FIV 184
Raspunsuri - Pagina 11
@dodo@ spune:
ioana, felicitari pt cei 2 embrionasi si iti tin pumnii pt maine. Sa dea DD sa stea in burtik la mai 9 luni, sa fiti sanatosi. Multa bafta si te asteptam cu vesti.
iana_mari, adenuti, haideti odata cu vestile ca fac naveta la calculator din 5 in 5 min sa vad daca a-ti aflat ceva.Presimt ca va fi o dubla sarbatoare astazi.Va pup
adenuti spune:
fetelor m-am intors de la buc .
pt rezultat trebuie sa sun la 14.00 .
problema este ca au venit uriti
.nu stiu daca mai am putere sa sun .
![]()
asa a vrut DD.
antosit spune:
Ioana 2 dar buni, sa fie intr-un ceas norocos et-ul!
Iana te asteptam cu o valoare mareeee!
Adenuti esti sigura ca sunt uratii?Eu as suna totusi...ai citit povestea lui Lachione
...poate-poate!
Moni felicitarii
!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
amzulica spune:
Digeka - am vazut ca voi acolo la Chisinau aveti reprezentanta Schering - nu ne iei si noua niste gravibinon - ca suntem disperate pe-aici. Tu parca esti din Chisinau nu?
Cami
cami30 spune:
fetelor a facut cineva stimulare cu gonal in doze de 225?
eu am in schema 10 zile de stimulare cu gonal doza zilnica de 225
si daca pot sa iau diphelerine in loc de decapeptyl pe care nu-l gasesc
Si mai am o rugaminte ca am uitat sa rog sa-mi explice retetele si nu stiu ce imi trebuie sa cer in romania
daca stie cineva ce inseamna pe o reteta de germania urmatoarele
pe o retata am asa
20P gonal f 900IU 1,5
nu stiu ce inseamna 20P
si pe alta reteta am tot gonalul asta dar fara 20P in fata
cami
cristal1995 spune:
adelnuti, iana_mari: hai cu vestile bune, fetelor, ca am luat-o razna cu Refresh-urile... 
Aly-"Inca mai sper..."
KoraPop spune:
Catalina D-zeu sa va fie alaturi tie si sotului tau....m-a impresionat tare mult ce vi s-a intamplat,nu pot sa mai scriu nimic decat ca sper din tot sufletul sa puteti merge mai departe si intr-o buna zi sa incercati din nou sa aveti un copilas....
2bobocei
si pentru tine am toata compasiunea,DD sa te ajute!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Mey Moni de ce te felicita fetele ca eu nu inteleg nimic?!As vrea sa te felicit si eu ![]()
Amzulica FELICITARI inca odata graviduto si sarcina cat mai usoara!Fericito!
Adenuti,Ianamari Doamne ajuta, va tin pumnii stransi!
Gabita tare rau imi pare ca nu ai ajuns la ET!Data urmatoare,alt tratament si totul va fi bine.Uite ca Ioanatugs a patit cam la fel data trecuta, de fapt ea nu a avut ovocite si acum la acest FIV are embrionasi frumosi!Nu deznadajdui!
Ioanatugs bafta maxima!Nu trebuie sa mai iei progesteron injectabil decat cel mult 250 mg/saptamana.Si eu am avut progesteronul 55 cu o zi inainte de ET si mi-a spus Cocei ca nu am nevoie de supliment de prog injectabil,ca pt FIV trebuie sa fie minim 30 si ca numai daca vreau sa fac 250 mg pe sapatamana.Doamne ajuta!
Ana_p tin pumnii pt azi la ET!Sa ai blastocisti frumosi si cuminti!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
amzulica spune:
Fetelor - am intrat si eu sa zic de valoarea beta HCG de azi ziua 15 de la ET este 334,64. Faza nasoala este ca la pranz am avut 2-3 pete bejulii care s-au si oprit si am nevoie de gravibinon. Help cine ma poate ajuta si pe mine - am o singura fiola pentru azi - peste o sapt. nu mai am. Ce ma fac?
Cami