poate asa e felul ei, mai...rezervata ca sa zic! chiar nu-i place sa fie cu alti copii? sa se joace, sa faca orice activitate impreuna?
paote ai vre-o cunostinta sau o ruda, care are copil de varsta cu fetita ta, incearca un "duo", sa mearga impreuna, sa vezi....se molipseste ?
eu cred, ca nu trebuie sa-ti faci prea mari griji, unii copii sunt mai atasati de... casa, mai statici.
o sugestie ar fi , daca locuiti la curte, sa va jucati impreuna cu mingea, sau orice altceva....daca stai la bloc, trebuie sa existe undeva in apropiere un petic de parc, unde puteti bate mingea....sau juca altceva...
succes!
Kari
Buna
Sa stii ca si fetita mea care are acum 7 ani a fost asa. Ii lipsea curaj.
Pe noi a ajutat Fastrackids , si sa stii ca nu fac reclama!
Noi am fost in prima grupa experementala, care a aparut inaintea lansarii oficiale.
Ne-am dus la prima lectie gratuita doar de curiozitate, inainte noi am incercat si balet, si pictura si dansuri cu muzica la contrapunct.
Dar vezi depinde si la ce grupa ajunge acolo. Mai bine cu cei care sunt mai mari !
Daca inainte nu o auzeam la serbarea la gradinita acum ultimele doua serbari a fost povestitir,a condus toata serbare.