* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)
Raspunsuri - Pagina 18
kim spune:
Mai mult eu pe aici, sa umplu paginile, deh.. recuperez (la cat de ocupata am fost in restul anului)...acum sunt in vacanta... Credeti-ma ca daca n-as avea vacantele astea, demult mi-as fi schimbat meseria.
Partea proasta e ca iar mi s-a racit fata si mi-a tusit toata noaptea, asa ca o tin acasa, n-o duc la gradi, oricum nu e vreme de iesit, pana acum vara din anul aceasta m-a dezamagit, noroc ca am fost si-n sud la soare si mare. Din pacat am auzit ca si in Ro e tot vreme urata, ploaie, inundatii mari.
Catrinel, wellcome back din vacanta, cu Mariana nu te-ai intalnit? ma bucur ca Oana e ok, sa nu uiti de poze!
Carmenpitt, daca suspectezi ceva, nu sta pe ganduri, fuga la analize din timp, papanicolau am facut deci astept rezultatul, si maine merg la echo.
Poli, ce bine ca si voi sunteti in Ro, noi abia la vara viitoare am planificat sa ajungem in tara. Vad ca nici tu n-ai gasit pozele nostre, iti dau eu linkul aici
poze din Cuba in primul album de la pagina 2
nshiro spune:
Cameliada bine ca ai mai dat un semn de viata. Unde plecati? Distractie placuta in concediu si felicitari pt progresele in operatiuna olita. Poze cu Tudor nasic?
Micaalsa am reusit sa vad si eu pozele de pui blond si dulce. Neschimbata... Tu o tunzi periodic? O duci la frizerie? Eu de gura mamei ca ii venea parul in ochi Mariei cica am dus-o la frizerie si mi-au slutit-o intr-un hal... Azi ma duc cu ea la coafor sa vad daca se mai poate indrepta ceva.
Kim v-am admirat pozele din Cuba. Superbe! Am si visat asta noapte. ca eram la mare la noi si o portiune de plaja era exact la pozele tale. Ce nisip... si apa cum era? Ati inotat? Bafta la momografie.
Catrinel POZE! Bravo ca v-ati simtit super in vacanta.
Carmenpit bafta si tie la analize. Si Maria e fan Alba ca zapada. Eu ii pun filmuletul pe bucatele pe You Tube. Si ei ii place scena cu marul cel mai mult.
Poli bine ai venit si tu in Romania si sedere placuta! Deocamdata nu avem in plan nici un drum la Brasov dar cine stie...
Dupa cum spuneam am dus-o pe Maria la frizer aici si au slutit-o. Sunt tare necajita. In rest, in fiecare zi la dentist pana vineri sper sa fie gata lucrarea ca sa putem merge la Bucuresti la ziua unei fetite (asta e pretextul caci desi scopul meu principal e sa ma intalnesc cu ghoceii
) Deci sambata pana in pranz si duminica cine vrea, cine poate... Duminica dimineata as vrea s-o duc pe Maria la teatrul de papusi. Eu nu stiu decat de Tandarica. Mai e si in alta parte? A mai incercat cineva experienta? Dac nu, cine se mai risca?
Catrinel_17 spune:
KIM, bafta la doctor!! Foarte bine ca mergi, iti tin pumnii!! Ma bucur ca ai revenit in forta.
NSHIRO, vreau poze cu tunsulica...
Eu mi-am uitat parola la photobucket, am facut chestia aia sa-mi trimita parola pe adresa de email, care adresa nu mai e valabila, la naiba. sa vad ce fac.
Nu m-am intalint cu Mariana, din pacate... nu cred ca a citit ca merg in Swe, si oricum era ocupata cu bebe mik Mena...
Catrinel_17 spune:
POLI, haaallloooo!!!
vad ca toate v-ati adunat in Ro.... si eu merg numai in iarna si nu stam asa mult. mai ramane vizita la Bucuresti prin toamna, dar fara Oana, din pacate
ca vin pt lucru.
claudia_d spune:
Nshiro,Tandarica e renovare.Poti incerca sa mergi in w-e in Cismigiu.In foisor canta orchestra,sunt multi porumbei si poti s-o duci si cu barca.Vlad e fan Cismigiu,dar numai in w-e cand e muzica.
ciuf spune:
Kim, foarte frumoasa Cuba. Superbe pozele. Mi se pare mult schimbata Alicia de cand nu am mai vazut-o. Sanatate multa ei cat si tie, tinem pumnii ca investigatiile sa nu arate probleme. Eu sincer cred ca e ceva hormonal, iar medicul vrea sa fie sigur, mai ales ca esti aproape de limita cand se recomanda mamografia. Sa ne spui ce ai facut.
Miha, inca nu vazui pozele tale. Dar imi fac eu timp si pentru ele.
Catrinelule, te intorsesi din vacanta si eu ma gandeam ca nici nu ati mai plecat. Poze, pleeeeaseee.
Noi we asta fuseram camping intr-un orasel frumos de munte numit Ouray. Cam departe de noi, la vreo 5 ore, dar a meritat cu varf si indesat expeditia. Niste peisaje de vis, explozie de verdeata, unde vedeai cu ochii erau pasuni si animale la pascut. Foarte multe lame am vazut si un soi de vacute cu coarne.
Cand am facut rezervarea la cort era acolo mentionat ca nu se da nici un refund pentru vreme rea sau insecte. Nu am citit cu atentie stipularea asta. Insa cand am ajuns acolo, o vreme apasatoare, innorata, parca simteam ca pica cerul pe capul meu. Tantarii erau in elementul lor, nah, ca tocmai venisera prospaturi in zona. Nebunie. In fiecare zi a plouat cate un pic, apoi iesea soarele. Cortul s-a comportat nemaipomenit. In ultima noapte a fost o asa ploaie, cu tunete, fulgere si vant de ziceam ca acum zburam pe sus ca si cum am fi pe covorasul fermecat.
Insa programul care ni l-am propus zilnic l-am respectat. O zi intreaga am fost la hot springs, piscina fiind asezata intr-o vale, unde erai inconjurat numai de munti. Am intrat dimineata, ne-am balacit vreo 3 ore, apoi fuga la cort sa mancam si sa ne odihnim, iar d.a inapoi la piscina. Am facut mult hiking, pescuit (fara succes, si ce daca ), stat la plaja si balacit in lac, am mers cu bicicletele pe un trail destul de lung care mergea in jurul unui lac si apoi paralel cu autostrada. O sa pun si cateva poze.
Mi-am dorit foarte mult sa ajung si la mina sa cautam aur (tot ce gaseai iti ramanea tie), insa, din pacate, au avut accident in acea mina si au inchis-o pe o perioada de cateva zile. O alta mina era mai departe si am hotarat ca mai bine sa facem ceva in zona, decat sa mai conducem atata, mai ales ca drumul era destul de urat, in dreapta era prapastie.
Foarte multe jeep-uri de inchiriat pentru a explora muntii San Juan. Cand vor mai creste copiii vrem sa mai ajungem odata acolo si sa cutreieram zonele mai dificile.
Aceasta calatorie a fost cu totul exceptionala pentru copii. Aspectul negativ al acestei iesiri au fost tantarii. Am folosit noi spray dar tot eram atacati. Sotul se si amuza, isi amintise el de un coleg de liceu care folosea numai parfumuri de calitate, la timpul ala se tot lauda cu un Armani. La care sotul spunea ca se va lauda si el cu parfumul lui Repellent. Original, nu?!
Azi, cand il dusei pe Luca la gradinita, vazui cate "bump-uri" are pe membre. va are mai putine.
Si asa realizaram noi ce fericiti suntem in Colorado Springs, unde nu stim ce e aia insecta (daca avem o musca in casa e zi mare) sau ploaie. Cred ca vara asta a plouat de doua sau trei ori.
Sotul viseaza la o casuta la batranete pe la Ouray.
Normal, ieri, cand am plecat de acolo, Luca a inceput sa bazaie ca de ce plecam. Si am stat 4 zile. Deci nu doar un we scurt. Pai nu are limita. Vrea si mai mult. I-am spus ca mergem acasa sa ne ducem la serviciu sa castigam bani si poate vom mai merge cu cortul in alta parte.
Azi ii astept pe desteptii de la cablu sa imi reinstaleze Internetul. Noi am sunat acum o saptamana sa ne cancelam TV ca nu apucam sa vedem nimic vara, iar astia ne-au taiat si Internetul. Si fara el parca sunt legata de maini si de picioare.
In rest ... a inceput US campionatul de golf pentru seniori ce se tine la noi in oras. Speram sa ajungem mai pe seara acolo sa cascam un pic gurile.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
mihaser spune:
Salut!
Fetele azi am fost la vaccinul de 2 luni...vai si amar...a plans de mi s-a rupt sufletul...nici sa o calmez nu am fost in stare...Acum e bine, desi cam maraita saraca...suparata de-a dreptul...fara zambete Unde o fi mutritza de veveritza? ![]()
Poli, claudia 
claudia sper ca ati scapat de regim! ce mai face Vladut?
Fetele eu la biserica stau undeva in spate pe scaun ca nu am avut facuta molifta de 40 de zile...mi-a facut-o dupa botez...inainte de crestinare.
Va pup! Ma bag si io la culcus langa veveritoasa mea tristutza!
kim spune:
Multumim pt incurajari si de aprecierile legate de poze.
Roxana, marea in Cuba era calda!!! si curata! si de o culoare deosebita, nisipul super fin, cum n-am mai vazut nicaieri! Plaja de acolo e recunoascuta pt nispul ei. Puteai participa la o gramada de activitati, cum ar fi, printre altele, croziere, plonjari submarine, insa noi le-am lasat pe cand va fi Alicia... mai mare.
A fost cald si bine, exact ce ne trebuia noua. Aici lumea merge in sud iarna, ca sa mai taie din lunile friguroase, insa noua ne convine si vara (am eu vacanta), ziua mai lunga, cald si dimineata si seara...
Am facut echo, rezultatul il trimite medicului meu in 3 zile. Medicul echografist mi-a spus ca am displazie mamara bilaterala si ca nu e nimic grav. L-am intrebat daca imi recomanda mamografia, a spus ca nu e cazul. Eu totusi vreau s-o fac (e la alta clinica oricum) sa fiu sigura, iar procentul de radiatii e mic. Mai ales ca citind pe internet mi-am dat seama ca displazia poate fi si grava in timp, e un tesut dens fibros care tb supravegheat, facute mamografii/ echografii regulat. Se datoreaza excesului de estrogeni, e in legatura cu chistul ovarian, poate ascunde noduli cancerosi. Exista tratament hormonal, sunt curioasa ce imi va recomanda medicul meu. Probabil un bb.
Deci maine merg sa fac mamografia, tineti-mi pumnii...
ciuf spune:
Kim, eram sigura ca va fi bine. Oricum tinem pumnii si pentru maine. Sunt si eu curioasa ce tratament vei primi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea