Puiuti de Randunici 2008!! (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu glumeam, bre, face dus cam la 2 ore Mufa, e caaaald, si ne bagam amandoi

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
Am reusit sa intru si eu nitel, fiindca doarme Andreea.
Ieri am facut vaccinul, a plans de mama focului, si eu cu maica-mea pe langa ea, randunoiul a fost preocupat s-o filmeze, ca altfel plangea si el. Dar dupa aceea am pus-o la san si a uitat, a dormit vreo 2 ore, iar cand s-a trezit a inceput sa rada. N-a facut febra, dar i-am dat siropel Eferalgan preventiv, la 2 ore de la vaccin, asa a zis pediatra. Nu amiesit ieri cu ea deloc din casa si nici nu i-am facut baita aseara, tot asa ati procedat si voi dupa vaccin?
Ieri a dormitat toata ziua si am putu sa mai calc din rufe, ca s-au strans o gramada. Mai de calcat inca, dar pe caldurile astea nu-mi vine (desi am AC).
Azi am fost la kineto, mai avem 2 sedinte si terminam, s-a reparat piciorusul, mai mergem peste o luna la control. Cam atat despre noi, acum o mica scrisorica:

Simo, Ioana, Roxana si Luny, si multumesc pentru aprecieri.
Ioana, ce Davidut dulce am vazut! La fel si puiul de Bitza.
Ariel, super info de spre mobil!
Naty, ma bucur pt. vestile bune de la dr. Spor la facut bagaje, drum bun si petrecere frumoasa!
Gecko, ff frumos ai povestit, m-ai emotionat cu stilu-ti caracteristic!!
Giani, ziceai de un sutien, ma intere dar n-ajung pe mess. Totusi, ID-ul meu: cristina_ciobanu78.
Cleme, felicitari pt. primul dintisor, nu te ingrijora, nu e obligatoriu sa aiba probleme cu dantura.
Mihutza, bebelina mea are momente cand papa la 3 ore, alteori la 2 ore, nu pot sa numar cate mese are pe zi. Noaptea stiu sigur ca are cel mult una. Azi, de exemplu, a supt pana acum de vreo 5-6 ori cate 5-10 minute. Seara, incepand cu ora 6, sta agatata de tzitzi pana pe la 9,30-10 cand ii fac baitza si dupa aia mai suge vreo 30 de minute pana adoarme, apoi peste noapte se trezeste pe la 3-4, apoi la 7 dimi si tot asa, o luam de la capat.
Pucca, nici eu nu-i dau nimic Andreei daca sughite.
Clau, sa-ti traiasca Rebe dulce de 4 luni si spor la diversificare.
Felicitari, Simona, felicitari, Teo! Sa te bucuri de frumosii ani de liceu!

Fug ca scanceste fata, sper sa revin!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Roxi, lasa copilul cu Milumil, daca zici ca de abia ce a inceput sa pape! Sa o vezi ca ia in greutate bine si pe urma poti incerca eventual sa i-l schimbi, daca nu ai incredere in el.

V-am spus ca al meu copil s-a speriat RAU cand am pus dushul pe el, nu? Nu am mai incercat de atunci...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Clau, Naty . Nu-mi fac griji in celalalt sens. Stiti ca laptele de mama nu face copiii obezi...

Azi am facut vaccin, a fost totul ok, oinca e, doctorita e incantata de cum creste fi-miu, a zis ca vine din tara lui Fat-Frumos.

LA Bv a plouat, dar tot 28 de grade la umbra...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

M-am intors, nu a fost chip sa ajung s adau comanda de tort ca a plans buburuza mea de m-a luat cu calduri......urla cat o tinea gura.O fi fost de la caldura???....dar in masina aveam aer conditionat......cum am ajuns acasa s-a mai linistit.....de fapt cand ne apropiam de casa mai incetase cu plansul, dar nu am vrut sa risc......acum doarme linistita inpatutul ei.

Olga, Mihatp,Clau Luny si Cris
multumesc de aprecieri.
Tortul eera din crema de vanilie si crema de fructe de padure cu fructe de padure in ea si foarte putin blat dedesubt si desupra.Aceeasi compozitie vreau sa o fac pentru tortul de botez.A fost bun, numai ca mi-ar fi placut sa fie un pic mai acrisor si putin insiropat.
Inauntru arata asa:

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Amira Roxana cu cazia asta am pus din nou link-ul.

ma duc sa-mi cumpar o inghetata.Buburuza ramane cu tati....sa nuc redeti ca o las singura in casa.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

aoleu,Naty...acum am vazut ca mi s-a descarcat!l-am pus la incarcat...ma miram eu de ce nu ma mai suna nimeni de ieri

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

de la

Am o vreme fantastica, sa-mi traisca. Soare si senin, cald (poate prea cald), apa destul de ok.

Am si internet, pentru ca randunoiul a luat laptopul si cardul de wireless, cica "cum sa stai tu fara forum?" Pentru chestia asta a primit puncte in plus

Azi dimineata am dormit pana la 11! E taaare bine sa poti sa te odihnesti si sa te relaxezi... Am vazut si copilul cu camera web, e bine fericit cu mama. Slava Domnului de ajutoare!

Cat despre chiuveta, si eu o spal pe Sanziana la fund de fiecare data cu apa si sapun, si la baita o clatesc cu dusul. Nu-i e deloc frica, dimpotriva ii place!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cuscra cum merg pregatirile de botez?
kya vleau si euuuuuuu!!
dar mergem maine la piscina si noi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimooooo,FELICITARI PT TEO A TA!!!Fata desteapta!Bravo!!
Aoleu,gecko,a dat si in voi boala vomei? Imi pare rau.Sa stii ca ma gandeam intr-o zi,ca Teo,fiind constipata mai tot timpul,s-ar putea sa verse in principal din cauza ca se screme...Ea se screme mai tot timpul,saraca...
Ariel,hai mama,ca nu-i chiar asa in Bulgaria cum pare in filmulet..pe mine nu m-a impresionat deloc Bulgaria (am fost la Albena).Si nici ieftin nu mi s-a parut..Cand vom mai avea bani,in nici un caz nu as mai merge acolo,poate in Grecia.
olgutza,m-au cutremurat emotiile cand am deschis linkul cu viitoarea odisee.Cat de repede trece timpul!!Bineinteles ca nu am rezistat sa nu scriu si eu 2 randuri!
Naty,gata bagajele?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by natynic

quote:
Originally posted by mstela

Salutari din zona mea!
Intrebare: la batista bebelui,in afara de elementul prin care se trag mucii (A),mai puteti detasa vreo parte??Intreb asta,fiindca la batista noastra s-a proiectat un muc mare in elementul B,care a intrat prin gaurik aceea din interior...Cum sa-l scot,fiindca nu reusesc sa scot elementul B de la furtun ca sa-l curatz..

Cateodata esti atat de dulce cu intrebarile tale...
Am patit-o si eu. Iese si din B pana la urma. Baga bine sub jet puternic de apa calda, care sa intre si prin gaurik, lasa apa mult-mult sa curga si iese sigur.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Aoleu,Naty,razi tu dar sa stii ca nu vad cum ar face mucul cale intoarsa,la cat e de mare,prin aceeasi gaurik,fiindca nu are spatiu suficient..Imi vine sa trag pana iese elementul B din furtun,dar cred ca nu ar mai intra la loc...

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput