Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 19
iulia83 spune:
imi da si mie cineva un model de cerere ce trebuie trimisa angajatorului pt a beneficia de prima aia de copil din partea firmei??? 

Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana

simonacip spune:
Iulia, Sis a primit-o fara sa faca nici o cerere, nu cred ca e necesara cererea, firma ar trebui sa ti-o livreze de la sine...oricum poate alte fete iti vor da mai multe lamuriri.Succes!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
quote:
Originally posted by cleo78
si din ce am vb cu ea la tel:
-luni ii da drumul acasa
-bebe a scazut in greutate si a inceput sa recupereze de cand mananca la san
- bebe David= pufulete mananca regulamentar: suge bine, nu ia si aer, si mananca 20ml/san = 40ml (dada, si ea are 2 sani)
-dr i-au zis ei sa nu puna pompa sa scoata laptele din sani, ci sa maseze si sa lase sa curga ce iese singur. Cica pompa e mecanica si genereaza mai multa lactatie...
- s-a dat jos din pat, merge, a fo si la baie(asta e o reushita... toate stim ce e aia constipatie) - e cam ofticata ca i-a dat fier in continuare
- e zombie de oboseala - dar e fericita !
Nu mai stiu ce sa zic de la ea, doar ca e o mamica senina, si fericita, si implinita. Si cu moralul sus! si am vb cat de important e forumul - cand citesti ca si alte mamici au trecut prin aceleasi emotii, trairi, lacrimi si mici reusite.
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Bravo Miss, Bravo Daviducu pufuletele papacios!!!!!!!!!!
Veniti o data acasa, ca mi-e dor de tine Miss!!!!!!!!!!!!!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Costi mi-a facut o surpriza, mi-a facut cadou de bb2 un ceas www.swatch.com/zz_en/watches/ss2008_playfullypastel.product-SFK314G.html" target="_blank">SwatchCa fac copii frumosi
De fapt el a luat o prima si a cheltuit-o toata penru cadouri pentru noi, mie ceasul, lui Radu un body dragut si lui Andrei camasa, curea si pantaloni scurti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
Foarte tare ceasul, foarte frumos gestul, felicitari lui Costi!!!!
Si eu imi doresc un ceas. Am vazut eu unul kashto de la Certina!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
sunt si centrala telefonica!! Cu o mana alaptam..cu o mana vb cu Lavinia - Magnetism79. Incet isi revine dupa cezariana, bebe ia in greutate, pt colici tot cu sab simplex lupta, si se bucura de fiecare parts
.
Inca nu a ieshit afara, nu are curaj- dar il va scoate pe bogdanici pogonici in curand
.
stiti cum ma imaginez? Ca un Krishna (statuia aia budista) cu 6 miini. Ca alaptez...ceva de genul: stau in pozitie de lotus, pe genunchi pun perna, pe perna fifitsa si cu o mana ii dau sa pape. Cu cealalta mana, bag pompa sa relaxez sanul celalalt, sau ashez prosopelul sa nu ud fata cu ce curge din celalalt san, sau mai cetesc, sau mai masez piciorush de fata+ ochishor. Daca ash mai avea vreo 2 miini, ash calca si scarpina shi pisica ![]()
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Magnetism79 spune:
Fetelor sunt bine, asa cum a zis si Cleo confirm suntem ok.Sarumana Cleo de sfaturi sper sa fiti bine si tu si beblusa ta cea scumpa, va pupam pe amandoua
, dar si pisica.
Bebe doarma de la ora 9 , mai precis dupa baita, e ffff rasfatat il imbaiez numai cu ceai de musetel, apoi il limpezesc cu pleva de fan si alte ierburi si are o pielicica f. fina , plus masaj cu ulei de masline.
In schimb nu ii place cu pantaloni pe el nici mort, se freaca de picioare pana ii da jos, daca ar putea si-ar scoate si pampersul cred, o sa-l duca tati curand la gagici ca ii place in puta goala

.
Va pupam si va dorim tuturor laptic la bebei si fara colicei

.
Lavi cu Bogdanici Pogonici
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Iulia, Sis a primit-o fara sa faca nici o cerere, nu cred ca e necesara cererea, firma ar trebui sa ti-o livreze de la sine...oricum poate alte fete iti vor da mai multe lamuriri.Succes!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ideea e ca de la mine de la serv imi tot scot ochii ca nu exista contract colectiv de munca si nu voi primi nici un ban. asta probabil sa nu mai insist. dar m-am interesat si cica sunt obligati sa-mi dea chiar si fara contractul ala colectiv de munca (pe care ar trebui sa-l aiba). ei incearca doar sa spele putina. eu vreau macar cererea s-o trimit sa fiu impacata
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana

Nicole1980 spune:
Moaaa, ce ceas Gabitza
. Tati te iubeste mult de tot dc si-a cheltuit toata prima pe cadouri pt voi. Oricum meritati. Sunteti o familie foarte frumoasa si echilibrata, va urez la cat ma multe clipe fericite.
Bravo Miss – hai mai rpd acasa si pe forum…
Merci Cleo pt incurajari, adevarul este k cer prea mult de la un bb de 2 saptamani, nu ?
Deabia astept sa avem si noi liber la
Mi sa face o asa pofta cateodata, mai ales k n-am mai prestat din sapt 34...
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Mamici de baietei - in privinta igienei intime: noi am chemat in prima saptamana o asistenta sa ne faca baita si am rugat-o sa ne explice cum se face decalotare. A tras usor de pielicica baiatului spre baza , s-a desprins putin de tot si i-a dat cu ser fiziologic. Mi-a ziis sa procedez asa la fiecare baita.
In schimb doctorul de fam mi-a zis sa nu umblu , k acest procedeu se va rezolva de la sine si k imi chinui degeaba baiatul.
Tati imi zice k este foarte dureros, crede el, si in plus cand ma vede k umblu la putica nu mai sta langa noi.
Eu am incercat sa mai desprind, dar este asa mica si fragila si nu vrea deloc sa se desfaca.
Nu stiu ce sa fac, nu vreau sa-i cauzez vreo leziune sau cicatrice.
Voi ce faceti cu acest procedeu?
Asa k in afara este interzis ?
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Doloress spune:
Salutare fetelor, nu am timp sa ma intind la vorba, ca ma mulg, bebe plange, etc.
Voiam numai sa ii raspund lui Nicole ca nici noi nu am facut decalotarea. Doctorul mi-a zis sa nu ii fac nimic, sa nu il chinui. Am lasat la latitudinea sotului care a zis ca nu ii face ca el nu a avut asa ceva si nu a facut niciodata vreo infectie.
Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)
Povestea nasterii