FIV 184
Raspunsuri - Pagina 10
amzulica spune:
Coletutza - si te duci in camasa de noapte doar, nu te dezbraci de tot. Crede-ma pe cuvant este o procedura foarte simpla, eu la al doilea FIV nu am avut nici cea mai mica durere dupa - deloc. Nu te speria, nu e cazul. Mult succes.
Cami
dariaioanaxx spune:
Coletuza-si la mine a fost prima anestezie gen. si m am stresat rau si n a fost bine caci pe masa mi a crescut tensiunea, mie care o am numai 9 si 10 in mod normal;stai linistita ca nu este asa ca o anestezie gen. normala, este ceva mai scurt si mai simplu;ceea ce iti pot spune este ca sa nu ti faci unghiile cu oja decat lac ai voie; eu n am stiut prea din timp asta si voiam chiar sa mi le fac cu model, ca sa fiu frumoasa , noroc cu verisoara mea care m a informat la timp; bafta !
Moni - da, daca am ceva iti dau PM, mersi anticipat !
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
coletutza spune:
Sa traiti fetelor,
! va multumesc pentru incurajari, eu, ca o incepatoare ce ma aflu (daca mai e cazul cind ajungi la FIV....
), am nevoie sa stiu cum vine treaba pas cu pas, altfel imi inchipui cine stie ce balauri, si imaginatia mea e fara limite in situatie de frica!
mult mult succes si voua, si sa ne ajute Dzeu, sa scapam de chinul asta...mai ales ca toate ne dorim asa tare un bebe!

Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Maine dimineata voi avea ET-ul si avem 2 embrioni de 4 celule azi la 48 ore. Am mari emotii penru maine si ma rog sa ma astepte cuminti embrionii maine dimineata, ca sa-i iau acasa. Doamne ajuta la toata lumea!
Mi-am dozat si progesteronul azi inainte de ET si era 54.5 deci de doua ori limita maxima(27) la Bios, asa ca nu stiu daca sa mai fac progesteron injectabil, sau sa pun doar utrogestan?
Va multumesc tuturor pentru incurajari si urari!

cu drag Ioana
Dariela spune:
Catalina - Suntem alaturi de tine
! Iti doresc din tot sufletul putere sa depasesti acest moment cumplit.
nusy - Te asteptam cu drag din nou alaturi de noi! 
Dariela
Dariela spune:
Amzulica - Sarcina usoara mamico! 
Adenuti, Iana mari - Azi este ziua voastra fetelor! Sunt cu pumnii stransi si va asteptam cu II ! 

Ioanatugs - Te asteptam cu vesti dupa marea intalnire! 

Dariela
Moniland spune:
Ioana, daca cu 2 embrioni la 48 ore dr. au decis sa-i mai tina pana la 72 ore inseamna ca sunt perfecti. Bafta multa! Iar cu progesteronul nu se aplica regula ca cei prea mult strica? Intreaba dr. mai bine.
Adenuti, Iana, 

dariaioanaxx spune:
Fetelor - care stiti ceva de dna dr Dracea - este cumva in concediu ?ca ieri am incercat toasta ziua sa mi fac o programare la Gynera(ca la Giulesti nu mai se fac prog. pana n septembrie) si este tel. inchis; mai am doua prietene care tot asa vor sa faca si ele programare si nu raspunde ? astept raspuns
Adenuti, Iana - bafta, noroc si doua II !
Ioana - super, sa fie bebeii tai peste 9 luni !
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !