Puiuti de Randunici 2008!! (45)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
mstela spune:
Salutari din zona mea!
Intrebare: la batista bebelui,in afara de elementul prin care se trag mucii (A),mai puteti detasa vreo parte??Intreb asta,fiindca la batista noastra s-a proiectat un muc mare in elementul B,care a intrat prin gaurik aceea din interior...Cum sa-l scot,fiindca nu reusesc sa scot elementul B de la furtun ca sa-l curatz..
Aici e poza http://www.overland. com.ro/
Teo e frichinita si azi,si de la caldura dar si de la
.De la aerul conditionat din sufra e fornaita non stop.
Nu inteleg de ce are efect asupra ei in asa hal,daca din sufra pana in dormitor e cale lunga,de abia ajunge aerul la ea....
doar ca sunt usile deschise??Si nici macar nu se face curent..ca tot vorbeam noi de curent
Revin dupa ce mai citesc.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihatp spune:
roxana, clau, sunt mandra tare de flacau, ca alyfel nici ca se putea!
roxana, nu am uitat, cel mai cel dintre puiuti e arvunit la tine...cand a fi
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
botez
http://good-times.webshots.com/album/563926495kLEHXc
lunita 2
http://community.webshots.com/album/563926510lfnwoE
natynic spune:
Simo douazecisiunpic, ai tel inchis .Deschide-l!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
adriuta spune:
Fetelor e super faza cu chiuveta cum face CLAU.Eu fac asta de cand avea el 1 saptamana. E atat de fericit, topaie din picioruse si gangureste de numa'. Inainte numai sa potriviti apa si abia apoi aduceti bebelul. Inchideti intai apa CALDA ca sa nu se arda bebe si apoi cea rece daca aveti robineti separati. Acu' pe caldurile astea e super!!
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
natynic spune:
quote:
Originally posted by mstela
Salutari din zona mea!
Intrebare: la batista bebelui,in afara de elementul prin care se trag mucii (A),mai puteti detasa vreo parte??Intreb asta,fiindca la batista noastra s-a proiectat un muc mare in elementul B,care a intrat prin gaurik aceea din interior...Cum sa-l scot,fiindca nu reusesc sa scot elementul B de la furtun ca sa-l curatz..
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Cateodata esti atat de dulce cu intrebarile tale...
Am patit-o si eu. Iese si din B pana la urma. Baga bine sub jet puternic de apa calda, care sa intre si prin gaurik, lasa apa mult-mult sa curga si iese sigur.
Naty
mamica
![](copilas.gif)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
adriuta spune:
AA si mai noi m-am prins ca si calculatorul daca merge degaja caldura si nu-l mai tin deschis toata ziua cum faceam.
. Ai mei n-au laptop si sunt old style
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
natynic spune:
Bine, eu faza cu chiuveta o fac demult cand face Iulia kk, nu o sterg cu servetele decat daca suntem plecate sau daca mi-e prea lene, in rest numai la chiuveta. Si sta f cuminte. Dar in dus n-am bagat-o niciodata si mi-era frica sa nu se sperie de stropi. Dar i-a placut mult, manca-o-ar mama de Varsatoare veritabila!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
bitza, c e scumpa e Antonia, am balit la tortul ala!!
naty daca ma intrebai, iti spuneam ca nu se sperie Iulia de stropi, ca e ca si noi de varsatoare!! eu deja ii daucu apa cu dusul pe fata demult, cand e cu ochii deschisi si vede clar ce se intampla, nu se sperie deloc!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
mihatp multzi ca nu m-ai uitat!
clau deja ma bagi la idei cu milumil! d-abia incepuse sa-i placa Amirei! oricum next week mergem la Miruna sa vedem daca bagam si noi ceva diversificare sau ce o mai zice sa facem! ma enerveaza ca trebuia sa-mi ajunga picaturile din spania si nu au venit!
stela are dreptate naty (like always)...la jet puternic cu apa calda!
bai eu maine am botezul si nu m-am vopsit, nu m-am defrisat, nu mi-am facut pedichiura...dar ziua e lunga!
vreau si eu poze cu bitza! mai puneti si voi linkul o data va rog!
vazusem eu la cuscra ca zicea ca-l duseaza pe mufarina-pufarina de cateva ori pe zi...dar credeam ca glumeste! acum o aud si pe naty la fel, si pe clau...o sa incerc si eu!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Miha, ce dulce e Luca! M-au impresionat tare mult pozele cu bunica .
Irina, uof, ce Antonie eleganta ! Pupe Olga pe ea cu bentitzele si cu palariutzele ei cochete!!!
Valentina, si eu alaptez exclusiv si ma intorc de luni la serviciu si intentionez sa ma mulg. Voi lasa cat pentru doua mese, dar sper sa nu lipsesc decat la una ( adica sa nu o apuce foamea mai devreme de 14:30 cand m-am intoarce eu pentru masa 3 ). O sa ma mult la serviciu exact la ora la care ea mananca. Sa vedem cum imi iese... M-a sunat sefa mea astazi sa imi spuna ca pot sta acasa cat imi doresc, ca vor suplini cumva absenta mea ( asta pentru ca i-a povestit Radu ieri de deprimarea mea ). A fost de acord ca la fel de greu mi-ar fi indiferent ca vorbim de copil de patru luni sau de doi ani, si din vorba in vorba am ajuns sa ii povestesc ca am cerut pediatrei adeverinta ca alaptez. Si vorbind cu mine, se duce la jurist, si il pune sa caute ce zice legea despre programul redus al mamelor. Conform CCM la nivel national 2008-2010, avem dreptul la program de 6 ore daca renuntam la CIC, pentru primii doi ani ai copilului . Pucca...ia intereseaza-te si la tine la job! So...eu nu-s asa constiincioasa ca Mimo ( care bea sampanie acum
),k si dupa 6 ore o tulesc.
Nu mai stiu iar cui vroiam sa mai scriu...
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE