***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Sper ca acum sa se vada.
http://arthuranagabrieli.multiply.com/photos/album/1

Le-am facut publice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor, ce le dati voi la puiuti cand fac febra mare.Jacob mi-a facut 40.5 dupa cum am mai scris si vreau sa-l rog pe tata sa-mi tirmita din Romania un pachet cu medicamente antifebra. Ce anume sa cumpere? Aici nu este decat un singur medicament Ibuprofen...care faca varza stomacul...nu tu algocalmin sau supozitoare...nimic.
Ca tratament la spital a primit inghetata pe bat, si suc de mere de la frigider. Asa se trateaza aici infectiile in gat....
In America nu exista teroria racelilor de la frig, curent, de la baut rece. Toate bolile sunt de la virusi si bacterii..:) Asa o fii..Cand i-am spus lui mama(in Rom) ca pediatra mi-aspus ca Jacob are puroi in gat si sa-i dau inghetata si totul rece...mama a crezut ca glumesc. Dar asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Betty - foarte hotarata Andreea ta

Gravidutza - da, imi amintesc melodia, foarte frumoasa, a fost un film,nu?

Monytza- super activa "obrazincatura" ta Casa de piatra!

Arthurana -imi pare rau ca Jacob a facut febra asa de mare. Si noi am patit asta acum 2 saptamani febra mare , 39.8 fara simptome de raceala,i-am facut analize, (avea scaun moale
de cand ne-am intors din concediu si eu dadeam vina pe lapte, i l-am schimbat acasa) la scaun, urina si sange si nu i-a iesit nimic. Dr. a zis ca e un virus si ca nu se trateaza cu antibiotic.
I-am dat antitermice vre-o 3 zile, biotics si hidrasec si a trecut.
A, nici acum nu se vad pozele.
Eu am folosit asa: la 39.8 i-am bagat supozitor cu novocalmin, apoi din 4 in 4 ore alternam,nurofen sirop si supozitor cu paracetamol(am vazut aici ca multi medici recomanda asta) si intre timp dusuri sau frectii cu apa la temperatura camerei.Pai spuneai ca ti-a recomandat antibiotic, nu?

Doxinu - mi-au placut pozele, frumos urca scarile Stefan

Teodoral - am vazut scumpetea de fetita care are bucle si dupa tunsoare.

Elteka - multumim, nu i-am facut nici un vaccin special,am plecat din Tarifa, Spania la pranz, am facut 35 de minute cu vaporul pana in Tanger, Maroc si seara ne-am intors. Si dupa capul meu nu se putea intampla nimic, mai rau a fost cand s-a intamplat episodul cu febra ,dupa ce am ajuns acasa (la mai mult de 2 saptamani dupa Maroc) si imi faceam 1 milion de ganduri,dar a trecut.
Cum a fost pe malul marii, v-a prins soarele?

Vali - ce mare s-a facut Andrei, ii place f tare la plaja si in piscina,dupa cum vad

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

vali5,ELTECA, teodoralBA da fetelor mi-a parut tare rau de buclele lui STEFAN dar sa-l fi vazut pe tati care era mai ceva ca mine.M-am gandit ca nu are nici un rost sa-l chinui pe caldurile astea cu parul mare.plus ca acum imi zice toata lumea ca este baietel pe cand inainte era fetita

Fetele sa stiti ca io ma uit la pozele capsuneilor mereu insa fac mai rar comentarii

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Am analize bune de tot!ceva de invidiat!...am raspuns la tratament!....Peste 2 ore plecam in Retezat!...Bagajele sunt facute,totul e pregatit...Am vrut sa stiti ca ma gandesc la voi!....Va pup si va strang in brate din tot sufletul!...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Fetelooooor,plec in munti,"cu plutaaaaa".!..si voi stiti,ce stele se vad la mine sus,pe cer?!?Ploua cu dedicatii speciale pt voi(in noaptea asta!!!!)...Nu mai pot!Nu mai am loc in camera...al meu doarme...am umplut masina de bagaje...vreau sa-l corup...sa mergem peste tot,sa traim asa cum n-am mai trait!..Sunt ca un caiine scapat din lesa....cu teama sa nu se intoarca acolo...(Doamne...ca comparatie!)...Ma duc,il adulmec...l-as trezi ...pt ca nu mai am rabdare!),apoi mi-e mila de el si-l las in pace...Afara e vara si-mi miroase a noapte !Si-astept cu drag noptile care vor veni!si pe care-o sa le vad!Mi-a fost asa de teama!...Am si plans!...bine ca a trecut!Era ca un blestem!...De azi inainte veti avea numai vesti bune de la noi!Si...mi-am promis sa va pun poze frumoase!...Asa cum le vedeam in alte parti si...plangeam!....S-a terminat totul,cu bine!...pupici multi,o sa va scriu la intoarcere!...Cu cine as putea impartasi toate astea?...Am fost mereu cu voi..pana ...la bine!...............

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Chris - ma bucur foarte tare ca ai vesti bune ! Distractie maxima la munte! Va si va asteptam cu poze.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

cris tare ma bucur ca esti bine.Sa dea DUMNEZEU sa fie din ce in ce mai bine!vacanta placuta

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Vali5, ce copil harnic ai. Si ce piscina frumoasa...
Mihamora, faaaina vacanta, vreau si eu:((
Da, fetelor Ari inca are bucle, si dupa tunsoare. Ma mai intreaba lumea cu cine seamana, cu tata? Dar tata e chel:((
Tata spune ca probabil seamana cu instalatorul:)
Va pup, duminica placuta.

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI
1 an poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Arthurana, asa mi-a zis si mie pediatra, ca nu racesc de la curent, vant, ci de la virusi si bacterii. Nici bautul rece nu imbolnaveste, problema e ca schimba mediul zonei, si daca nu esti obisnuit sa bei mereu rece, cand zona devine sensibila, virusul are un teren pregatit. Noi normal ca racim si zicem ca de la curent, daca nu suntem obisnuiti. Eu imi aduc aminte ca in salonul nou-nascutilor batea aerul conditionat pe ei si n-aveau nimic, si erau copii de cateva zile!
Nu putem vedea poze, cere user si parola. Cred ca trebuie sa pui linkul dupa ce intri, chiar la album.

Foarte frumoase pozele, cu piscine si miros de vacanta. Chris, sa va distrati la munte.

Vali, multumim de incurajari. Asa a fost si sora-sa (avea totusi 8 kile la un an) si acum e o pieptoasa. Succes cu bb2, sa stii ca la mine au fost cuminti amandoua, deci nu cred ca ai motiv de ingrijorare.

Chowpersa, vezi ca asa se formeaza micii santajisti, fiindca nu le putem rezista. Eu am ajuns ca daca nu-i duc ceva bun cand o iau de la gradi, e rau. Asa ca trebuie sa am mereu o bombonica-doua, in general chestii mici. In schimb, ii spun de acasa ca nu o sa-i cumpar papusa sau altceva de la magazin, si cand ajungem la magazin, ne tinem de cuvant. Am descoperit ca de fapt, ea e mult mai multumita daca o las sa se uite bine la toate jucariile. Mergem la un magazin unde avem acces la rafturi, i le dau jos pe rand, se uita la ele si le pun la loc. Le admiram, le comentam spunem povesti, ce mai, stam o juma de ora, ce sa facem, numai sa nu cumpar.
Important e ca o las sa se uite, ca de fapt se plictiseste repede de ele. Cand are crize de plans o las sa planga si plec inainte, intotdeauna vine dupa mine. Numai ca astea sunt smecherii care merg mai tarziu, acuma nu prea ai ce sa explici...

Mergi la inceput