Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 19
M&M spune:

Sibylle, felicitari!!!! Refacere rapida si muuult laptic!!! Ana Alicia, bine ai venit pe lume!!!!

hehehe..stiam eu de ce tot intreb de Sibylle...
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 52 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
maryb spune:
care dintre voi mergeti la vreun dr de la particular ?
am inteles ca daca vreau concediu medical de la medlife trebuie sa duc adeverinta de salariat si copie dupa OP-ul cu care s-a facut plata catre asigurarile sociale....chiar asa greu este frate sa-mi iau si eu un medical ??? medicul de familie nu-mi poate da pe motiv de sarcina, aia nu-mi dau fara adeverinta....ooofffffff.........chiar sunt curioasa....dar asa mi-a zis o fata care si-a luat medical de la medlife...
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
M&M spune:
quote:
Originally posted by narcisa.s
Unde a pus Anaxena povestea nasterii???Plizzzz
Nati vreau sa o citesc si pe a taaaaaa!!!!
Danutza, suntem bine, slava Domnului, ceva mai agitate.Voi cum sunteti??Sunt fericita ca nu sunt in Ro si ca nu e varaaaa!!!!
Cris cum fu la dr???
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (34+)si Vil asteptand o
AMR 6
povestea Anei o gasesti la nasterea unei stele sau mai bine da click aici
A fost ok la doctor, doar ca sunt stresata ca bebe e neintors si mai mic cu o saptamana si ceva ( asa a iesit la eco)...

Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 52 ZILE

Didi81 spune:
Sibylle, wow, felicitari!!! Si hai cu povestea 
Narcisa, uite aici povestea Anaxenei.
Didi
37+ 
Marina_1609 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123256
narcisa aici e poveste anaxenei
a lu nati nu stiu...
_
33+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 48 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
Tecky spune:
Sibylle sa-ti traiasca Anna Alicia,sa fie sanatoasa! Asteptam povestea nasterii ca ne-ai facut tare curiaose.
Dma nu ai primit nici un raspuns de la SUN? Incep sa-mi fac griji ca nu mai stim nimic de ea si de Thea de ceva vreme.
Dia si pe mine mai ma dor talpile din cand in cand si cred ca se datoreaza de la greutatea burticii care se lasa pe picioare.
Cred ca in weekendul acesta va ploua cu pepenasi,Doamne ajuta sa fie toti sanatosi!
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 7 ZILE 
M&M spune:
Mary, chiar nu stiu...
Dar medicul de familie nu iit poate da concediu medical??? Ia sa ii duci ceva si sa vezi cum se poate!!!![]()
Narcisa, Nati nu a scris povestea nasterii, inca. II e teama ca nu intereseaza pe nimeni, dar i-am explicat ca abia asteptam sa o citim, asa ca asteptam...
Dia, poate e mai bine ca nu va mutati anul asta; gandeste-te ca mama ta va fi un ajutor de nepretuit...Vezi partea plina a paharului![]()
.
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 52 ZILE

maryb spune:
cristina, dr de familie imi da, dar nu stiu pe motiv ar putea sa-mi dea....o s-o intreb eu si pe dr popa si daca nu-mi da ea ma duc la dr de familie. Ideea este ca as fi vrut si in august un concediu medical si as fi vrut sa-l iau pe ala de la dr de fam...daca il iau pe asta de la ea nu stiu daca imi mai da si in august....vad eu ce fac...
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
M&M spune:
quote:
Originally posted by maryb
cristina, dr de familie imi da, dar nu stiu pe motiv ar putea sa-mi dea....o s-o intreb eu si pe dr popa si daca nu-mi da ea ma duc la dr de familie. Ideea este ca as fi vrut si in august un concediu medical si as fi vrut sa-l iau pe ala de la dr de fam...daca il iau pe asta de la ea nu stiu daca imi mai da si in august....vad eu ce fac...
maryb21+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Mary, poate rezolvi cu dr. Popa!!! Bafta...
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 52 ZILE

M&M spune:
Kimmy, ceva noutati???
Vicky, scoatem
???
Irinuca, Miky cum stati cu emotiile???
Cristina
32+ ,cu