* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)
Raspunsuri - Pagina 20
Qamar spune:
fetelor, o puiutza mica de 2 ani se chinuie rau de tot si isi doreste din tot sufletelul de omulet sa ajunga acasa;
ii puteti vizita site-ul aici: http://www.ana-alesia.ro/
si ii puteti citi povestea
la forumul de Umanitare se organizeaza un bazar pentru Alesia, unde puteti cumpara tot felul de lucrusoare iar banii vor ajunge la parintii ei; la Discutii Generale se strang, de asemenea, bani prin posta, paypal si conturi de banca...
cred ca stim cu toatele ca orice ajutor face o diferenta....
hai, cine vine sa cumpere la BAZAR pentru Alesia?
Irina71 spune:
Oooooo, a nascut Cristina ?? (Serj)

BINE AI VENIT PE LUME, AURORA ! 
SA FII SANATOASA, FERICITA, SI SA AI MULT NOROC IN VIATA ! 

Uau, Cristina, deci pana la urma ai facut o leoaica ... super ambitioasa (eu stiu, ca doar si sotul meu e nascut in aceeasi zi ... dar in alt an, bineinteles
)
nshiro, vazut pozele.
Ce blond e Mateiu ! Dar cine erau celelalte 2 fetite (in afara de Mariuca si Mariuta) ?? Vazut si cuplurile formate
Dar parca Vladut era cu Daria de Cat, sau ma insel ? 
Delia, bine ai venit acasa ! Aoleu, cum nu ai apa ?
Eu nu sunt foarte pretentioasa la confort, in general dorm foarte bine si pe pat taranesc, dar daca nu-mi dai apa si caldura (iarna), pai parca as fugi de-acasa. ![]()
FELICITARI pt vestile bune si sa dea DD sa vina bebe exact cum ai zis tu ! 
kim, ce a zis nenea doctorul ? 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
kim spune:
Felicitari, Serj! Bine ai venit pe lume, Aurora! Sa ai o viata fericita alaturi de ai tai!

kim spune:
Roxana, multumim de poze! Ce gasca misto de copii si parinti... Copiii sunt niste dulci si au crescut f frumos. Mamicile arata niste pustoaice, pai Catrinutza zici ca nici nu trebuie sa nasca. Mai da-ne lamuriri privind pozele.
Va multumesc din nou pt incurajari, sa stiti ca azi la mamo a fost chiar ok, putin dureros dar a trecut, radioloaga era super draguta, aparatura mi s-a parut super performanta, sper sa fie bine, rezultatul peste 10 zile.
nshiro spune:
Irina si Kim multumim ca ne-ati admirat pozicile. Celelalte fetite, una tot Maria si tot doi ani era o fetita de prin parc, s-a nimerit si ea acolo in poza, iar cea mai mare, de-o seama cu Vladut, pe nume Fiona e o cunostinta de-a mea, a vrut si dansa sa mearga in Herastrau cand a auzit ca ne ducem. Vladut ramane fidel Dariei, chiar mi-a facut niste destainuiri
dar fiind de aceeasi varsta cu Fiona s-au jucat mai mult impreuna nepreabagandu-i in seama pe cei mici.
cameliada spune:
dragutelor, meci de (re)primire 
fetelor, aici gasiti cateva poze de la nunta si altele-
uitati-va la paginile 1,2,3
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/page2/
ne-a trecut indigestia sau enteroviroza-ce-o fi fost, e bine puiul
Serj, felicitari! sa-ti cresca puiuta mare si sanatoasa!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Serj, sa va traiasca micuta Aurora, cea care va va face familia si mai frumoasa!
si refacere rapida! Are Eros R. o melodie superbissima intitulata Aurora.
Nshiro, cand vii pe la noi? Sper ca nu ne-ai scos din planul "romanesc"... Am vazut pozele frumoase din parc si am revazut cu drag 2 baietei-ghiocei dragi (Vlad si Mihaita)
Ciuf, voi aveti niste minivacante de vis. Nu e foarte frig pt. copii in cort, noaptea? Si eu as vrea sa facem o gasca mare de mari si mici si sa plecam pe munte(langa un izvor,evident)dar tin minte (din expeditiile mele) ca noaptea era un frig ingrozitor.Deocamdata organizam un weekend pe un vas plutitor,in minunata Delta.Am vazut si poze cu din ce in ce mai marii Eva si Luk(pe vremuri si...muk!)
Kim, tineai tu minte ceva. N-am reusit sa-mi fac investigatiile complete( evident, din lipsa de timp!) dar trebuie sa ma mobilizez. Sunteti superbe amandoua!Cu ce impresii ati venit din Cuba?
Irina, ma bucur ca ati mai obtinut o prelungire a contractului de inchiriere. Poate aveti ragaz( sa sansa!!!) sa va luati propria casuta. Ce vesti mai ai despre Andrei?
Catrinel, ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta( mult prea scurta!).Mai nou si Thea a facut o pasiune pt. ratuste, dar ei ii plac toate.Daca ma vad cu Roxana ii trimit Onutei cateva exemplare,doar doar si-o muta...pata pe alta.
Delia, bafta la bb2!Cam nasoala treaba cu lipsa apei.
Catrinuta, cu ce va mai laudati? Cum suporta burtica vremea asta?Hehei...si vremurile!
Mihaser, sa va traiasca micuta crestina frumoasa foc si preafericitul si prearasfatatul sau fratior. N-am vazut poze cu tine!!!
Noe, deci ne vedem sigur pana va luati zborul,da???
Claudia_d, ai aparut fugitiv si iar ai fugit! Habar n-avem ce mai e cu voi? Ce face Vlad?
Micaalsa, Iulia este la fel de dulce si pare muuult mai mare decat bucatica mea de Theuta.Cum merge afacerea cu juca?
Eu ma lupt cu proiecte, cu oameni neseriosi (pe care insa ii cern zdravan!) si cu multele "de ce-uri" ale Theei. Vorbeste nesperat de bine (si de mult!) si ne face viata din ce in ce mai frumoasa. Evident si mai grea, dar pt. ce am avea motive sa luptam, daca nu pt. bucatica asta de copil?
In rest, munca multa, weekend-uri pline de petreceri (uneori una pt. noi si una pt. pici) si oboseala cat cuprinde. Revin pe seara, poate si cu poze noi. Pup gasca!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Catrinel_17 spune:
OK, am pus pozele din vacanta din Suedia aici
NSHIRO, am vazut pozele din parc, v-ati distrat fain de tot!!!!!!!!!!!!!!!!
CAMELIADA, ti-am vazut soferul smecherel! ce mare s.a facut!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Catrinel, am vazut pozele voastre.Foate muoase,cum ar spune cineva. Am recunoscut niste coaste(in poza in care va schimbati) si un botic ce fuge de banane. Imi plac Crocsisorii vostri!evident, rata nu putea sa ramana neimortalizata :) Cand plecati in Italia?
Noi suntem in plin program de "olitire". Deocamdata face pisu 60% pe olitele cantatoare(una la ea in camera, deci sus si una in curte) si 40% pe ea, astfel incat avem nevoie de muuulti chilotei la indemana. Nu-i mai pun scutec decat noaptea si, evident, in deplasare. Sper sa trecem cu bine la etapa urmatoare. In continuare nu se atinge de niciun fruct si ii fac compoturi si sucuri pt. a suplini acest "inconvenient". Cu legumele se intalneste doar in mancaruri si nicidecum nu le accepta crude. Mai este vreun ghiocel in situatia asta? Si vreo mamica suparata din acelasi motiv?
aalina, cum s-a reacomodat Ana dupa concediu? E sanatoasa? Poze tot n-ai pus!
Am pus poze noi, incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2444915560079410238Rkjrzy
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
ciuf spune:
Catrinelule, faina Suedia. Peisajele seamana mult de tot cu ce avem noi in Colorado. Asta asa ca sa intelegi de ce suntem noi indragostiti de statul asta. Iubim al naibii natura cu frumusetile ei. Cabanele alea sunt super!
Cand ai tuns-o pe Onichka? Mi-a scapat. Vazui ca si ea are Crocs.
Si sotul tau s-a balacit in apa aia? Costum din ala are si al meu sot. Si nu l-a mai folosit de hat-hat.
Cameliada, foarte faine pozele. Mi-a placut mult rochia neagra. Tudor a fost un frumos cu cravata lui cea galbena. Am vazut-o in poze si pe Ana si Alina. Frumoase amandoua. Chiar mi-era dor sa le vad.
Miha, o scumpa a fost Eli. Cum te mai descurci? Eu ieri am picat intr-o pasa asa de proasta, parca nu mai aveam rabdare sa fac nimic, ma enervam din orice, as fi dat orice sa pipez o tigara asa de draci si sa beau ceva sa imi inmoaie nervii. Seara cand a venit sotul normal ca m-am legat de el, trebuia sa imi vars naduful pe el, ca pe copiii nu puteam
.
Eu nu stiu cum faceti voi, dar eu daca nu am gatit si casa curata innebunesc. intru intr-o goana din aia, imi alerga ochii in toate partile (si aia de la ceafa) ca sa ii supraveghez pe astia micii. Eh, si faptul ca fac mai multe lucruri deodata ma oboseste la maxim.
Ieri, de exemplu, am facut doua feluri de mancare si supa. am gatit limba cu un sos de rosii, usturoi, foi de dafin si piper negru (by the way, oamenii de stiinta spun ca piperul negru este cancerigen. Mai degraba sa folosim red pepper) plus ceva masline si pui cu smantana. Intre timp, cat mancarea era pe foc am dat cu aspiratorul prin casa si spalat parchetul. In timp ce dadeam cu aspiratorul Eva a luat ouale din frigider si mi le-a spart. Ca cica vrea sa manance omleta. Dupa care am iesit afara in fata casei (mancarea se facea in timpul asta) sa inlocuiesc elasticul de la husa car seat-ului care s-a labartat de tot si in acelasi timp sa ii supraveghez pe ei care se jucau in fata casei. Luca ma roaga sa ii aduc apa din casa. Vin inapoi afara cu paharul plin de apa si Eva mea ce facea ... se tundea. Bagase foarfeca in parul ei si isi potrivea o noua coafura.
In plus, in cartierul nostru e o fetita care ma calca pe nervi. Are niste apucaturi tare salbatice, urla, rupe, distruge. Si luca care e un influentabil ii tine isonul. Mi-am auzit si vorbe ca sunt o mamica rea ca ii fac prea des observatie copilului. Eu stiu ca sunt umbra lui si cum face pasul gresit eu l-am avertizat. Si mi se pare normal sa il corectez in momentul in care a gresit, nu mai tarziu. Una-doua fata sta sta cu ochii pe geamul nostru sa se uite in casa ce facem, cand vine Luca afara. E o fetita care e cam scapata din mana, zice baba de mine, parintii nu ii acorda deloc atentie. Sta toata ziua afara, noroc ca a inceput sa se intunece mai devreme ca numai asa intra in casa. Vecinele susotesc ca e ceva in neregula in casa lor. Ca ar fi ceva intre ea si tatal vitreg.
Si la starea mea de oboseala care o am, mai pune si fata asta paie pe foc. Asa ca mare grija cu anturajul. Stiu ca sunt mici, dar e bine sa ii tinem sub lupa tot timpul, in felul asta ii cunoastem mai bine si stim la ce sa ne asteptam si cum sa reactionam.
Si dupa cum va spuneam l-am luat in colimator pe sot. Noroc ca m-a luat de-o mana si m-a dus la sala sa imi vars acolo dracii, pe fiarele alea. Si tare bine mi-a facut un pic de exercitiu.
Apoi Luca nu a vrut sa doarma la pranz, exact cand speram si eu sa apuc sa citesc cateva randuri dintr-o carte, sa am si eu timpul meu.
We asta mi-am propus sa stau acasa, nu mai plecam pe niciunde, decat pe langa casa si mai facem una-alta prin casa. Am obosit si de atatea calatorii.
Si cand ma gandesc ca vacanta asta se vroia in totalitate pentru copii, sa ma dedic lor, nu treburilor casnice care parca ma subjuga. Acusica incep scoala si eu sunt terminata psihic.
Diseara ma duc cu Luca la Biblioteca ca sa primeasca premiu pentru cartile care i le-am citit, iar maine Bibl. organizeaza o petrecere pentru copii intr-un parc si vreau sa mergem si noi acolo.
Azi aruncai o vizita la Universitate sa vorbesc cu un consultant financiar sa primesc un imprumut pentru scoala. Nu se mai poate. Am primit ieri factura sa platesc $4000 pana pe 15 august pentru semestrul din toamna. Asa in 2 saptamani achita plata.
Alina, tu nu ne mai pui poze cu Ana?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea