Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela82 spune:
mai fetelor, Biri, Vicky, Mada, Kimmy, Micky (sper ca n-am omis pe nimeni) va doresc la toate ce-mi doresc si mie, sa vina bb cat mai repede. eu am trecut prin atatea stari in ultimele saptamani, de la liniste la neliniste, de la siguranta la nesiguranta si tot asa .... daca acum o sapt spuneam ca nu mai am emotii in legatura cu nasterea acum nu mai pot spune acelasi lucru, am inceput sa-mi fac tot felul de ganduri si-mi trec prin cap toate prostiile.
acum Doamne Doamne stie cel mai bine cand e momentul potrivit dar atat e de grea asteptarea asta.
Biri chiar e de coma soacra ta, auzi tu sa dai apa calda la copil ?!?!?!?
Anka nu mai pune atat la suflet reactiile mamei tale, asa cum spunea si Marimar, pana la urma asta e rolul lor si e bine totusi sa o intrebi si pe Eliza ce-si doreste. eu imi aduc aminte ca era tare placut cand mergeam la tara la bunici dar era mai dificil, mergeam o data pe an ptr ca erau la mare departare, tocmai in Moldova, si stiu ca sufeream putin ptr treaba asta.
si ptr Flo inca un rand
curaj mamico, maine iti vei tine puiutul in brate.
GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 2 zile
Nati spune:
Buna fetele,
Alina Maria, stai fara grija ca nu ma supar, mie imi ia timp pana ma supar.
Referitor la invatat prost in brate, el plange daca incerc sa-l pun in patut, cum il iau in brate cum tace.
Colici nu are, ca daca avea sigur plangea si daca il tineam in brate.
Vad ca numai seara are program artistic, urla de numa, toata ziua doarme fara sa planga, in schimb seara e jale.
Aseara la fel, a plans pana l-am luat in brate, mai aveam putin si adormeam cu el in brate.Am stat de ne-am plimbat vreo ora prin casa pana a adormit.
Bine macar ca ziua e cumintel, si ma pot odihni cat de cat, mai fac treaba prin casa, ca nu avem nici un ajutor de la nimeni, si cu doi caini care trebui scosi afara, bagati in seama.
Oricum mersi de sfaturi, nu ma supar, chiar ma bucur ca iti faci timp si intri sa ne mai dai cateva sfaturi, idei.
Inca odata mersi de sfaturi!
Biri, bebe nu vrea titi sub nici o forma, asa ca am recurs la pompa electrica, si serveste masa la biberon.
Crezi ca asta e motivul scaderii cantitatii de lapte, ca scot cu pompa?
Oricum mai stocat niste lapte in congelator, cam pt juma de luna si gata, parca vad ca trecem pe formula. Offf!
cristina 26, de cand am ajuns acasa tot ma tin sa-ti spun ca pe 8 iunie duminica te-am sunat, dar nu ai raspuns asa ca nu am mai deranjat.
O sunasem pe Sun dupa ce nascusem sa va transmita cum suntem.
Eu ma gandeam sa scriu povestea nasterii, da am zis ca nu cred sa intereseze pe cineva.
Oricum haioasa faza cu "vaca Nuti", bine ca ti-a placut nasterea anaxena.
V-am lasat, merg sa bag niste rufe la spalat si sa calc cateva, acum cat doarme bebe.
Toate cele bune, nasteri usoare sa aveti!
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Gabriela82 spune:
Nati daaaa ne intereseaza povestea nasterii, cum sa nu.
GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 2 zile
M&M spune:
Neata!!
Azi sunt matinala, am programare la doctora mea dimineata..
Flo, azi nasti???!!! Nastere usoara si bebe sa fie sanatos!!!!
Mada, Kimmy, Biri, Vicky???? Cand scoatem agitatele si pt voi??? Chiar Kimmy, parca nu a intrat ieri pe forum....hmmm...
Ma duc sa imi fac cafelutza si sa ma apuc de din urma..
Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel
AMR 52 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Biribu spune:
Ingry intreaba tot ce vrei ca nu mi-e greu sa raspund doar camasi de noapte iti dau ei, nici nu cred ca te lasa cu ale tale, ti le schimba de cite ori vrei, papuci ia-ti tu, tampoane - ei, mult mai mari si mai bune ale lor, pt bb cam tot de la ei, formula - noua tot de la spital ne-au dat sticlute de unica folosinta cu tetine cu tot. nu ai scris daca deja ai fost sa-ti cunosti medicul nou? ei in genere te indeamna sa faci un tur de maternitate cu citeva sapt inainte si sa intrebi tot ce vrei, te si programeaza cu un birthing counseler. atunci poti sa iti faci o listuta si sa intrebi exact despre regulile locale ca nu stiu daca toate spitalele sunt la fel, dar oricum conditiile minime sigur asigura toate astea.
Nati eu personal asa cred cu lapticul. acuma ce sa-ti zic, am mai scris si danei asta, sfatul meu daca ai rabdare si nervii tari vreo zi doua e sa incerci sa-l obisnuiesti la sin. eu am reusit cu a mea cind dupa ce am intrerupt alaptatul o saptamina (luam antibiotic si facuse diaree) a refuzat si ea categoric titi. nu am cedat si am lasat-o sa plinga, si pina la urma a luat sinul, ei au instincte de conservare f puternice si flaminzi nu vor sta. a plins ceva, se tragea de parca ii bagam ardei iute, dar pina la urma a tras, nu a supt suficient primele citeva mese si tot asa biziita toata, dar nu am cedat si dupa o zi s-a obisnuit cu ideea si a mers usor. daca nu pt altceva eu am fost fericita ca am putut alapta, macar si 3 luni jumate, e mult mai usor noaptea ii mufezi la titi si nu stai sa speli/dezinfectezi biberoane, nu mai vorbesc daca si mulgi ...
mai poti incerca initial cu aparatoare din acelea de silicon pt sini, il pacalesti ca suge la bibe in felul asta incearca, nu ai ce pierde!
Gabi fata sa treaca ingrijorarea! e absolut normal sa o ai, toate suntem in aceeasi situatie ca doar nu nastem chiar de prea multe ori in viata o sa vezi ca va fi totul bine!!!
Mona draga de tine ce-ai mai tras, offf! sanatate multa si tie si la pitic!
40 + 1
Mami de Anna (5.02.2007) cu
M&M spune:
Dana, sa stapaneasca sanatoasa bebelina achizitiile!!! Stai linistita ca nici noi nu am montat mobila bebeului, desi am cumparat-o de acum2 saptamani. Weekend-ul asta as vrea totusi sa reusim sa o montam...
Kimmy, acum am citit motivul "disparitiei" tale!!!
Mai, dar de Sibylle chiar nu mai stie nimeni nimic??? CA zicea ca are contractii dureroase saptamana trecuta..
Gabriela, ce efect glow verde ai!!!
Ruxi( Diarux) , bafta azi proba scrisa!!!
Biri, ce ma amuza soacra ta!!! Ma gandeam ca daca traieste pe alt continent are alte mentalitati, dar se pare ca oamenii sunt peste tot la fel...
Mona, imi pare rau sa aud ca necroza nu a trecut inca... si ca bebe Codrin a racit!!! ai sa reusesti tu sa te descurci mai departe, ai depasit doar atatea obstacole pana acum.
Nati, eram sigura ca atu ai sunat!!! Ma trezisem de mult, numai ca eram in bucatarie si nu am auzit mobilul sunand... Am vrut sa sunt inapoi, dar mi-a aparut ca ai sunat de pe un numar ascuns... tie si lui bebe Matei. Sa stii ca pe noi ne intereseaza povestea nasterii lui Matei, un adevarat invingator.
EDIT: Biri, niciun semn nimic???? VAd ca esti pe forum... Ti-ai schimbat semnatura!!!
AMR 52 ZILE
flo1980 spune:
Inainte sa plec, imi iau inca o data ramas bun!
M-au emotionat asa tare mesajele voastre de incurajare!
Nu prea am dormit azi noapte din cauza caldurii si a contractiilor....mers la baie din ora in ora....dar scap eu azi.....urmeaza alte distractii....
Cristina26 bafta la doctor! Sa vii cu vesti bune!
pe toate si o sa ma gandesc la voi!
Anaxena am citit si eu povestea....tare haioasa, se citeste printre randuri exact firea ta....vesela in orice moment!
Biri, Mada si fetele care au ajuns la termen bafta multa , bebeii sa vina mai repede!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 39+ cu David Gabriel
AMR cateva ore.....
bebe 2
pozele mele
M&M spune:
Flo, inca o data bafta muuulta azi!!!Nastere usoara!!!!
AMR 52 ZILE
flo1980 spune:
Se pare ca doar noi bantuim pe aici
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 39+ cu David Gabriel
bebe 2
pozele mele
M&M spune:
quote:
Originally posted by flo1980
Se pare ca doar noi bantuim pe aici