttrecuta in a 12 a zi, tot din acest motiv, am vorbit si daca faceam sambata aveam rez. tocmai luni indiferent de urgenta sau nu; asa daca faci azi, ai rez. in doua ore; bafta !
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
KoraPop spune:
Evy pana la test mai trebuie sa speri!Doamne ajuta!
Amzulica FELICITARI!Asteptam si testul de marti cu o valoare crescuta a bhcg-ului!Va fi bine,ai grija de tine!Vreau sa iti spun ca mie dr. Cocei mi-a spus ca progesteronul cu o zi inainte de ET trebuie sa fie minim 30,daca e mai putin trebuie suplimentat progesteronul in tratamentul de sustinere,poate ai nevoie de 9 utrogestan/zi sau de progesteron injectabil.Fa daca poti analiza progesteronului la urgenta si apoi vorbeste cu dr.Bafta maxima!
Kora
CARPE DIEM!
amzulica spune:
Kora eu nu am facut progesteronul inainte de ET. Nu mi-a zis doctorita. Ma duc si maine la Bios sa fac beta iar, sa vedem cum stau in ziua 12. Sper sa fie bine.
Cami
rami 73 spune:
Amzulica, si eu voiam sa-ti zic ca progesteronul din z. 21 nu e neaparat relevant, cu mai degraba cel dinaintea ET-ului. Eu am avut Progesteronul a doua zi dupa punctie 45, si tot am facut suplimentare cu progesteron injectabil. N-ar strica sa faci si analiza asta odata cu bhcg-ului, ca sa ai o imagine mai clara. Te si BAFTA MULTA !!!
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
smoly spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa o felicit si eu pe amzulica ,sa-i urez sarcina usoara,un bebe sanatos si la termen,si sa-i spun sa nu se mai streseze ca streseaza copilu' si nu e bine! Mai bineca e timpul sa sarbatoreasca dupa atata asteptare.
amzulicacu cine ai facut fiv-ul,cu Dracea?
Ca si eu tot la ea sunt si vad ca are mana f buna...
Te astept, copilasul meu frumos!