Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

flo bafta maine la nascut!

_

33+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 49 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

dia pai crezi ca eu glumesc aici? apa calda ca fiersese sa-si faca ceai, bine ca nu i-a dat-o fierbinte barbata-miu cred ca a fost cocolosit la greu dar pina l-am intilnit eu isi mai revenise

40s fixxxxxxxxxx

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu mor de cald si nu pot dormi. mai e cineva in aceeasi situatie pe aici?

_

33+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 49 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Biri, multumesc din suflet pentru raspuns . Deja ma simt mult mai bine in legatura cu bagajul. Trebuie sa imi pun si o camasa de noapte, papuci de casa, tampoane, nu-i asa? Uffff, imi cer scuze dar sunt total pe din afara. Sa iau si biberoane pentru bebe? Sorry, pentru intrebarile stupide...
Mai, mai...comedie mare cu soacra ta!!

Dana81, stai linistita ca nici noi nu am montat inca patutul. Si inca nu am finalizat nici cumparaturile pentru bebe.

Ingry 34+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Flo, Doamne ajuta maine!!! Nastere usoara!!!

Mada, imi inchipui prin ce treci. Doar astepti de ceva vreme sa vina bebelina. Acum e normal sa iti treaca prin cap tot felul de ganduri, sa ai tot felul de trairi.
Poate ca maine iti reuseste planul!

Ingry 34+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

intru putin sa le felicit pe fetele care au nascut si sa le urez bebici sanatosi si papaciosi.
le tin pumnii si celor care mai au putin,flo,vad ca tu esti la rand,sa dea dumnezeu sa fie bine!
MADA,BIRI,hai ca mai aveti putin!

eu ma lupt in continuare cu durerile date de necroza ,acum a inceput oarecum sa se vindece,se ia tesutul necrozat si ramane carne vie,mi se lipeste pansamentul si e un chin de fiecare data cand mi l schimba sotul...iar pe caldurile astea imi vine sa urlu...ma gandesc ca ar fi tb sa o dau in judecata pe dobitoaca de asistenta,care n a vrut cu niciun chip sa se opreasca aunci cand am rugat o...

sunt f f obosita,bebelusul scartumus a inceput sa fie un plangacios in toata regula...a facut si rosu in gat,asta pt ca l am tot scos in parc ,unde merg si cu cris si multi oameni sunt extrem de prosti si de nesimtiti..acum cateva zile m am intalnit cu o tipa pe care o cunosc asa,de //buna//si era cu fii su si cu barba su si i l tot arata lui fii su pe bebe//uite mama,ce bebe frumos!//,iar copilul ala statea aplecat in gura lui bebe..mi a fost rusine sa i zic...,mai stau ei ce mai stau si din vorba in vorba,ce credeti ca zice ta su?//fii miu e cu supozitorul in fund ca are febra//...mi a venit sa mor cand am auzit...
iar alaltaieri,o mamica cu care sunt prietena si care era racita,cica de la aerul conditionat de la serviciu,a stat numai deasupra carutului,ca//vaai,ce bebe frumos//
asa ca inevitabilul s a produs,bebe a facut rosu in gat,nu mai putea sa bea laptic,urla cand tb sa pape,asa ca l am dus la pediatrie.dr mi a dat sa i dau antibiotic si eferalgan,dar nu i am dat decat eferalgan, am zis sa mai astept..azi a mancat bine,insa s a deranjat la stomac de la eferalgan,asa ca acum ii dau smecta...imi vine s o iau razna...dar gata,a fost ultima data cand l am expus asa,de acum incolo o sa stea sotul cu cris la copii ,iar eu o sa stau in alta parte,si n o sa mi mai fie jena sa le zic sa stea departe de bebe...

e infernal de greu cu 2 copii mici,cris sufera ca nu mai e in centrul atentiei,ne da de furca,mai sunt si caldurile astea de ma omoara...

merg sa ma odihnesc putin,daca apuc,ca scartaila se trezeste din 2 in 2 ore sa manance,plus ca mai stau o juma de ora cu el in brate sa dea aerul afara,va dati seama ce odihnita sunt.am incercat sa i dau la 3 ore sa manance,dar daca nu i dau atunci cand cere,urla rau.el nu bea mult odata,doar 60ml,f rar 90 si de aia i se face foame asa des..

of,pana se face mai mare...luni incepe sotul serviciu,nu stiu ce o sa ma fac...

NATI,am vazut pozele cu bebe,e un dulce,iar tu o curajoasa...

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mona, ma bucur sa vad ca mai scrii, te cred ca e greu cu 2 copii mici ....Despre lume, nu incerca sa fii politicoasa si lasa jena deoparte, ia copilul din fata lor si roaga-i pe un ton rece sa nu se bage asa in el...

Anka, asa e, bunicile vrind nevrind rasfata copiii mai mult decit noi, dar stii ce? Asta e si rolul lor de bunici ! Intreab-o pe Eliza la telefon cum vrea ea, sa mai stea acolo sau sa vina acasa? Las-o sa fie un pic rasfatata, mai las-o in vacanta la mare daca vrea si ea asa. Mama ta e o bunica iubitoare, poate exagerata dar macar ii face program fetei, soacra-mea ar lasa copilul toata ziua la televizor ca ea e ocupata cu gatit-spalat-curat- si ce mai e de facut...dar nu s-ar ocupa, juca cu copiii...

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Sunt incredibil de fericita ca am reusit sa citesc tot tot din urma fetele!
Acum nu mai scriu mult ca deja adorm pe scaun!

Flo bafta multa pe maine!!! Abia astept sa dai vesti!

Poate pe cand reusesc sa intru din nou pe forum mai apar cativa pepenasi lenesi

Cristina ca nu ma uiti niciodata.Esti o draguta si o scumpa!

Kimmy39+Timeea Kristina AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Flo DOAMNE AJUTA sa fie totul bine si sa te refaci repede dupa cezariana!nastere usoara!
AMR 1 ZI

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Mona e incredibil cat de lipsiti de bun simt sunt unii oameni, mai ales cei care au copii si s-au confruntat si ei cu asemenea probleme. eu zic sa lasi politetea la o parte si sa le spui franc in fata daca pe ei nu-i duce capul. speram sa se aranjeze cat mai repede lucrurile si ptr voi si tu sa-ti revii cu necroza (la cat de mult suferi tu chiar ar fi meritat asistenta sa o dai in judecata).

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 2 zile

Mergi la inceput