* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
cameliada spune:
Salutare fetelor,
A trecut mult de cand am postat ultima oara, sper ca nu ne-ati uitat!
A trecut mult si s-au intamplat multe….va mai citesc de la serviciu, de scris insa nu apuc, iar acasa nu deschid deloc calculatorul, pe motiv de venit acasa cu puiul si piata in carca, hranit puiul si iesit la joaca, spalat si adormit puiul, facut mami dus si somn la greu pana dimineata.....ca sa nu mai punem la socoteala ca tati are treaba la calc aproape tot timpul
In rest suntem bine, evoluam ca la carte, adica acum suntem in plina faza de negare- indiferent ce ii propui, raspunsul e invariabil “nu”, “nu vreau”, ca sa nu mai vorbim de micile prostioare si incapatanari inerente varstei.
E destul de plangacios si banuiesc ca si asta face parte din “bagajul” celor superbi 2 ani jumate!
In rest pe parca mai lipit de mine ca inainte, imi face declaratii de dragoste, stie sa isi ceara scuze, e foarte cuminte cand iesim la joaca, se poarta frumos cu copiii.....
Cu scutecele suntem pe calea cea buna, acasa sta fara si doar la plimbare sau la somn mai poarta, stie sa ceara la olita si nu prea mi-a facut surprize.
La inceputul lui iulie a avut varsat de vant si s-a lasat cu vreo 6 semne pe fata si multe pe corp si uite asa a fost Tudor un nasic “bubos”- noi am fost nasi de cununie pe 13 iulie, o sa punem si “probele” la dosar, dar mai dureaza.
Ieri s-a plans de crampe si a facut de 2 ori moale, asa ca azi l-am trecut la regim, ceea ce il nefericeste teribil......
Vom pleca in concediu de pe 2 august si abia astept sa ne relaxam si sa facem poze.
Cam atat despre noi.
Va pupam.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
micaalsa spune:
nshiro, pagina cu poze a lui kim o gasesti in meniul de sus de la mesaj, e casuta aceea. Le-am admirat si eu ... in liniste de data asta ca la giza mea i se facu pofta de peste si am trimis-o la bunica-so la restaurant. Asa mi-am facut putintel timp sa mai citesc din urma.
Nu stie nimeni nimic de Serj sa-mi zica si mie? Am un feeling ...
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI Bubulina mishelina
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006)
kim spune:
Roxana, iti multumesc pt promptitudine, nodulii i-am simtit de vreo luna dar nu eram sigura si initial credeam ca m-am lovit, sunt putin durerosi la palpare, iar acum cateva zile medicul mi-a confirmat ca exista. Deci vreau sa vad cat de repede despre ce e vorba, insa nu stiu ce analiza e mai concludenta si sper sa se vada de ce natura sunt. Pozele noastre le gasesti sus la casuta (pagina lui Kim). Pupici Iuliei care deja le-a vizionat. Eu unde sa va vad pozele ca n-am acces la ele?
mihaser spune:
quote:
citat din mesajul lui kim
Roxana, iti multumesc pt promptitudine, nodulii i-am simtit de vreo luna dar nu eram sigura si initial credeam ca m-am lovit, sunt putin durerosi la palpare, iar acum cateva zile medicul mi-a confirmat ca exista. Deci vreau sa vad cat de repede despre ce e vorba, insa nu stiu ce analiza e mai concludenta si sper sa se vada de ce natura sunt. Pozele noastre le gasesti sus la casuta (pagina lui Kim). Pupici Iuliei care deja le-a vizionat. Eu unde sa va vad pozele ca n-am acces la ele?
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
www.flickr.com/photos/10910231@N05/" target="_blank"> photos
Kim si o prietena de-a mea facuse noduli...de la un sutien de proasta calitate...Ea a facut o mamografie...S-au retras la ea...de obicei anticonceptionale se dau ptr chestii hormonale...Sa ne tii la curent!
Si io am vazut pozele...sunt minunate! Ati avut vacanta de vis! Tu esti fotomodel!
![](pupic.gif)
Revin maine ca pic de somn!
kim spune:
Am ceva de citit pana sa va ajung, acum citesc in urma cu 5 capitole!!! de la aniversarile ghioceilor. Si cum eu sunt o vizuala, adica pricep mai bine din ce vad, acum vizionez poze cu Oana sarbatorita cu muulti copii in parc si acasa cu familia si prietenii, Bianca perluta delicata de Pispirica cu rochita alba, Marc sarbatorit pe scaunul imparatului la un super loc de joaca (vazut su muulte poze superbe din Turcia), Eva in toaletele ei deosebite de domnisoara (vreau si eu o rochita din aceea alba fara spate) si peisajele frumoase din iesirile cu bicicletele, printesuca Eli la botez (Felicitari!), Thea o cocheta haioasa ca intotdeauna… noroc ca pot vedea si poze mai recente…. ca sa imi dau seama ca de fapt nu eram chiar asa in urma, v-am mai citit dar in mare viteza.
Mersi Miha, asa sper si eu sa fie hormonal.
kim spune:
Acum bat toate recordurile, am citit o gramada, vazut si revazut alte poze, cu cumintica Alex de Aida, cu Bia cretzolina de Noe la gura apelor (superbe poze), fetele dragute ale Addinei, Mariucu’ poznas si animalutzele preferate, fotogenica Teodora lui Mari, Alex cawboy a lui Gabi, cavalerul Rudy la o mare frumoasa si prin Romania, o minunata zana pictata : Bia de Tania si o petrecere spectaculoasa (sper ca ati scapat de problemele de sanatate), si wow…fetita curajoasei Mariana (bb nr.5), cumintica Mena (Felicitari!!!), Anamaria Iuliei cocheta cu rochitele si palariutele asortate…
Poli, l-am vazut pe Nicholas pe poney. Nu i-a fost teama, e o pasiune de-a lui tati?
Miha, am vazut primele poze ale Elianei si chiar poze mai recente, e o dulcetica, seamana f bine cu fratiorul ei mandru foc.
Ciuf, te citesc cu interes si am admirat poze frumoase de la Granby si alte peregrinari de-ale voastre. Imi place cum ti-am reamenajat salonul si perceptia ta de educatie a copiilor.
Andreea, felicitari pentru bobita norocoasa a surorii tale, sa fie intr-un ceas bun. Am citit ca ai facut si tu ceva investigatii la san, sa inteleg ca de rutina. Imi pare rau ca nu v-ati putut relaxa cum v-ati dorit in vacanta, cred ca a fost o conjunctura defavorabila, nu inseamna ca asa va fi si data viitoare, si noi am avut cateva momente asemanatoare cu Alicia in Cuba, ce-i drept putine (in special la masa, nu avea stare, dansa, umbla sa faca ochi dulci pe la alte mese, etc), Alicia fiind intr-o forma excelenta acolo desi plecasem cu ea racita de acasa. Dar oricum am realizat inca o data ca un concediu cu copii nu e luna de miere si nici macar relaxare, dar are farmecul lui. Am putut profita de mare la maxim, ea prefera sa doarma la amiaza pe plaja sub umbrelele de bambus, asa ca petreceam pe plaja o buna parte a zilei cand era f cald dar batea briza si in rest balaceala la piscina dupa-masa pana seara. Si ca toti copiii care au nevoie de mica lor rutina, Alicia avea tabieturile ei, sa doarma pe plaja fara pampers sau intr-unul uscat si infasurata in prosoape, sa fie mereu spalata de nisip (caram marea cu galetuta), sa trecem pe la locul de joaca dimineata si seara, sa trecem pe la dusul de pe plaja, sa urce si coboare niste scari, sa culeaga petale de flori din jacuzzi, sa schimbe si sa aleaga cateva toalete pe zi… asa ca ne-am facut program mai mult in fct de ea.
Dananita, imi pare rau sa citesc ca ai avut atatea probleme, sper ca a rasarit intre timp soarele pe strada ta. Ma bucur ca ati avut un concediu reusit.
Noe, imi rau de sperietura cu bunica ta, ma bucur ca e mai bine acum. Inteleg ca sunteti decisi pt NZ, si ca ati gandit bine si demult pasul asta, asa ca am incredere ca e cel mai bine pt voi.
Aida, ma bucur sa aud ca analizele tale au iesit ok, sper sa te simti mai bine si sa scpi de antiinflamatoare, deci succes la bb2.
Stefanna, cum a trecut Bia peste despartirea de Bambi, s-a mai atenuat din suparare? Si Alicia o pomeneste mereu pe Buni, si ii pastreaza un loc la masa, ori o bucatica din mancare, de multe ori isi aduce aminte sa imparta si cu Buni ceva, fie chiar pupicuri. Sper sa se obisnuiasca cat de repede la gradi. Multam’ de pupici si ganduri bune, voua asemenea.
Catrinel, sper ca tati de Oana e bine dupa accidentul la ochi. Aveti grija cu gesticularile periculoase, please.
Citesc cu sufletul la gura sa vad ca Roxana a reusit sa se intalneasca cu careva din voi... à suivre...
Catrinel_17 spune:
fetele, ne-am intors! A fost o vacanta superba! Oana a fost total OK, dar foarte obosita, in plus programul i-a fost dat total peste cap, cred ca numai odata a mancat o masa ca lumea. Toata lumea ii dadea biscuiti... na in fine. a fost superb, si am avut o vreme ca in povesti. am sa pun poze, merita sa le vedeti, Suedia e minunata! Mai ales daca e asa vremea
OK, si Oanei in a treia-patra zi de la inceperea febrei i-a aparut o eruptie pe burtica si gat, deci mi.a fost clar, facuse febra de 3 zile (roseola infantum). na, ca am scapat si de asta. De aia nu avea ea alte simptome, numai febra. dupa ce i-a trecut febra a mai dormit o zi (miercuri inainte de plecare) si apoi a fost ca noua. dar fara pofta de mancare vreo 2 zile, si cam obosita. i-a placut in avion, a fost tare fericita, numai la inapoiere a vomitat, ca am uitat sa ii dau Vomex-ul. Ne-am plimbat cu barca prin arhipelag, am inotat (eu), a fost de vis. Mai ca-mi vine sa ne luam o cabana in Suedia daca nu ar fi bestiile alea de tzantzari care m-au nenorocit!!!
am citit putin din urma, dar cam in diagonala, am sa recuperez azi.
va pup si va multumesc ca v-ati gandit la noi!!
Irina, la noi Nurofenul a facut minuni!! algocalmin nu am deloc, numai pastile pt adulti...
va pup, mai intru azi!!!
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Azi este luni deci de dim iarasi a dus-o tati pe Ali la tara si iarasi a fost botoasa....
Asta este . Vestea buna este ca joi ma duc sa o iau si dum noaptea plecam la mare. Deci mai am 4 zile si intru in concediu. Uraaaaaaaaaaa
Kim sa ne ti la curent cu mamografia si tin sa te anunt ca si eu vreau sa ma programez pt una. Si eu simt ceva parca la sanul stangsi este mai bine sa ma asigur nu?Apoi cred ca urmeaza si un test papanicolau.
Ali este o scumpa si acum vrea sa asculte numai povesti Asera a fost seara Albei ca Zapada.
A fost f impresionata de pasajul si de poza cu marul.
Sambata ma duc la pritena mea care taie motul baietelului ei, deci urmeaza distracite la maxim. Nu stiou ce o sa fac cu Ali ca tr sa o iau si pe ea dar sper ca o sa fie bine.
Catrinel_17 spune:
Maai, da' nu dati asa navalaaa!
am reusit sa vad misheaua mica si frumoasa a lui MICAALSA si pe bebe Maria Eliana la botez
IRINA, ma bucur ca mai intri, si multumesc mult ca te-ai gandit la noi mai pune ceva poze, mai povesteste cand apuci!!!
ANDREEA, voi ce mai faceti?
CAMELIADA, hop cu camapeaua! si asa-i bine, important e ca auzim de voi!!!
ia sa incerc cu pozele alea.
Polixeni spune:
Buna fetelor!!
Am aparut si eu.......va rog sa ma credeti ca va citesc aproape in fiecare zi,doar ca nu am reusit sa-mi adun gandurile sa va scriu.Acum suntem si noi (Nick cu mine) in vacanta,in Ro.Deci cine e prin Bv poate facem cumva si ne intalnim.Drumul a fost ok,insa un pic cam obositor ...mai mult pt mine caci la cat m-a alergat Nick prin aeroport si eu dupa el cu carut si genti,va puteti imagina ce show a fost.Acum din fericire mai "respir" si eu un pic ca se mai ocupa Bunutza de el.Mare fericire mare...am vazut ca cei mai multi ghiocei au scapat de pampersi.Bravo dragilor!!!Noi inca ne chinuim si nu prea reusim...imi poate spune careva secretul????
Acum as vrea sa ma uit si eu la pozicile voastre .
Noe deci pana la urma plecati...va doresc din tot sufletul un inceput bun si sa dea Dzeu sa fiti fericiti acolo!!!
Kim iti tin pumnii sa nu fie ceva serios!!!Ai mare grija si sa faci toate analizele sa vezi despre ce e vorba.Poze noi nu mai aveti??
Despre poney...la inceput i-a fost un pic teama dar pana la urma s-a obisnuit si chiar i-a placut.Si aici este f entuziasmat de catelul mamei mele.
Miha am vazut si pozele de la botez.Dulcica tare mai e Eliana si Cristi are niste ochi superbi!!!
Catrinel bine ati venit din vacanta!!!Vrem poze!!!
Catrinutza voi ce mai ziceti??Cum se simte Maria?Bebitza??Dar tu??
Delia esti o draguta ca nu ne-ai uitat.V-ati laut catel am vazut...e un dulce!!Mai poti dupa atata invatat si alergat??Acume totul ok cu analizele tale??
Ciuf am vazut si pozicile voastre.Doamne Doamne frumosi sunt cei 2 fratiori!!!!si ce domnisorica s-a facut Eva!!!
N-shiro bine ati venit si voi in Ro si sa aveti o vacanta frumoasa!!
micaalsa vai ce a crescut si bubulina ta!!Am ramas uimita!!
Mariana am vazut-o si pe Mena...este o scumpete!!!
Alina am vazut si pozele voastre din vacanta.Am vazut ca ati petrecut foarte bine!!!
Fetelor fug acum ca ma lupt cu Nick sa-l pun la culcare.Va pup pe toate (ma scuzati cele carora nu le-am scris acum) si sper sa pun si eu niste poze cat de curand.Va doresc o seara placuta!!