***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
An@ spune:
quote:
Originally posted by kay
Ana, stai prin 1 mai? adica pe langa herastrau ? ca poate organizam iesiri in grup !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia:www.onetruemedia.com/share_player_link_image/63e6ea475473c2ddd2fc4c/601" target="_blank"> intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Kay, stau in Titan, dar putem organiza intalniri in we fara probleme. Chiar mi-ar face placere!!
mami de Ana (22 mai 2007)
doxinu spune:
liviana nu a slabit tot 10 kg are de 3 luni.Da' io zic ca buclele ii dadeau "greutate"
graviduta si io tot la ciofolici vroiam sa-l tun dar pana la urama l-am dus unde se tunde tati ,la barbati.L-am tinut io in brate ca altfel nu statea si a fost O.K.,dor tanti aia a fost cam inceata sau asa mi se parea mie ca eram plina de par
fetelor nu stiu daca o sa ma considerati nebuna sau nu dar sa stiti ca io i-am luat buclele acasa sa i le pastrez
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Arthurana spune:
Dragele mele,
Va rog nu dati cu rosii..Poate ca nici nu ma mai tineti minte. Sunt si eu mamica unei capsunici de aprilie 2007 si nu am intrat de foarte multa vreme.
Am visat noaptea trecuta ca eram pe DC si eram gravida si Chris ma incuraja...Sunt sigura ca Chris ma tine minte. Am avut noi o legatura speciala la inceputul sarcinii mele...Nu va ganditi la prostii...Stie ea, si daca vrea poate sa impartaseasca.
M-am uitat la pozele cu bebei mici care acum sunt copii mari si m-a podidit plansul...Nu imi vine sa cred ce repede trece timpul. Multumesc lui Dumnezeu pentru minunea de baiat care mi l-a dat. o sa pun si eu poze, cu toate ca nu am pus niciodata din comoditate .
Va pup
kid spune:
Graviduta Imi pare rau de experienta neplacuta
Eu l-am dus pe junior la analize la med-as, asistente f dragute, cat i-au cautat vena s-au jucat cu el, i-au aratat eprubete de toate culorile si a durat cam 5 minute toata treaba. E drept ca atunci avea 6 luni, dar trebuie sa i le fac iar si tot acolo merg.
doxinu Juniorul n-a avut bucle, ci puf si tot l-am pastrat. Asa ca nu esti singura.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
kid spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Kid, cum a fost in Delta? Poze?
Revin cu povestiri de la mare in mesajul urmator.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Am pus aici cateva poze.
Welcome back! Asteptam si noi poze si povestiri de la mare.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Azi e cam innorat si nu am mai mers la plaja. Merg zilnic cu Andrei si ii place la nebunie, ar sta numai in apa O sa pun si cateva poze.
mica, multumesc pentru primire!
kay, ma bucur tare mult ca ai luat personal urarea mea de la multi ani. Pup-o pe Sonia din partea mea
kid, e normal sa scada copiii in greutate cand sunt in greva foamei. Al patrulea dinte al lui Andrei ne-a dat mari batai de cap timp de 2 saptamani - a avut diaree si nici nu prea vroia sa manance. Am bagat in el la greu mucilagiu de orez ca mai mult asta vroia. A slabit 200 g in cele 2 saptamani. Acum a inceput sa recupereze inet-incet.
Irinusha, foarte frumoase pozele din concediu
arcadia, felicitari lui Calin pentru primii pasi! Si Andrei face de la caldura bubite pe umeri - mi-a zis doctora sa il clatesc la baie cu bicarbonat (la 2 litri 2 linguri de bicarbonat) Inca nu am incercat ca de abia ieri mi-a zis treaba asta, dar oricum ii trec in max 24 ore.
chiqui, si Andrei a avut pojarel si s-a comportat exact ca fetita unei prietene: a facut 2-3 zile temperatura 38-39 apoi a erupt pe fata, gat, piept, spate si picioare (foarte putine pe maini).
tudorcatalin, imi pare rau ca si-a spart capul micutul tau. Andrei si-a spart buza - umbla cu o jucarie in mana, s-a impiedicat si a venit cu gura direct in jucarie. Asa mam speriat cand am vazut sangele...
vas, poate reusim sa ne vedem cand vii la mare
Liviana, daca mai ajungi la mare mi-ar face placere sa ne intalnim
Graviduta, bine faci ca ii reclami pe incompetentii aia
Arthurana, te tin minte, cu sa nu... Si tin minte si de tine si Chris ca mereu intrebati una de cealalta. Asteptam poze si mai poveste-ne de baiatul tau
kid, mi-au placut pozele din Delta
Revin mai tarziu cu poze
Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
An@ spune:
quote:
Originally posted by Arthurana
Dragele mele,
Va rog nu dati cu rosii..Poate ca nici nu ma mai tineti minte. Sunt si eu mamica unei capsunici de aprilie 2007 si nu am intrat de foarte multa vreme.
Am visat noaptea trecuta ca eram pe DC si eram gravida si Chris ma incuraja...Sunt sigura ca Chris ma tine minte. Am avut noi o legatura speciala la inceputul sarcinii mele...Nu va ganditi la prostii...Stie ea, si daca vrea poate sa impartaseasca.
M-am uitat la pozele cu bebei mici care acum sunt copii mari si m-a podidit plansul...Nu imi vine sa cred ce repede trece timpul. Multumesc lui Dumnezeu pentru minunea de baiat care mi l-a dat. o sa pun si eu poze, cu toate ca nu am pus niciodata din comoditate .
Va pup
Arthurana, nu te-am uitat...chiar am mai intrebat de tine pe aici.
Ne bucuram mereu cand cate o mamica de pe la inceputuri mai da un semn de viata. Hai, povesteste-ne mai multe despre flacaul tau! si poze neaparat!!
Doxinu, e ff frumos ca i-ai pastrat buclele...e primul lor par, e normal sa vrem sa-l pastram. Si eu am motul de cand eram mica, bineinteles ca am pastrat motul taiat de nasa Anei,...deci esti normala.
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Florentina Roman
Graviduta, imi pare tare rau ca au chinuit-o pe Mara degeaba. Si mie mi s-a intamplat la Tudor sa nu le ajunga sangele, dar mi-au dat rezultate la mai mult de jumatate din analize...Si mi-au spus imediat dupa recoltare ca nu va ajunge. Nu mai stiu ce s-a intamplat atunci, dar pur si simplu sangele n-a mai vrut sa intre in ac. Ce exprimare aiurea, dar chiar asa a fost, eram de fatza!
Nu stiu, asta i-am spus si eu sefei de laborator. Cand a vazut cat sange e si cate analize are pe buletin, ma puteau suna de prima data sa ma intrebe daca pot face doar o parte din analize. Iar la recoltarea de a doua oara le faceau pe celelalte. Sunt niste stupizi si incompetenti carora nu le functioneaza cerebelul. Am primit doar hemograma, care e ok. Din 11 analize, i-au facut doar una.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by tudorcatalin
fetelor,pls,help
nu mai stiu cine a scris reteta de ardei umpluti.
poate sa o mai scrie o data ,
nu mai retin decat "ardei umpluti si 2 rosii sanatoase", dar umplutura n-am retinut-o as vrea sa fac pentru Tudor
Eu o scrisesem. Uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122556&whichpage=20.
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Irinusha
Gravi, imi pare rau de Mara, ca a fost chinuita de pomana. Bine ca actionezi, ar trebui sa o faca mai multi!
Nu te supara, dar de ce-i faci analizele, daca fata creste si e ok? Am avut mai de mult impresia ca tot asa, ii dai prea multe vitamine. Daca copilul mananca adecvat, e sanatos, creste si se dezvolta ok, de ce si supliment? Scuze ca ma bag, dar zau ca nu inteleg sistemul medical din tara. Lui Melie i-au luat sange din deget (un strop doar) cand era bolnavioara, sa vada daca-i viral sau bacterian, sa stie de ii da antibiotic sau nu. Atat! Lui Cris - cel mare - la 4 ani, la cererea mea.
Pai vroiam sa vedem daca e ok cu valorile. Nu credeam ca o sa tragem atat cu niste simple analize. Nu i-am dat vitamine niciodata, ii dadeam la un moment dat Sanzyme, la recomandarea pediatrei, dar nu i-am dat mult. Cred ca era pe la inceputul diversificarii.