* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)
Raspunsuri - Pagina 19
Polixeni spune:
Buna fetele,
Am si eu putin timp sa scriu pt ca Nick e la plimbare cu bunica.
Kim ce ma bucur ca nu e nimic serios!!!M-am tot gandit la tine zilele astea!!iti tin pumnii sa fie totul ok!!
Am vazut si pozele voastre din vacanta...superbe!!ce mare s-a facut si Alicia!!!!! si ce slaba esti tu!!!!!!faci vreun sport ceva??
Ciuf uaaauu ce vacanta super ati avut!!intr-adevar au ce invata copiii de acolo!!!
Claudia
Ce mai faceti voi?Vladut cum se mai simte?
[
Delia21 spune:
Am ajuns acasa in florida cu bine si dupa cateva zile de odihna o sa-mi intru in normal.Deci sunt in urma cu cititul,sa vad cine ce a scris si sa vad si eu pozele noi.Doctorul ne-a dat unda verde pentru bebe acum,deci in septembrie incepem operatiunea si sunt tare incantata.Daca merge totul bine,la sfarsitul lui septembrie sau in primele zile ale lui octombrie ar trebui sa am ET-ul....iar la anul in iunie sa vina barza cu un mic bebe in zodia gemenilor,cu care eu balanta fiind m-as intelege minunat
.Deja visez cu ochi deschisi
.Rudy e la gradi azi si maine pana la 4 ,caci am nevoie sa pun casa la rand,....nu avem apa caci ne-au oprit-o desteptii,si nu m cu ce spala hainele din vacanta,....dar sper sa se rezolve si asta azi sau maine cel tarziu.Deci revin zilele astea la un pahar de vorba.

mihaser spune:
Fetele mare veste mare
Sambata a venit pe lume Aurora, bubulina de Serj de 3160 de grame. Ambele fete, mama si fiica sunt bine. Serj e un pic obosita si suparata ca nu a avut voie sa o alapteze. Nu am vazut poze, insa imi imagnez ce minune de fetita este.

carmenpit77 spune:
Deocamdata nu mai imi sta capul la nimic altceva decat la concediu. Vineri este ultima zi de munca si luni dimineata plecam la mare.
Sper sa avem o vreme super frumoasa ca sa ne bucuram in voie de concediu cu pitica noastra.
Ultima sapt de munca inainte de concediu a fost groaznica ca de obicei. Munca in plus ca sa lasi cat de cat lucrurile in ordine pt cateva zile macar. partea buna este ca am un coleg caruia am sa-i deviez apelurile mele. Asa ca nu pot fi contactata telefonic.
ciuf spune:
quote:
citat din mesajul lui carmenpit77
Deocamdata nu mai imi sta capul la nimic altceva decat la concediu. Vineri este ultima zi de munca si luni dimineata plecam la mare.
Sper sa avem o vreme super frumoasa ca sa ne bucuram in voie de concediu cu pitica noastra.
Ultima sapt de munca inainte de concediu a fost groaznica ca de obicei. Munca in plus ca sa lasi cat de cat lucrurile in ordine pt cateva zile macar. partea buna este ca am un coleg caruia am sa-i deviez apelurile mele. Asa ca nu pot fi contactata telefonic.
Si cand vii din vacanta o sa fie si mai greu. Macar acum esti stimulata de visul vacantei, dar cand te intorci ... ce mai faci? O dai inainte si revii la programul normal, cu nemultumirile lui.
Va uram o vacanta cat mai relaxanta, atat cat se poate cu un copilas dupa voi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Serj, iti dorim refacere cat mai usoara, sa ai laptic din plin, nopti cat mai linistite si un bb cat mai cumincior. Felicitari pentru bb Aurora.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmenpit77 spune:
Ciuf mult pt urari, este adevarat ca-mi va fi greu cand revin pana imi intru in ritm dar asta o stim in fiecare an nu?
nshiro spune:
Serj FELICITARI! Sa creasca micuta Aurora, imi place foarte mult numele, mare frumoasa si sanatoasa si tu sa te refaci rapid!
Am reusit sa incarc o parte din poze doar din primele zile, inclusiv intalnirea din Herastrau. Linkul e aici: http://good-times.webshots.com/album/564693422qwkfYZ
Delia21 spune:
Serj,sa te bucuri de noua minune din viata ta !Tare imi place si mie numele bebelushei.Aurora BUN VENIT PE LUME PUI MIC,mult noroc in viata!
Miha,multumim de vestile frumoase
Qamar spune:
Serj, felicitari maxime pentru puiul tau
Aurora, welcome si multa multa sanatate!