Puiuti de Randunici 2008!! (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si lui Vladut ii place mult la cumparaturi, dar eu am senzatia ca e din cauza port bebe-uluisi a giugiulelilor primite din mers de la vanzatoare sau cumparatori!Mai rau e de salele mele, ca-i iapa batrana! NU DATI CU ROSII!
Nicol, Ramoacu vad ca si voi sunteti calatoare!
Ia poate dupa ce savarseste omu' transfuzia de benzina-motorina, face proba pin'la munte!
Aoleoo, Tuchiparca ma intreba acu o mie dea ani unde stam la Breaza .Ia sa-i raspund eu aici si acum sa vedem daca citeste tot din urma Stam la niste cunostiinte, parintii unor prieteni...n-am fost in viata mea la Breaza, acum vom merge prima oara si noi! Sper sa fie frumos precum zice toata lumea!
Lunysi tu Brutus la piscina...bai io nu ma mai joc cu voi, mai ales in uichend! Ca ma deprimati!Vreau sa ies din casa dar nu in praful asta din fata blocului!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Valeuuu, cine face capitol nou? Cuscraunde esti? Ce face nor'mea ? Mai e imbulinata?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fac eu Mimo, dar mai stau putin ca tocmai s-a trezit mandra mica. Asa ca mai scrieti putin..., dar cred ca suntem doar noi doua azi pe crenguta!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2519665650103514128fYuHGO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Rebe a zis sa fac intai capitol nou si-apoi sa ma ocup de ea! In traducere libera, s-a culcat la loc...

Deci :

CAPITOL NOU

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput