Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 20
Doloress spune:
Asa, revin. Am primit si o carte de la spital, cum sa avem grija de bebe, tot este prevazut acolo. Si acolo zice la fel, nu e recomandabil, nici decalotarea, nici circumcizia. Tuturor baietilor si barbatilor din anturajul meu nu li s-a facut decalotarea, nici unul nu si-a amintit sa fi facut vreo infectie din cauza asta.
Pe de alta parte, o colega la servici s-a trezit ca baietelul ei de vreo 4 anisori a facut o infectie de toata frumusetea, ca a ajuns la circumcizie din cauza asta. A suferit mititelul in spital, vai de capul lui. Insa eu banui ca nu il ingrijea chiar asa bine, ea e cam cu capul in nori asa.
Deci amandoua taberele au dreptate in felul lor. Eu am ales insa sa nu ii fac si sa fiu tare atenta cu igiena, sa il spal cat mai des si sa il sterg bine dupa fiecare schimbat.
Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)
Povestea nasterii
Reallaura spune:
Fetelor,
Nu am mai intrat ca am avut treaba si vad ca, in lipsa mea ati intrat cu toatele.
Gabitzule, super ceasul, imi plac tare skin-urile. si eu am la fel....iar pozele cu Raducu sunt minunate!Felicitari pentru prima iesire afara!
Miss ce bine ca Daviducu e mancacios!! va asteptam pe forum cat mai repede!
Nicoleal meu are o luna jumate si m-a innebunit cu mancatul la 2-3 ore! Parca atunci cand era mic manca mai spatiat! nu stiu ce e cu el. Si nu mi-a dormit nici o noapte legat!
NU vreau sa te sperii, dar sa fii pregatita de orice!Sunt imprevizibili!
Alina_anto, o sa ne lipsesti!
Alysh, vezi si tu cat poti sta la curte daca nu, abia te astept la Riviera!
Mirciulica al meu a avut toata ziua chef de joaca ieri, iar aseara a papat din ora in ora...gata! de azi il pun eu la program pe el..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by iulia83quote:
Originally posted by simonacip
Iulia, Sis a primit-o fara sa faca nici o cerere, nu cred ca e necesara cererea, firma ar trebui sa ti-o livreze de la sine...oricum poate alte fete iti vor da mai multe lamuriri.Succes!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ideea e ca de la mine de la serv imi tot scot ochii ca nu exista contract colectiv de munca si nu voi primi nici un ban. asta probabil sa nu mai insist. dar m-am interesat si cica sunt obligati sa-mi dea chiar si fara contractul ala colectiv de munca (pe care ar trebui sa-l aiba). ei incearca doar sa spele putina. eu vreau macar cererea s-o trimit sa fiu impacata
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana![]()
Iulia, faci cererea in baza contractului colectiv de munca la nivel national. SUnt obligati sa-l rerspecte dc nu au contract colectiv pe ramura/unitate.Succes!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
YLARI spune:
Neatzaaaaa!!!!!!!!!!!

Oare am facut suficienta cafelutza???
Cleo, merci ptr ponturile legate de restaurant! Le-am notat si ma voi ocupa cat de curand!!!!
Mda, ar fi ceva sa devenim niste mici mutante cu cate 6 maini!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
inais spune:
'Neatza!
Dupa o noapte in care am dormit fix 3 ore...sper sa avem o zi mai usoara!
Scriu din amintiri...:
Alysh am tot vrut sa zic si am uitat. Fix ca si tine sunt si eu...nu pot dormi in camera cu bebe. Sar la cel mai mic scancet, ma chinui ingrozitor. Asa ca am facut un pact si doarme tati cu ea noaptea, sa o supravegheze, iar eu dorm in alta camera ca sa ma odihnesc cat de cat. Cand vine momentul mesei, mi-o aduce mie plocon si el se intoarce la somn. Per total dormim cam acelasi numar de ore si unul si altul si suntem varza!
Cu curtea, e super sa poti tine bebele la aer, dar intr-adevar conteaza (chiar si pentru psihicul tau) sa ai si niste conditii. Eu una sunt iritata, nu-mi intra nimeni in voie, daca nu ma simt in largul meu, din punct de vedere confort.
Nicole nu-s mamica de baietel, dar pe unde am mai fost (la diverse cursuri de puericultura) parerile erau pro si contra si prin urmare se intelegea ca ramane la latitudinea parintilor. In alta ordine de idei ti-am trimis un PM.
Cleo, cum ziceam si ieri, avem musafiri in wkd asta. Am citit postarea ta ref. la iesitul afara. Suntem amatori si ramane pe o data ulterioara. Am inceput de ieri Infacolul si am intrerupt restul (adica Colic Baby). Ai zis sa am rabdare 3-4 zile, da? Uite asa in venea sa fac aseara si acum de dimineata: 

![]()

!! Incerc sa am rabdare, dar daca nu apare nici o imbunatatire...?![]()
Bon. Nu a adormit si plange...am fugit!
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
helau..ce fac fetele?
mai am o zi.....ci baiet puturos

sa vina maine cu bine!Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
gabitzam spune:
Am facut capitol nou ca nu stiu cand mai apuc mai tarziu.
Va invit la Capitolul 96 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
quote:
Originally posted by iulia83quote:
Originally posted by simonacip
Iulia, Sis a primit-o fara sa faca nici o cerere, nu cred ca e necesara cererea, firma ar trebui sa ti-o livreze de la sine...oricum poate alte fete iti vor da mai multe lamuriri.Succes!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
ideea e ca de la mine de la serv imi tot scot ochii ca nu exista contract colectiv de munca si nu voi primi nici un ban. asta probabil sa nu mai insist. dar m-am interesat si cica sunt obligati sa-mi dea chiar si fara contractul ala colectiv de munca (pe care ar trebui sa-l aiba). ei incearca doar sa spele putina. eu vreau macar cererea s-o trimit sa fiu impacata
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana![]()
Iulia, e un subiect pe ac tema la legislativa, clar ai dreptul...ai si cererea acolo pe la pg 25 sau 27 nu mai stiu...poate chiar pe la 30 si...posteaza acolo ca te vor lamuri fie moderatorii fie cei interesati d esubiect care scriua colo
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)